335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

inş. hejarcmm... perim valla bugn bnde hiç iyi deilimm gidiym o yüzden ....
ödevlerimi şımararak yaptırmayı özledm :84: içine sokarak içten sarılmasınıda özledm :84: offfffffffffffffff demesini bile özledm :84: alışveriş ypmayı özledm :84:

Son düzenleme:
hoyttttt vallaaa geliyorum hepinizin yanınaa haaaaa
kızlar noluyonnuzzz yaa yakışmıyo valla billaaaaaaa
ben bile susuyorum aramız limoni.
az önce aradım gribim yatıyorum ben seni sonra ararım dedi
öleee elimde tel kaldım
nolurr yapmayın böle yaaaa

Son düzenleme:

cnm belki gerçektn hastadr onlar bizim gbi ewde knuşmuyo soguktr
yda morali bozuksa dhada çok uzamasn die demiştr off blmiyorm :/

valla anlamadım canım dün yok yere trip attı ben de okulda vukuat vardı sinirliydim alttan almadım herhangi briyle konuşur gibi konuştum öle de kapattım. normlde akşam üzeri arardı ama aramadı merak ettim aradım.şimdi de öle dedi .bilmiyorum ki

evet hajarcm aslnda dün bnu knuştuk aşkımla
uzun dnemleri grünce şükrediyorm 70 gn kaldı die biz üzülürkn seviniyolr ddi çok haklıı
ama işte 2 gündr çift görmeye dayanamıyormm...
yanlş anlaşılmasn arkadşlarm yda sevdgm biri olunca etkilenmiyorm ama mesela bugn bi çift gördm sürekli öpüşüp duruyolr bizm oturdugmz yemek yedigmz yerde sinir oldm
kuşum ya alınmıştrr bn burdaykn nası byle yapar diee

kuşum belki senin sıcak konuşmayışına bozulmuştur..
ama sen aradığında güzel konuşsaydın
neyse yarın ararsın güzel güzel konuşursun canım
belki orada canı sıkılmıştır birşeye

kuşum bide mesela bn onun sesi bozukken gülüp mutlu etmeye çalışıyorm
yda onun sesi iyiyse bn salıyorm kndimi hiç rol yapmıyorm ..
bi tarafn mutlu olmasada rol yapması gerekiyo demk o gn ikinizde o ruh hlinde deildiniz .. geçer tatlm bak yıldnümünüzde geliyo iyice yumuşar aranız

yaa tamam da nalamadığım bir şey var onlar asker diye biz müsamaha gösteriyoruz.
ama onlar neden bunu yapmıyor.? biz de asker beliyoruz bizim de canımızz sıkkın.
ben ona canım cicim die açtım telefou dün soğuktum ama bugün değildim ki(((

canım üzülme arar mutlaka rahatsızdır öylde dediyse:97:

yaklaşık 11 aydır ben byleyim canım
bir çift grüyorsun için burkuluyor,aşkın yanında yok
çok uzakta senden,çok ktü bir duygu gerçektende..
ben zaten siz mutlu olun diye giriyom bakın çok az kaldı..
sonlara doğru gerçekten çok zor ya bizim için
bitmeyecek sanki

canm çok hklısın ama mesela bnmkide dio... bn skıldmm zatn hçbiyere çıktıgm yok fln diyorm .. ama istesen çıkarsn aşkm senin drumunla bizmki bir deil dio... orda sana yatsıtmadıgı şeylerde olmuş olabiilir biriyle kavga etmiştr bişeye şahit olmuştur ... we morali bozukken sendn belki biraz dha fazla ilgi beklerken soguk knuşmana bozulmuştur... ama bugn düzzeltmenz gerekirdi demekki gerçektn hasta yarn knuşursnz

zor tbi canm ya snra utaıyorm kndimden başkasının mutlulugunu mu kıskanıyosn diee ... ama napıymm özellikle iki gündür böyleym yani bi sbebide yok ...
off nese bn çkıyorm bi gdemedm öptmmm

kizlar tavsiyem su, erkekleri trip yapmalarina izin vermiyeceksiniz cok abartiyorlar=D
askim bana biraz sert bir sekilde birsey desin hemen basliyorum adanali sivemle konusmaya=D
bagaaaale nabün sen diyom? essekmisin sen nasil konusün benle diyorum oda bana asil sen gercekten cok büyük bir esseksin diyor ve konu kapaniyor=D

evet valla erkeklerin iplerini ele aldılar mı işiniz zor
7 senelik tecrübemle sölüom bakın
anamm hakket 19 kasım da 8 yıl olcaz biz.
offf çabuk bna hediye bulun

selammm güzel hatunlar ben uzun dönem topiğindenim

şafağım 01 Adana yarın gece depük yicem sonunda

heycanımı sizinle de paylaşayım dedim:92::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…