- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #5.581
daha ne oldugunu bilmiyorum ama kafam sismis 3gündür cok fena agriyor aniden tüm yüzüm uyusuyor felan, sanirim beynim iltahaplanmis üzüntüden
Aman Çağlom Allah korusun yaaa deme öylee .Allah Allah neden öyl oldu kiii :26: sende merakta bırakma gelince hemen yaz hayıtlı haberlerle gel inşallah
ya kizlar safak sayma programi indirdim simdi safak 75 yaziyor=S
ben 74 saniyordum=(
Daha Ardahandaymisim=(
bide izin kullanmadiysaniz 63 yaziyor, ve izin kullanmadik, o zaman acaba erken gelme ihtimali varmi??
cünkü sulüs tarihine göre hesaplarsak 01. agustosda aliyorlar sulüsü..
yine safaklar karisti walla pööff bu ne yau=S
onca sene muhasebede calistim, ve safak saymaktan daha karisIk bir hesap görmedim=D
Çağlom benimde şafağım 75 hiç izin kullanmadık ve Ocak 17de terhis olacak askerim bu hesaba göre şafak 75 zaten atarsa BartınSen 1 gün erken gidiyor olabilrsin ttlım. Yani 17 Ocakta çıkacak olup izin kullanmayanların Şafağı 75 bizzat askerim söyledi eminim yani.
benim askimda öyle diyor zaten perim 17de cikacakmis..
hatta o bana safagi söylemisti yoksa hesaplarim basta dogruydu ama demekki o karistirmis=)
neyse 75 diyelim bari 83 gündür bekliyoruz zaten ha birgün az ha birgün fazla=)
çağlo geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Aynen öyle canım, zaten bitsin şu askerlik rakam görmek istemiyorum bi süreNe şafakmış bi sıkıştırıyor bi karışıyor
tesekkürler canim..
askim gibi konustun sende, sana birsey olsa burda kendimi parcalasamda faydasi yok hic birsey yapamam aklini basina topla kendine dikkat et dedi dedi bende bütün aklimi kafamda bir noktaya topladim sisti=D
hahah Çağlom koptum alemsin haaBenimkide firar ederim ona göre dikkat et kendine diyor hahahhah
haha sabahtan beri binbir türlü teori ürettim neden kafam sismis olabilir diye
benimkide dün 58dakika konustuk, sonunda dediki kapat kurban oldugum biraz daha konussak firar edicem dayanamiyorum
ama iste öyle kolay degil o firar isi=)
Tabi canımm nereye firar ediyorlar:2: Lafta işte. Ay sonunda resim koymuşsun Çağlom maşallah çok yakışıyorsunuz
Günaydın canlarr. Kurban bayramında ablamın nişanı var, Ankarada nerden bulucamki abiye elbise, çıkıp bakıcam birazdan. Hepinizi öpüyorum Tutim merakta bırakma aklım sende...
asker yarenleri ben geldim bugün keyifler nasıl? biz bartındayız bartına selamlarbu gece şafakları attırıcaz yine inşallah benim askerim iyice skılmış zaten bana naz yapmayı çok sever üzdü beni bugün biraz neyse bu günlerde geçicek inşallah düzelicek her şey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?