335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Kimsecikler yokk azcık kendi kendime eğleniyim barii :86: oyyy yeni ikonlar gelmişşş bayıldımmmmmm :94::96::92: ayyy çok sevimliler yaaa

Ayyyy çok sevindim Tutimmmmmmmmm Maşallah yaa Allah görmemişe çevirsin Tutim, çok şükür atlattık bak bayıldım bu yeni ikonlara. İyi olmuş enişteye birz hava değişikliği olur en azından. Benim aşkımda aramış az önce diyorki sana süpriz yapacaktım sevgilim doğum gününde yanına gelcektim ama 2 günlüğüne izin vermiyorlarmış en az 10 gün kullanmak zorundaymışız diyor kurban olurum ya düşünmen yeter dedim nasılsa benimkinden 1 hafta sonra onun doğumgünü ölürüm ben ona yaaa :78::83:

iyiyim cnm da pazartesi aşkım gidio yhaaa çok özlicem ben onu

Oy kıyamam yaaa özlemez misinnn :2: bu haftasonunuzu çok iyi geçirin canım doya doya hasret giderin daha kocamannn 5 gününüz var gideck diye üzülme 5 gün daha yanında olabilecek diye sevinnn tadını çıkar canmm :98:

var ddemii dahaaaa ama oda çok üzülüo beni bırakıp gidecek dieee

selam kızlar :80: nasıl geçti gününüz gerçi biz şafak sayanların günü ancak şafakları attırınca geçiyor de mi :97:

selam canlarr
ya dün gece yorgunluktan 8.30 da sızıp klmışım ben bi uyandım sabah olmuş
muhabbetleri fotoları kaçırmışımmmm
nasılsınızz bakimm.
bu arada oylamada ben de varmışım eğer seçilirsem çok sıkıştırırsanızz ayakkabımın altına isimlerinizi yazmam

yazma canım benim için sorun yok ben istediğim kadar sıkıştırabilrim :87:

yok cnm aşkım ordulu benim evlennce orduda oturcam şimdiden alıştırma olsun die yazdım

cnm ordu çok güzel bi yer hiç sııkıntılanma bende samsunlym askerin şaşlı imiş orduya düşmüşş :98:

Evet gerçekten bende öyle düşünüyorum birde gazinoya geçti ki şimdii oohh gel keyfim gell :81:
Tek derdimiz kocaman olan özlemimizz :83:
Başka hiç birşey yok sübhanallah..

Bende çok beğendim orduyu hadi bakalım Ordu gelini senii

ordunun dereleeri aksa yukarı aksa vermem aşkımı ellere ordu üstüme aksaa :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…