- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #5.321
ah canlarım benim bi gittim iyice hüzülere dalmışsınız.çabuk çıkın ordan bakiim geçicek bu günler her şey enfes olucak sizin düğünlerinizi yapıcaz sonra bebikler gelicek müthiş olucak her şey.. gece şafak attırmak olmıcak aklımızda sevdiğimiz adamın göğsüne yaslanıp huzur bulucaz.. rüyamızda askerimizi görelim diye dua ediyoruz ya şimdi o zaman şükredicez halimize bu günler de geçicek toparlanın iyi şeyler düşünün
Pofff bizim şafak sayma hiç bitmicek şimdi askerlik için sayıyoruz,sonra evlenmek için şafak say,hamile kalcaz doğum için şafak say bu ne yaaa say da say
Yedek subay okulunda eğitimdeyken, koşarak bir teğmen geldi. Beş tane makina mühendisi lazım diyerek bizleri alıp bölük komutanının yanına götürdü. Bölük komutanının odasına girdik. �Jip bozulmuş dedi. Birbirimizin yüzüne baktıktan sonra yutkunarak; � Komutanım, okulda araçlar ve motorlarla ilgili çok kapsamlı bir bilgi edindik ama pratikte bir jipi tamir edemeyiz ` dedim. Yüzbaşının cevabı hala kulaklarımda çınlar. `İteceksiniz oğlum iteceksiniz.`(Alıntıdır)
Buna baya güldüm askerlik işte
Violecim 75 Ardahan, Adiyaman degil Adiyaman dedikmi safaklar 02 oluyor=)
icinemi dogdu ne=S =)
evet canım yalnış olmuş uykulu kafayla.. ah keşke ardahan olaydı kalbim küt küt atardı.. Allah o günleri de gösterir inşallah ne demişler sabreden derviş muradına ermiş
selam kızlar ancak gelebildim aranıza tuti ne oldu canım neye üzüldün bilmiyorum ama hüznü dünde bırakmana sevindim
evet canım yalnış olmuş uykulu kafayla.. ah keşke ardahan olaydı kalbim küt küt atardı.. Allah o günleri de gösterir inşallah ne demişler sabreden derviş muradına ermiş
Bi ağlıyorum bi gülüyorum iyi değilim ben bu gidişle askerlikten sonra benim kendime gelmem için aşkım şafak sayacak
ayy bak gece gece yüzümde bir tebessüm oldu sayende=)
canim ardahandayiz zaten=)
adiyaman demek istedin sanirim=)
canlar size doyum olmaz şafakları attırdık arada yanlış da olsamoralleri düzelttik ben kaçar yarın okul var tatlı rüyalar hepinize kendinize iyi bakın
Ben yine şafak saymıcam ya saydıkça geçmiyor günler...Plakalar çabuk geçiyor diyorlardı hiç geçmiyor bence bizim plakalarda fosss çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?