- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #5.981
perimmmmmm gözün aydın benimkide aradı sanırım aynı zamanlarda aradıla rbenimkide görevdeymişti yine kaza olmuş ona bakmay agitmişler...
kuşum güle güle kullan aldılaırnı bu arada o diş beyazlatıcının markası ne tatlım özelden yaz istersen tatlım sararma problemim yok ama daha beyaz olsun istiyorummm...lip gloss bende hala gidip bakacağım ama koşturmaktan bir gidip alamadım...
Aynı anda aramasalar üzülürdümm zatenBen saçlarımı boyicaamm dişlerimi beyazlatıcam banyomu yapıp gelicem kızlarrr çok heyecanlıymm
Hadi ya canim... ay vizesi varmi onun canim?
sizde almanyadami yasicaksiniz?
foto gormek isterim yuzugunnn merak ettim cnm
Insallah hersey istedigin gibi olur
Kizlar ya askim az önce bir olay anlatti agzim acik kaldi resmen..
Onun asker arkadaslarindan birinin nisanlisi, ordaki baska bir askerle gizli gizli görüsmeye baslamis düsünebiliyormusunuz=S
Adam arkadasinin cep telefonundan nisanlisini aramis bir kere, sonra nisanlisida baska birgün o numarayi geri aramis nisanlisiyla konusmak icin ama iste cocuk burda degil felan demis ve sonra artik kiz hergün aramis ve diger cocukla konusuyormus kac zamandir..
Sizce kim bu durumda suclu?? Asker cocukmu yoksa kizmi??
Bence kiz 100% suclu, sonucta o asker elin adami yani, umurundami sanki diger cocugun duygulari, ama kizin bunu nisanlisina yapmis olmasi kesinlikle affedilmez bana göre.. Dogrusu affetmis cocuk, kiz demiski seninle konusmak icin ariyordum o yüzden konustum felan, bence bu gecerli bir sebep degil..
Tüylerim diken diken oluyor walla düsününce bile, ne midesiz insanlar var..
slm kıslar bende geldmmmmm
nasılsınız bakim ben çok hastayımmmm
Kizlar ya askim az önce bir olay anlatti agzim acik kaldi resmen..
Onun asker arkadaslarindan birinin nisanlisi, ordaki baska bir askerle gizli gizli görüsmeye baslamis düsünebiliyormusunuz=S
Adam arkadasinin cep telefonundan nisanlisini aramis bir kere, sonra nisanlisida baska birgün o numarayi geri aramis nisanlisiyla konusmak icin ama iste cocuk burda degil felan demis ve sonra artik kiz hergün aramis ve diger cocukla konusuyormus kac zamandir..
Sizce kim bu durumda suclu?? Asker cocukmu yoksa kizmi??
Bence kiz 100% suclu, sonucta o asker elin adami yani, umurundami sanki diger cocugun duygulari, ama kizin bunu nisanlisina yapmis olmasi kesinlikle affedilmez bana göre.. Dogrusu affetmis cocuk, kiz demiski seninle konusmak icin ariyordum o yüzden konustum felan, bence bu gecerli bir sebep degil..
Tüylerim diken diken oluyor walla düsününce bile, ne midesiz insanlar var..
geçmiş olsun canım ne oldu bu ara forumda hekes hazta önemli bişey değildir inşallah
yaa hiç sorma canım yaa 5 gündür bir grip illetiyle uğraşıp duruyorum o geçti şimdide öksürük geceleri uyutmuyor o derece yani
slm kıslar bende geldmmmmm
nasılsınız bakim ben çok hastayımmmm
caglom yuhhhhhhhhhh dıyorum bende yuzde yüz kız suçlu o ne öyle ya ben olsam asla affetmezdım ...o kadar midem geniş değil...
bu yüzden erkek arkadaşıma hak verdim şimdi ben arkadaşının cebini al diyordum asla asla burdaki herıflere güvenmi olur dıye boşuna dememiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?