- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #5.801
selammm
violecim amin tatlım amin annem bu sabah taburcu oldu eve geldi yürüyor tmizlik bilem yaptı titiz hatun
bu arada aşkımı ağrı jandarma komutanlığına yollamışlar daha doğrusu karakoldaki kısa dönemleri toplantıya çağırmışlar akşam doğubeyazıta dönceklermiş..
aşkımın ablası doğum yapmış yenge oldum
Küp şekerim perim napıo bakim :92:
iyiyim cnm da pazartesi aşkım gidio yhaaa çok özlicem ben onuGözdemm walla aklımdan geçiyodun yaa napim canm okuldan geldim 2 saat sonra tekrar gidicem bi bakim dedim asker güzellerimeeee :98: sen napıyorsun tatlım iyimisinn?
iyiyim cnm da pazartesi aşkım gidio yhaaa çok özlicem ben onu
var ddemii dahaaaa ama oda çok üzülüo beni bırakıp gidecek dieeeOy kıyamam yaaa özlemez misinnn :2: bu haftasonunuzu çok iyi geçirin canım doya doya hasret giderin daha kocamannn 5 gününüz var gideck diye üzülme 5 gün daha yanında olabilecek diye sevinnn tadını çıkar canmm :98:
var ddemii dahaaaa ama oda çok üzülüo beni bırakıp gidecek dieee
kem kümmmm ımmm 195 az mi kiii :98:Var daha canım tadını çıkarın gerçekten hem ne güzel gelmiş görüşüyorsunuz bundan sonrası daha çabuk geçer tatlımm üzme kendini az kalmışşş
kem kümmmm ımmm 195 az mi kiii :98:
yok cnm aşkım ordulu benim evlennce orduda oturcam şimdiden alıştırma olsun die yazdımHerkese merhaba..
Ben şimdi farkettim ama angel gozdecik sen ordudamı oturuyorsun
Ayy benim askerim ordaaa :93:
Hatta 10.10.10 da geldim günü birlik ziyaret ettim askerimi
cnm ordu çok güzel bi yer hiç sııkıntılanma bende samsunlym askerin şaşlı imiş orduya düşmüşş :98:
selam canlarr
ya dün gece yorgunluktan 8.30 da sızıp klmışım ben bi uyandım sabah olmuş
muhabbetleri fotolarıkaçırmışımmmm
nasılsınızz bakimm.
bu arada oylamada ben de varmışım eğer seçilirsem çok sıkıştırırsanızz ayakkabımın altına isimlerinizi yazmam
yok cnm aşkım ordulu benim evlennce orduda oturcam şimdiden alıştırma olsun die yazdım
cnm ordu çok güzel bi yer hiç sııkıntılanma bende samsunlym askerin şaşlı imiş orduya düşmüşş :98:
ordunun dereleeri aksa yukarı aksa vermem aşkımı ellere ordu üstüme aksaa :81:Evet gerçekten bende öyle düşünüyorum birde gazinoya geçti ki şimdii oohh gel keyfim gell :81:
Tek derdimiz kocaman olan özlemimizz :83:
Başka hiç birşey yok sübhanallah..
Bende çok beğendim orduyu hadi bakalım Ordu gelini senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?