335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

eheh zeka küpüyüm bu gece kocacımla da nerdeyse yarım saat konuştuk aşkım uykun mu geldi diyo bana meğerse boşuna söylememiş ona da saf saf konuştum demek ki

anlıyorum canım gerçekten insan o durumds çok üzülüyo canım ya allah hepimize sabır versin el birliğiyle bu günleri bitirecez inşallah

anlıyorum canım gerçekten insan o durumds çok üzülüyo canım ya allah hepimize sabır versin el birliğiyle bu günleri bitirecez inşallah

amin cnm aminnnnnnnnn bjk nin bir marşı var çocuklar inanın inanın çocuklar güzel günler göreceğiz güneşli günler bu kıta bize çok uyuyor

Koca öküz, sarı dana nasibin almış
Mektubunda söz etmemiş bir yarin kalmış

hahha bunu benim erkek arkadasım yapabilir

benim günlük defterimin sayfaları azalmaya başladı mektup dedinde aklıma geldi öküz gibi yazı yazıyorum adama defter bitmesin diye kısa kısa yazıyorum

ya ben hiç mektup yazmadım ona, çok duygusal/ romantik diilim, ondan sanırım.
ya kızınca ne yazıyosun canım :)))

cnm bende mektup yazmıyorum okuyorlar diye başka askerler yazmadım hiç günlük yazıyorum her gün ona kızdığım bir gün olmadı ama daha önce ilk başlarda kızdığımda o sayfayı boş bırakmıştım oda buna ceza olsun diyeçok özlediğim günler rujumu sürüp dudağıma sayfayı öpüyorum

kızlar herkese ii geceler sabah uyanmak zor oluyo bitecek bu hasret kızlar hepiniz askerinizi görün rüyanızda

iyi geceler cnm askerini gör rüyanda görüşmek üzereee ...

Son düzenleme:
günaydın teskereci güzellerrr
bugun biz aşkımla 76 IGDIR dayzz
çok bunalıma girmişsiniz pek bi kızdım size haberiniz olsun
musurcm saol canm inş. 2. yılımızda dibimde olcak
kuşumm sensiz faceleştk bizz
tuti bnm aşkımda diyo bakalm bu melek gnlern ne kadr sürck aşkm diee dedm gelince iki hafta fln dha idare eder seni
selencm eskiye takılma bna kalırsa bnmde 3 bçuk senelk bi ilişkm wrdı gerçektnçok sevdigimi sanıyodm ama snra anladm ki o kadarr farklı karakterlerdeiz ki..
ama şmdiki erkek arkadaşıma nie bu kadr baglandm die dşündm .. ve beni sevmesine aşık oldm snrm bni bendn çok dşünüyo başta bnlar çok hoşuma gitti ama şmdi aşıgım
snde şmdi mutluysan geçmişi bırak karşındakinede haksızlk olur tatlm . 0
bu arada o resimdeki senmsn anaamm ne tatlıymşsn kız sn .

bu arada surprz hazırlama teleşımızı bilen bilir
bn o kalpli şeyi yapmıcm kızlar ..snra yapıcm onu
hediyesi atkısı ve bi mektup yollıcm .. bide arkadşlarıyla knuştm onlarda bişeyler yazıp verck onlarıda birlikte ollıcm hediyeyle eminim aşkm çok bgencek

Son düzenleme:
kendime çok sinir oldum şuan off yaa offfffffffff
bugn boş gnüm ve aşkm yarm saat önce nete girmiş
bnde netteydm arada bi çıkıym dedm o ara girmş msj atmış fceden yormda yapmş paylaştgm şeyee offff offf salak bn

Kızlarr merhaba bende ne zamandır giremiyorum ama şafak 81 den indii taa 76'ya her gün içimde buraya yazmak istiyorum bugüne nasip oldu..

Iğdıra selam olsun...

Hepinizee sevgiler 335. Kısa Dönem Yarenlerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…