335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

duqiiiiciimmm:) senin askerin ordu merkezdemi? özel mesaj atacaktım atamadım mesaj sayım yeterli değilmiş henüz.
Ş.74

gece kusum hediye sormussun da burda bıara knsmstuk bende ordn bı fıkr alark askıma dgmgununde şöyle bişey yapıcm söylemstım gercı belkı okumusundr dha oncedn genede solım,kalplı bı kutu alcm ıcıne de fıstık cıkolata koydurtcam(askımı fıstıklı cıkolatayla kandırmıstım ben,bırlktelgmzn sımgesıdır kendılerı=))
28ıne gırecek bnm sevglm ve o yuzden kırmızı bı karton alıp 28 tane kucuk kalp seklnde kesıcem ıclerınede guzl seyelr yazıcm herbırının ve onu da kurunun ıcıne koyucam.bır de mektup yazmayı dusunuyorum.özel bsıey olsn ıstıyorum kendı emegımle hazrladgm bısey,yanı ole bı kıyfttır vs ole bısey alp yollamak ıstemıorm cnku ztn normalde de onlrı alıorum.belkı bı fıkır verır sna tatlım

cnım çok teşekkür ederim ben de şiir yazdım mektup yazıcam o kartan da ypıcam zaten.
bir de hediye şey düşündüm genelde fotolarımız pcde. güzel ahşap bir albüm alıp fotoları çıkarttırıp ona koymayı düşünüyorum nasıl olur sence?

aslında bak sey de yapablrsn foto ıcın bı arkdsm ole yapmıstı.normal duz beyazdan bı album almıstı,fotolrı oraya koymstu ama fotolrı sabıtlemek ıcın takılan yerlere cıcekcıden papatyalar alıp bı kıtap arasnda kurutup onları takmıstı.

selammm güzel hatunlar ben uzun dönem topiğindenim

şafağım 01 Adana yarın gece depük yicem sonunda

heycanımı sizinle de paylaşayım dedim:92::78:

İnanılmaz güzel bi haber buu benimde uzun dönem bekleyen bir arkadaşım dün kavuştu askerine. Canım yaa nasıl mutlusundur şimdiii Yedin askerliği helal olsun sanaaaaaaaaaaaaaa Allah bir daha hiçç ayırmasın siziiii

mektubu da şöyle hazrlamıstı; uzun bı kagıda yazmıstı fakx kagıtları oluo ya hanı,snra onu ferman seklınde rulo yapmıstı,eynı boyutlarda da bı sılındır kutu yapmıstı mektubu onun ıcıne koymustu,kutuyuda kırmızı kurdeleyle baglamıstı,he bırde mektubun kagıdını da bıraz eskıtmıstı otantık olsun dıye kenarlarını fln yakmıstı=))

Gece Kuşum şimdi sana çok orjinal bi hediye söylicem. Paşabahçeye gidip güzel kırmızı bir kutu alıyorsun, sonra kutunun en altına kutu boyunda bir ayna yerleştiriyorsun. Aynanın üzerini kaplicak şekilde şekerler çikoltalar serpiştiriyorsun (enişte açtığında aynayı görmicek) ve sonra üzerine nota şunu yazıyorsun "İster bu şekerleri şimdi ye ister sonra, ama lütfen önce onları bir kenara ayır ve Tanrının bana verdiği şu muziceye bir bak" vee aşkın kendini görüyorr :98:

ekle ekle hatta parfumunden de sık kokunu özlemiştir enişte=)
ya gecende bızım bı akrabanın dugun davetıysını aldm cok degısk bısey yapmıslr ya cok begendım belkı dha onceden gorenelrınız vardır da ben ılkkez gordum durun sızle de paylasayım=)

ay ne güzel valla
Allah bize de göstersin o günleri inşallah.
çok sevindim inan.
biz de depükleyebilir miyiz seni

tabiki tatlımm yarın cumartesine bağlanan gece topiğimizde depüğümü yicem listeyi ben yapıyorum kendimede depük atıcam bu sayede herkesi beklerim zevkle:78:
ahh ahh biz de gorebılcez mı o gunleri gözün aydın cnm

çoook teşekkürler kızlar çok heycanlıyım elbette sizde en kısa sürede kavuşucaksınız askerinizee:92:

ben 2 aydır sürekli davetiye bakıyorum cnım bu da çok hoşuma gitmişti.
biz evlilik cüzdanı olanlar var ondan düşünüyorduk. hatta askerim arkadaşına göstermmiş numuneyi. o da kendine yaptırmış. hevesimiz gitti. başka arayışlardayız.
sinema afişi davetiyesi vardı onu da çok değişik bulmuştum bn

ben bı tane begenrsem ztn arkds var ona yaptrtcam da olmazsa kendm tasarlamaı dusunuyorm acıkcası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…