335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Maalesef canım bu ara ödevlerle,derslerle boğuşuyorum:sinifsinif:.Bu saatlerde burası kalabalık oluyor bende bu saatlerde geliyorumkaydirigubbakcemile3

ay kızlar şmdi aklıma geldiii bi arkadaşımn yaptıgını paylaşıyorm sizlee ...
büyük bi çanta aldı içine 5+1 hediye koydu amaç 5 duyu organı için birer hediye
görme için masal kitabı hazırladı ((siz foto çıkartp koyabilirsnz yda o kalpleri bu bölüme koyabilirsnz .. ))
duyma için onlar için özel olan tüm şarkıları bi cd ye koydu
tat için harflerindn kurabiye yaptıı
koku için renkli kalpli sabunlar aldı ...
dokunma için karınca magazasını biliyomsnz ordan küçük bi masaj aleti aldıı
bnların herbirinin üstüne bi not yazdıı

+1 de pijama takımı aldı üstüne '' uyudugunda sana sarılıp kokumu hissedip ,nefesimi kulagında duyup tadımın damagında kaldıgını düşünüp rüyanda bni görmen için yazdıı !!!

bnce mükemml bi hediyee :/

canımpembe koltuk gibi aynısı yani
ben de oy kullandım hiç kimseyi tanımasam da
hem bence böylelikle uzun dönem kısa dönem ayrımına son verilmiş olur kaynaşırız muhabbet ederiz

canımpembe koltuk gibi aynısı yani
ben de oy kullandım hiç kimseyi tanımasam da
hem bence böylelikle uzun dönem kısa dönem ayrımına son verilmiş olur kaynaşırız muhabbet ederiz

evet cnm katılıorum 3 günde bi koltuğa biri oturcak bunu için özelden isim önermeye başladık bana özel msjdan isim bildirin kızlarrrrr boshayallersmile

anamm heyecn yaptım şimdi bak:roflol:

heyecanlan şimdiden sorularını hazırlıyorumgamyoncuiremsu

cnm hafta da 2 kere olcak =) yani bugünden itibaren öenerebilrsn bana özelden

tamam canım

esasında oy kullanmamın tek amacıda buydu bılıomusun,bıtsın su ayrı gayrılr dıe,hadı hayırlı olsun=)

ayrı gayrımız yok sistem böyleyse hiç birimizin suçu yok hepimiz aynı derdi çekiyoruz
bizler biraz daha fazla ama neden aynı neden
hepimiz kardeşizsempatiksalakcinni:lepi:

ayyyyyyy kızlar sizin topiği de işgal ettim baksanıza muhabbetinize daha fazla limon sıkmayayım ben teşekkr ederim güzel oylarınız için olumunekankayizsmile

kilis yolcusuu kalmasnnn bu otobüss beklemezz bacılarr 4 dk geciktii bileee :roflol:

hu huuuu biz geldikkk KİLİS 79 :)))) kavgalı geldik hadi barıştr bizi hacıı :roflol:

kndimden korkuyorm :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…