335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Aynı şeyi defalarca yaşadım hele alt tarafı 5 ay bekliyorsun diyenlere çok pis gıcığım
Askerden geldiklerinde onlar bizle uğraşcaklar bu askerlik yüzünden sinir,stres sahibi olduk

wallahi bütün işi bu saatler geri alındı ya o bozdu şu saatler geri alınınca akşam olmak bilmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...plakamı plakalara düştüğümüze bile inanmıyorum artı geçmiyorki...

iyi aksamlar kıslar. bende 331 donem beklemıstım forumda gezııken gozume takıldıznız bızde bole beklerdık yollarını . sımdı herkesın esı sevgılısı gekdı kımsecıkler yok 331 topıkınden darısı basınıza ınsallah

gelde bir gör su halimi kullar icinde,
yesermez bahcem kapanmaz yaram zaman icinde..
aglama yar, aglama yar,
birgün gelir bu hasret biter,
dönecegim aglama,
bekle beni aglama...
bunu yazinca bile olmuyor iste dökülüyor yaslar..

selam kızlar ben geldim
aayyyyy az bişi geçmişi okuyum dedim içim daraldı valla
açın şu nvresim çeyiz konularını,eğlenin canlar.
böyle askerlik bitmez
elbette üzülüyoruz amaa her gün her gün psikolojiniz bozulur askeriniz gelse de toparlayamassınız sonra.
lütfen kendinize gelin.
335 face haa bensizz haa ne ara faceleştiniz yaw bnim neden haberim yok
violecim çok güzelmiş şiir.
mayra üzülme canım.
perim iyi geceler

saol cnmmm allah sizede başka ayrılık yaşatmasın inşallah...beklemek çok zor yaaa yerinizde olmak isterdim ah ahhhhhhhh aşkıma kavuşmuş olsamda 337.döneme teselli versem bende...

kuşkam çeyiz muhabbetine hiç girmeyelim bence seni çıkaramıyoruz sonra işin içinden bizim daha arada bırak nişanı söz bile yok ...
bakalım benim sıpa ne zaman isteyecek beni ??? aşkım glse şu çizelgeyi bakalım ne zaman isteyecek diye değiştiricem

saol cnmmm allah sizede başka ayrılık yaşatmasın inşallah...beklemek çok zor yaaa yerinizde olmak isterdim ah ahhhhhhhh aşkıma kavuşmuş olsamda 337.döneme teselli versem bende...

hayat garıp canım ya . o zamanalr asker yolu bekleyıp ozlerdık sızelr gıbı dertlesır aglasırdık . sımdı yan odada yatıyo ben yanına gıtmek bıel ıstemıyorum actım yatagımı salona orda yatıyorum . ,

cok uzmeyın kıymet bılen olmuyo dıcem mumkun degılbukadar ozlerken bosvermek .hatta ınsan kızıyo bıle bolekonusanlara yasadım bılıyorum anlıyorum .hersey gecıyo mersak etmeyın . kımse acıdan da asktanda olmuyo. ama yakıyo ıste acı verıyo nefessız bırakıyor ınsanı . dugum dugum edıyo bogazı
sizle ii olunkı askerlerınızde ıı olsun herseyden once kendınıze ıı bakın

ınsallah sag salım gelsın askerlerıniz.

ii aksamlar

valla çok doğru izah etmişsiniz herşeyden önce biz tabiiki şuan tek eksiğimizi askerlerimiz olarak görüyoruz hayatımız onlara endekslenmiş durumda...hayat haikaten çok garip belki 2 ay sonra geldiklerinde başka bişey için dertlenicez valla hayatın her anın her saniyenin kıymetini bilmek lazım her ne kadar özlem acıda olsa...iyi akşamlar cnm saolasın iyi dileklerin için tecrübeli insanlardan böyle şeyler duymak yarayı hafifletiyor azda olsa

guz haklı aslında kızlar, yani size baktığımda eski erkek arkadaşımla olan ilişkimdeki aşkı görüyorum. yok yere bitirdim.4 sene hayatımda kimse olmadı. sonra yeni bi ilişkiye başladım ama o da bi türlü istediğim gibi olmadı ama ben çabalıcam dedim kendi kendime, bu sefer elimden geleni yaptım diyebilmek için. o yüzden şimdi sizi bi açıdan kıskanıyorum, sizin kadar çoşkulu özledim diyemiyorum. aklıma eski erkek arkadasım askerde olsaydı sizin gibi hissederdim gibi geliyo. dediğim gibi bazen insanın bekleyecek biri olması bile güzeldir.
neyse ben buraya daha önce de erkek arkadasıma kitaplar gönderdiğimi söylemiştim. içlerinden biri bu:
Ziyan - Hakan Gnday - %15 indirimli : Kitap | idefix.com
askerlerin ruh hali birinci elden anlatılıyor, hemen hemen herkesin çok beğendiği bi kitap. belki hem zaman geçirmek hem de onun bulunduğu koşulları daha iyi anlayabilmek için okumak istersiniz :)

bende bir kitap siparisi verdim..
Pinar Selek-Sürüne sürüne erkek olmak
bir arkadasim önermisti onu okuyayim sonrada senin söyledigin kitabi siparis vereyim selencim tesekkürler, gercekten okumak iyi geliyor

selenn cim kitap için çok mersi bunu almayı düşünüyorum...ilerisi için hemde hatıra olur bize...
bu arada eski erkek arkadaşından az biraz bahsetmisin bende 4 senelik erkek arkadaşımı terketmiştim aşırı kıskanç diye sonra başkası girdi hayatıma 4 senelik erkek arkadaşımı mumla arar oldum hatta 15 ay asker bekledim oda geldi terketti beni sonra şimdiki aşkımla tanıştım ilk görüşte aşık oldum ama yollar vardı aramızda bu ilişki olmaz dedim yürümez dedim 4 ay peşimde koştu demeyeyimde uğraştı hep yanıma geldi 2 haftada bir ben hep ısrarlıydım yollar var aramızda bu ilişki olmaz zor diye pes etmeden 2 haftada 1 yanıma geldi onda o kadar büyük bir güven oluştuki bende beni onunla bir odaya kapasalar gözüm kapalı her yere giderim onunla sana demek istediğim şu şuan erkek arkadaşın uzağında ama en az sende bizim kadar şanslısın cnmm erkek arkadaşın seni seviyor ve seninle mutlu...eski erkek arkadaşını hiç düşünme bile mazide kalmış....artık herkes yolunu çizmiş...

yine aylardan kasimmm,
sanki sende kaldi bir yarim,
her nefesim her anim,
sanadir canimmm=(

ariyacam dedi nöbete gitmeden önce, safak atti, gün bitti aramadi, nefesim kesiliyor=(

ah canlarım benim bi gittim iyice hüzülere dalmışsınız. çabuk çıkın ordan bakiim geçicek bu günler her şey enfes olucak sizin düğünlerinizi yapıcaz sonra bebikler gelicek müthiş olucak her şey.. gece şafak attırmak olmıcak aklımızda sevdiğimiz adamın göğsüne yaslanıp huzur bulucaz.. rüyamızda askerimizi görelim diye dua ediyoruz ya şimdi o zaman şükredicez halimize bu günler de geçicek toparlanın iyi şeyler düşünün

Yedek subay okulunda eğitimdeyken, koşarak bir teğmen geldi. Beş tane makina mühendisi lazım diyerek bizleri alıp bölük komutanının yanına götürdü. Bölük komutanının odasına girdik. �Jip bozulmuş dedi. Birbirimizin yüzüne baktıktan sonra yutkunarak; � Komutanım, okulda araçlar ve motorlarla ilgili çok kapsamlı bir bilgi edindik ama pratikte bir jipi tamir edemeyiz ` dedim. Yüzbaşının cevabı hala kulaklarımda çınlar. `İteceksiniz oğlum iteceksiniz.`(Alıntıdır)

Buna baya güldüm askerlik işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…