335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kesinlikle canim cok dogru diyorsun aminnn

kizlarr ben yatiyorum, pilim bitti walla bugün kan verdim ondanmi acaba
yarin aksam gec saatlere kadar aranizda bulunup safagi attiracagima ant icerim
iyi geceler, en güzel rüyalari diliyorum hepinizee

Eveeettt 5 dakika sonraBatmandayız sevgilmmm bakalım Batmanın neleri meşhurmuş bitanecik aşkımm,Batman Hasankeyf Türbesi ve Kalesi, Batman Petrol Rafinerisi. Bu türbede sana dua edeceğim bugün sevgilimm sonrada petrol rafinerisinden benzin alıp kaçıp yanına geleceğimmmm dayanamıyorum artıkk ahada Batmanın rsimm iyi bak aşkıma Batmannn !!!! :82:

Eklentiler

• $batman-wallpaper.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 21
pericim yav bugün çok sıkıcı sanki forum bile öyle baksana ya sanki bugün zaman durdu gibi canım sıkılıyo günler geçmeyecek gibi of of
evet cnım az kişiyiz bugün olsun yaa geçiyor zaman tatlım öyle düşünme bak ne güzel gelicekmiş askerin zaten bayramda ooohhh kocaman tatil yapıcaksınız ne kaldı ki bayramaaa
hahahah peri ço alemsin
ya midemde feci gaz var bu gaz tüpte bile yoktur....

Tutim içinde tutma o pis şeyi annem sal gitsinn olur bazen öyle yediğinde alakalıdır belki canımm

hoşgeldin tuti bitki çayı falan iç canım ne yedin kız

tatlım bu aralar inan dikkat etmiyorum doğru düzgün yemek yiyemiyorum annemin ameliyat telaşından...yanlız regl oldum bittim annemin ameliyat olduğu gün sağ kasığımda bir ağrı başladı bacağıma vuruyordu ağrı bazen arada ağrı geliyor bugünde gazdan duramıyorum acaba regl den dolayımı regl imde dün bitti annemde gaz her yere vurur ded strest yapmıştır dedi 2 ay öncede aynı kasık ağrısı yüzünden acile gittim dr laç verdi gaz yapar dedi ne bilim ya dr a gitmeyi hiç sevmem ama sanırım şart oldu..:94:

canım reglin ilk günlerinde olur ama sonunda birşey kalmaz regle alakalı değil stres te olabişlir canım annenin ameliyatı falan suyu az içmişsindir yada kuru gıdalr yemişssindir salata yoğurt tüketmediysen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…