- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #5.301
wallahi bende bugün bir arkadaşım kaç gün kaldı dedi dedim ne günü 2 ay var daha koca 2 ay var dedim bana kalkmış diyorki bitmiş dedim sen ne anlarsın hazıra kondun benim gibi asker bekledinmiki konuşuyorsun sen dedim o kadar sinirlendimki artık uyuz oluyorum aaa bitmiş diyenlere nerde bitmiş ya arkadaşım dediki senin psikoloji bozulmuş özür dilerim seni kızdırmak istemezdim dedi haklısın ben beklmediğim yaşamadığım için anlayamam dedi oa kızdığımamı yanayım hey allahım çok agresifim bu aralar çooook sanırım bir tek aşkıma yumuşak davranıyorum....bakalım onada nereye kadar melek rolünü oynayacağm...
Poffffffff duymadım canım aramadı hoş arasaydıda ağlamaktan konuşamazdım herhalde bugünlerde geçmiyor yine günlerrdayanamıyorum artık bitmiyor geçmiyor günlerr Plakalar hızlı geçer diyorlardı ama yok yine geçmiyor
Aynı şeyi defalarca yaşadım hele alt tarafı 5 ay bekliyorsun diyenlere çok pis gıcığım
Askerden geldiklerinde onlar bizle uğraşcaklar bu askerlik yüzünden sinir,stres sahibi olduk
iyi aksamlar kıslar. bende 331 donem beklemıstım forumda gezııken gozume takıldıznız bızde bole beklerdık yollarını . sımdı herkesın esı sevgılısı gekdı kımsecıkler yok 331 topıkınden darısı basınıza ınsallah
saol cnmmm allah sizede başka ayrılık yaşatmasın inşallah...beklemek çok zor yaaa yerinizde olmak isterdim ah ahhhhhhhh aşkıma kavuşmuş olsamda 337.döneme teselli versem bende...
hayat garıp canım ya . o zamanalr asker yolu bekleyıp ozlerdık sızelr gıbı dertlesır aglasırdık . sımdı yan odada yatıyo ben yanına gıtmek bıel ıstemıyorum actım yatagımı salona orda yatıyorum . ,
cok uzmeyın kıymet bılen olmuyo dıcem mumkun degılbukadar ozlerken bosvermek .hatta ınsan kızıyo bıle bolekonusanlara yasadım bılıyorum anlıyorum .hersey gecıyo mersak etmeyın . kımse acıdan da asktanda olmuyo. ama yakıyo ıste acı verıyo nefessız bırakıyor ınsanı . dugum dugum edıyo bogazı
sizle ii olunkı askerlerınızde ıı olsun herseyden once kendınıze ıı bakın
ınsallah sag salım gelsın askerlerıniz.
ii aksamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?