335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Aynı anda aramasalar üzülürdümm zaten Ben saçlarımı boyicaamm dişlerimi beyazlatıcam banyomu yapıp gelicem kızlarrr çok heyecanlıymm

Hadi ya canim... ay vizesi varmi onun canim?
sizde almanyadami yasicaksiniz?
foto gormek isterim yuzugunnn merak ettim cnm
Insallah hersey istedigin gibi olur

evet bizde almanyayi düsünüyoruz simdilik eger bir aksilik cikarsada ben giderim türkiyeye..
vizesi yok, master yapmaya gelmisti almanyaya askerligi var diye türkiyeden pasaportunu uzatmadilar ve geri gitmesi gerekti o yüzden..ama almancasi var o yüzden sinav gerekmiyebilir diye düsünüyorum, girsede kazanir yani=)
suan kameram yok o yüzden fotografini koyamiyorum yüzügümün canim, ama haftaya eve gidince kesin eklicem=)
umarim seninde hersey diledigin gibi gerceklesir

Kizlar ya askim az önce bir olay anlatti agzim acik kaldi resmen..
Onun asker arkadaslarindan birinin nisanlisi, ordaki baska bir askerle gizli gizli görüsmeye baslamis düsünebiliyormusunuz=S
Adam arkadasinin cep telefonundan nisanlisini aramis bir kere, sonra nisanlisida baska birgün o numarayi geri aramis nisanlisiyla konusmak icin ama iste cocuk burda degil felan demis ve sonra artik kiz hergün aramis ve diger cocukla konusuyormus kac zamandir..
Sizce kim bu durumda suclu?? Asker cocukmu yoksa kizmi??
Bence kiz 100% suclu, sonucta o asker elin adami yani, umurundami sanki diger cocugun duygulari, ama kizin bunu nisanlisina yapmis olmasi kesinlikle affedilmez bana göre.. Dogrusu affetmis cocuk, kiz demiski seninle konusmak icin ariyordum o yüzden konustum felan, bence bu gecerli bir sebep degil..
Tüylerim diken diken oluyor walla düsününce bile, ne midesiz insanlar var..

canım gerçekten inanılacak bişey değil acaba gerçekten nişanlısına ulaşmak için mi aroıyordu ki çok saçma allah çocuğa sabır versin:89:

ben duruma kesinlkle yuhhh dyorum yaa böyle saçma bişey olmaz yaa tamam bir kez aradın nişanlınla konuşmak için ama devamını niye getirdin yok yok benm kitabımda affedilir bir şey değil bir bahane olamaz..

canım gittim bir ton ilaç verdi onları kullanıorum ama hala toparlanamadım grip geçti derken öksürrük başladı hepsi üst üstte yani:2:

cok gecmiş olsun bu ara herkesler hasta cok dikkat etmek lazım bu arada nerelere geldiniz bakim kac gündür yazmıyoruz.biz bugün karabükteyiz.ayrıca o olaya benden de kocaman bir yuhhh

caglom yuhhhhhhhhhh dıyorum bende yuzde yüz kız suçlu o ne öyle ya ben olsam asla affetmezdım ...o kadar midem geniş değil...
bu yüzden erkek arkadaşıma hak verdim şimdi ben arkadaşının cebini al diyordum asla asla burdaki herıflere güvenmi olur dıye boşuna dememiş...

slm kıslar bende geldmmmmm
nasılsınız bakim ben çok hastayımmmm

cok gecmis olsun canim, dikkat et kendine aman ha..

kesinlikle tutim..bende bugün aradim karakolu bir asker cikti askimi sordum yatiyor dedi kim oldugunuzu söyleyin ben uyaninca bildiririm dedi bende nisanlisiyim tesekkürler dedim kapattim..askima anlattim oda dediki fazla muhabbet etme burdakilerle dedim ne muhabbeti ne isim olur dedi bu kadar konusman bile bazilarina sohbet gibi geliyor dedi sonrada olayi anlatinca bende aynen senin gibi yuhh dedim.. daha neler duyacaz bakalim..

Selamlar herkese "Ududubcum" çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim. "Çağlom" bende şok oldum ama böyle bişeyin nasıl olmuş olabileceğini aklm almadı doğrusu çok yazık olmuş, oğlanda nasıl affetmiş ya, Allah kimseyi yolundan şaşırtmasın valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…