335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

amin canım inşallah ya herkes kavuşsun tezkeresini aldığı günü ,o hetyecanı yaşasın,görsün muhteşem birşey

Ayy sen öyle dedikçe içim kıpır kıpır oldu heyecanlanmazmıyım canım nasıl heyecanlıyım anlatamam bir gelse diyorum gidip evimize baksak sonra eşyalarımızı alsak ben gelinliğime baksam beğensem çok işş var ama hepsi tatlı tatlı telaşlar yaaa
Gerçketn bende hayal edemiyorum tıkanıyorum nasıl bir evimiz olacak nerde yaşıycaz neler yapıcaz ayy gelse birran önce sevdiğimm benim..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve kazasız belasız atlatalım bu günleride inşallah..

amin canım inşallah ya herkes kavuşsun tezkeresini aldığı günü ,o hetyecanı yaşasın,görsün muhteşem birşey

Ayy inşallah tatlı kıss
Tezkeresini aldığını görsem daha ne isterim kii...

Son düzenleme:
Canlar, Güzel Asker Yarenleri ben çıkıyorum..

Hepinize kucak dolusu sevgiler..
Gene gelirim görüşürüzz inşallah..

Allaha emanet olun hepiniz..

nolmus yau burda=)
Babyke anlattiklarina baknca kendimi gördüm=S
benimde askim gelsin, eger o zamana kadar alman vatandasligim bitmis olursa bir haftada gidip nikah yapip gelicem..bizde dil kursu sorunu yok birtek cünkü askim zaten 2senedir almanyadaydi..
offf bende heyecan yaptim yine, dersteyim suan dinleyemiyorum bile cok skiciiii=(
bugün doktorda kan verirken nisan yüzügümü cok begendi doktor, cok güzel ve farkliymis dedi nasil mutlu oldum anlatamam=)
ahh ahh daha 73gün var, bakalim nasil bitecek=/

Hadi ya canim... ay vizesi varmi onun canim?
sizde almanyadami yasicaksiniz?
foto gormek isterim yuzugunnn merak ettim cnm
Insallah hersey istedigin gibi olur

Selam asker yarenleri. Ne güzel diğer topikteki asker bekleyen arkadaşlarımızda bizi yalnız bırakmıyorlar her zaman gelin sohbet edelim kızlar babykem, tatlıkısım ve tabiiki angelgozdemmmm :79: nasılsınız bakalımm ? Bende eve geldim askerim aramadı hiç bu saate bırakmazdı çok özledim sesinii, şuanda da formasyondayım sanıyor armıyor halbuki bilmiyorki ben belki ara diye evde bekliyorumm :84::93:

selm kızlarr ben geldimm
oo coşmuş burası kalabalıklaşmışız ne güzel yaa
çok mutlu oldum valla.
akşam bir öğretmen arkadaşımızda toplanıyoruz biz. gelemem sanırım haberiniz osun.
yarın da ehliyetin son dersi varmış hiç girmedim bi giriyim de ayıp olmasın

amin canım inşallah biz de görürüz inş o günleri.

Kuşumm Tutimmmmmm Perisoko, GeCe_KuSu+, Tuti bu üçlüyü seviyorum yaa !

ben de çok seviyorummmmmm

selam kızlar,bgn askımın hedıyesini yolladım kargoyla,adam yrn bornovoda olr ama adrese tam olrk nzmn ulasır bılemeyız dedı,onun bı arkdsı var ona yolladım pzr gunu carsı ıznını eger verırlerse alabılsn dıe.ama eger yrn arkdsna ulasmazsa anca pztsı ulasırmıs o zmnda taaaa 1 hfta dha beklıck hedıyem....

ben geldmmm ama çok yorgunm geçmişi yarımyamalak okudumm :93:
yarn matematk vizem var off dha ona çalışmalıymmm
bu hafta çok yogunm pek uğrayamıcm burayada
ama son 73

miraclem ne gzel yollamışsn hediyeni bn hala yapamadmm ya o kalp olayını geçtii artıkk ...
vaktmde yok kafayı yicmm artk .. hediye ve atkının hricinde mektp yazarm bi iki tnee resim koyarmm birazda jelibon gbi bişeyler alırm napıym artk

335dc tatlım bende bgn yaptm hedıyeyı okdr zor deıl ama bırz zmn alıo hazrlaması tbı.once gıttım pasthnye kalplı sarı renkte bı kutu aldm.snrada su fındıklı ece cıkltlrı var ya onlrdn aldm doldurdum ıcıne,kırmızı karton aldım 28e gırck dıe 28 tane kucuk kalp seklnde kestım ve ıclerıne ufak notlar yazdım bunları da kutuya koydum.kırmızı bı kurdeleyle de bagladm kutuyu,bnm askım gs li oldgndan sarı kırmızı bı kombine olstrdum=) bırde bole cıcılı bıcılı bı zarf alıp mektup yazdım iki de yün corap koydum usuyo ayaklrm nobette dıodu=))

aslnda fıstıklı cıkolata alcktm pastnedn acık ama onlr erır fln dıe cesrt edemedım bnde ecelerden aldm.ozelkle fıstıklı ıstıodm cnkı fıstıklı cıkolata saysnde tavladm bnmkını hehehe esprısı hep doner aramzda=)

Aradı şükür. Sabahtan beri hiç oturmamışlar hep ayaktaydım dedi sesi çok kötü geliyordu öğlen nöbetten gelince yemek bitmiş gene :2: bikaç espiri yaptım zorla gülecek hali bile yoktu. bende öğlen gidip kendime makyaj malzemesi aldım biraz kendime geliyim diye. Tutim o beğendiğimiz lig glosstan aldım ben akadaşım çok beğendi diye ona vermiştim pembe inanılmaz bişe yaa Bidefavori diş beyazlatıcımdan aldım kızlar dişlerinde sararma problemi olan varsa şiddetle tavsiye ederim resmen mucize bir ürün. Bembeyaz yapıyor dişlerimii parlak bir beyaz böyle mükemmell

perimmmmmm gözün aydın benimkide aradı sanırım aynı zamanlarda aradıla rbenimkide görevdeymişti yine kaza olmuş ona bakmay agitmişler...
kuşum güle güle kullan aldılaırnı bu arada o diş beyazlatıcının markası ne tatlım özelden yaz istersen tatlım sararma problemim yok ama daha beyaz olsun istiyorummm...lip gloss bende hala gidip bakacağım ama koşturmaktan bir gidip alamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…