335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

tuti konuyu bilmiyorum ama, erkek arkadaşın durumun kendinden kaynaklandığını düşünüyo ve sanırım kendini kontrol edemeyip seni kaybetmekten korkuyo.

dedim sende eğleniormusun banan ne ki onların tezkeresinden diyor ben işimi yapıyorum dedi sabah kadar ayaktayım burda dedi 10 en geç 11 de yatmaya gidicem sabah dedi akşama kadar uyuyacağım dedi...

canım fazla sıkıştırma bence gelince acısını çıkarırsın bizim için ne kadar zorsa onlar için kat kat zor herkesten uzakta kimsesiz gibiler sürekli ilgi bekliyolar onları da anlamak lazım biraz daha sabır tatlım sonra herşey mikemmel olucak

bugün markette gördüm, bayram şekerleri arasında, almadım ya dert oldu :))
bu arada bugün konuşurken tatlı bayramı geliyo dedim, o da burda sadece uyduruk çikolata var dedi
bu da demek oluyo bayram tatilinden sonra ferrero,kinder,evde sarma ve baklavalardan aşırıp bi kargo göndermeli :))

böyle konuşunca bunlar benim içim burkuluyo çok üzülüyorum bu askerlerin hepsi gariban vallaha :85:

canlar hepinizin destekleri için saolun varolun ama ben inanın aksine yapıcıyımdır tartışmak için aramadım zaten ...

bu arada selenn cim benmki çok korkar beni kaybetmekten...
bu arada o tatlıda neyin nesi anammm...
tımam wiolem sıkıştırmıcam cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…