335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ya bu aradaa bn bişeyi ögrenmezsm çatlıcm deniyorm deniyorm olmuyooo bütün msjlardn aynı anda alıntı nası yapıyosnz teknoloji özürlü arkadaşınıza bi anlatın

canım toplu alıntı yapacaksan iletilerin altlarında mq die buton var ona tıkla. hepsi için bunu tekrarlıyosun. en son alıntı yapa basıosun tek tek altlarına yzıosun cevabını gönderiosun

valla her an dengeler değişebilir canım sevinme o kadar
tutiye az soru soruldu ben bu durumdan hoşlanmadım hiç valla.
herkesin işi mi var ki anlamadım

Aşkıma kahve yapmayı tepside hanımefendi gibi getirmeyi yanına dizlerimi kıvırıp dedikodu yapmayı gülüşmeyi özledim :84: Ben ona yemek yaparken beni gizli gizli izleyip ödümü koparmasını sonra gelip sarılıp öpmesini özledimmm :84: Dizlerine yatıp film izlemeyi özledim :84: Beni evden almasını ve arabaya binince çok güzel olmuşsun diyip sarılmasını, o gelirken camda onu beklemeyi terliklerini kapıya hazırlamayı, giderken el sallamayı özledim :84::84::84: ÇOK özledimmm :85::85:

bence az soruldu ben 30 tane sordum mola verdim sıkılmasın kimse die de tek tük soru var bence.babyke ye bir sürü sormuştuk.
perimm kıyamam yaa ben de çok özledim aama şunu farkettim ben askerime türk kahvesi yapmadım hiç

Son düzenleme:

içim titrediii bnde özledmmm wallada çok özledimmm

oyyyyyyyyy deme böyle ya benimde sıralayacak o kadar çok şeyim var ki
çok özledim nasıl geçicek bunca zaman hiç bilmiyorum:84:

oyyyyyyyyy deme böyle ya benimde sıralayacak o kadar çok şeyim var ki
çok özledim nasıl geçicek bunca zaman hiç bilmiyorum:84:

Bi ton şey var zaten ama sıralasam mahvoluruz hepimiz az çok aynı şeyleri yaşıyoruz.. bende bugün hiç iyi değilim 335dcm gibi sussam iyi olucak. Kimseyi üzmek istemiyorum..

uff bnada saydırmayn şmdiii :84:
gözümü açar açmaz gnaydn msjını özledm :84: okula giderken bi neşeyle gidip kucagına atlamayı özledm :84: hergn nereye gitsek die düşünüp sinirlenmeyi özledm :84: bni kzdırıp yanagımı sıkıp snra şirinlik yapıp çirkin olmasını özledmm :84: tmam aşkm artk cddi duralm salak çiftlere döndük demesini özledm :84: ona yemek yapmayı özledm :84: her sferinde bi bahane bulup beceriksizliğimi unutturmak için ama ama .... demeyi özledm :84: beyenmese bile yemesini özledm :84: gözlerimin içine bakmasını özledm :84: tatilimizi özledm :84: sürprizleri özledm :84: en çokta kokusunu özledimmmm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…