335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ewet bencede saat00:00 oldu hüzünü dünde bıraktık yeni bir güne başlamak için pozitif olmak gerek( ne kadar dengesizim ya) az evvel ağlıyordum ...
bu arada violecim ağzından bal damlıyor valla evlilik değince heyecanlanıyorum nedense....
caglom herşey güzel olucak canımmm:lepi:
selenn cim sizle paylaşmayacağımda kimle paylaşacağım...kendimden örekler vermek istedim beterin beteri var canım durumu benden daha beter olanlarda vardır illaki ama geçmişte kaldı arkama bakmıyorum bile iyikide bitmiş diyorum artık...

Pofff bizim şafak sayma hiç bitmicek şimdi askerlik için sayıyoruz,sonra evlenmek için şafak say,hamile kalcaz doğum için şafak say bu ne yaaa say da say

ehehe askerlik işte mantık aramıcaksın.. ben de eşim askere gitmeden önce forumlara bakıyodum ne lazım ne koyalım yanına diye.. ekşi sözlüğe gözüm ilişti askerde lazım olan şeyler konusuna akıl kutusu lazım giderken kutuya koyuyosun terhis oluncada yerinden alıp takıyosun yazmış birisi.. benim de çok hoşuma gitmişti

Son düzenleme:
Violecim 75 Ardahan, Adiyaman degil Adiyaman dedikmi safaklar 02 oluyor=)
icinemi dogdu ne=S =)

evet canım yalnış olmuş uykulu kafayla.. ah keşke ardahan olaydı kalbim küt küt atardı.. Allah o günleri de gösterir inşallah ne demişler sabreden derviş muradına ermiş

evet canım yalnış olmuş uykulu kafayla.. ah keşke ardahan olaydı kalbim küt küt atardı.. Allah o günleri de gösterir inşallah ne demişler sabreden derviş muradına ermiş

bu sefer de yanlış ı yalnış yazmışım yazıklar olsun bana bi de öğretmen olucam :18:

selam kızlar ancak gelebildim aranıza tuti ne oldu canım neye üzüldün bilmiyorum ama hüznü dünde bırakmana sevindim

tatlım allaha çok şükür bişey yokta bugün askerimin sesini duyamadım ona moralim bozuldu birde hepimizin psikolojisi bozuldu beklemekten bişey yok yani tatlım allah beterinden saklasın...arada geliyorlar bana şafak atınca kendime geldim silkelendim yani

Bi ağlıyorum bi gülüyorum iyi değilim ben bu gidişle askerlikten sonra benim kendime gelmem için aşkım şafak sayacak

Son düzenleme:

ayy bak gece gece yüzümde bir tebessüm oldu sayende=)
canim ardahandayiz zaten=)
adiyaman demek istedin sanirim=)

canlar size doyum olmaz şafakları attırdık arada yanlış da olsa moralleri düzelttik ben kaçar yarın okul var tatlı rüyalar hepinize kendinize iyi bakın

Ben yine şafak saymıcam ya saydıkça geçmiyor günler...Plakalar çabuk geçiyor diyorlardı hiç geçmiyor bence bizim plakalarda fosss çıktı

Bi ağlıyorum bi gülüyorum iyi değilim ben bu gidişle askerlikten sonra benim kendime gelmem için aşkım şafak sayacak

walla benim aşkım bana dediki geçen gün psikolog ayarlasın diye annemi aradım dedi psikolojik tedavi görmem lazım dedi dedim bende gelcem sen nereye dedi dedim geldiğinde anlarsın

canlar size doyum olmaz şafakları attırdık arada yanlış da olsa moralleri düzelttik ben kaçar yarın okul var tatlı rüyalar hepinize kendinize iyi bakın

iyi geceler cnm askerini gör rüyanda sendeeeeee allah rahatlık versin...

Ben yine şafak saymıcam ya saydıkça geçmiyor günler...Plakalar çabuk geçiyor diyorlardı hiç geçmiyor bence bizim plakalarda fosss çıktı

fos ki ne fossss çıktı hafta haftamı saysak 10 hafta var gelmelerine böyle kulağa daha hoş geliyor sankim 10 hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…