- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #5.841
canım toplu alıntı yapacaksan iletilerin altlarında mq die buton var ona tıkla. hepsi için bunu tekrarlıyosun. en son alıntı yapa basıosun tek tek altlarına yzıosun cevabını gönderiosun
tatlım merak etme taş gibiyim şimdi
Aşkıma kahve yapmayı tepside hanımefendi gibi getirmeyi yanına dizlerimi kıvırıp dedikodu yapmayı gülüşmeyi özledim :84: Ben ona yemek yaparken beni gizli gizli izleyip ödümü koparmasını sonra gelip sarılıp öpmesini özledimmm :84: Dizlerine yatıp film izlemeyi özledim :84: Beni evden almasını ve arabaya binince çok güzel olmuşsun diyip sarılmasını, o gelirken camda onu beklemeyi terliklerini kapıya hazırlamayı, giderken el sallamayı özledim :84::84::84: ÇOK özledimmm :85::85:
Aşkıma kahve yapmayı tepside hanımefendi gibi getirmeyi yanına dizlerimi kıvırıp dedikodu yapmayı gülüşmeyi özledim :84: Ben ona yemek yaparken beni gizli gizli izleyip ödümü koparmasını sonra gelip sarılıp öpmesini özledimmm :84: Dizlerine yatıp film izlemeyi özledim :84: Beni evden almasını ve arabaya binince çok güzel olmuşsun diyip sarılmasını, o gelirken camda onu beklemeyi terliklerini kapıya hazırlamayı, giderken el sallamayı özledim :84::84::84: ÇOK özledimmm :85::85:
oyyyyyyyyy deme böyle ya benimde sıralayacak o kadar çok şeyim var ki
çok özledim nasıl geçicek bunca zaman hiç bilmiyorum:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?