335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

hohoyy selam kızlar ben bugün sürpriz işine giriştim. kırmızı fon kağıdı aldım,beyax tül ve de beyaz simli kurdele. hani aşk kavanozu vardı ya ondan yapıcam ama kavanoza koymucam tabikırmızı kalp bir kutuya koyucam. şafak sayıısı kadar hazırlıcam o da her gün bir tanesini okucak çok heyecan yaprtım yaa şimdi 60 küsür tane güzel anlamlı söz bulmam lazım . yardım edin sevaba girin

slmm kızlarr nasılınızz aşkımın gelmesine 1 gün kaldı pazartesi 3 de inşş burda ama geçmiyoo saatler hele bugün çıldırdım herşeye ağladım moralim bozuk dolaştım yarında böle olacak kesin keşke tamamen gelmesine 1 gün kalsa o günleride görebilcezmi acabaa

musurcum ohh aşkın geliyormuş gözün aydın tatlım...kuşkammmmmmm gel hele böle aşk kavanozu nedir ne oluyor de bahalım bana ???

tatlım nette görmüştüm kocaman bir kavanozz içinde 365 tane not var.adı da aşk kavanozu her gün bi tane okunuyormmuş. ben de onun gibi yapıcam ama 365 fazla şafak sayısı yeter bence. bitinc e fotosunu göstericem size zaten bebeğim. ntten sipariş vercektim aama emek harcamak istedim

inşş Allh hepimize temelli gelmelerini nasip etsin bak siz 10 gün önceden kavuşucaksınız aşklarınıza ben burda şafak saymış olcam o zmanda bakalım o zaman günler nasıl geçicek

muusurcum hep beraber olcaz burda merak etme cnm ben uğrarım allah izin verdiği sürece buralara zaten...

kuşkam yap hele resimlerine bakalım bizde kolay gelsin cnm...

İnsan iki şeyi saklayamaz: Sarhoş olduğunu ve aşık olduğunu....Antiphanes
Bütün tutkular bize suç işletir ama, bizi en gülünç hatalara düşüren aşktır.....François de La Rochefoucauld
Rüyalarda ve aşkta imkansız olan bir şey yoktur....Janos Arany
Aşk, dört nala giden at gibidir, ne dizginden anlar, ne söz dinler.....Konfüçyus
Aşk, öyle engin bir denizdir ki, ne başlangıcı ne de sonu vardır....Mevlana
Aşk, deniz meltemleri gibidir, sesini duyarız ama nereden nereye gittiğini kestiremeyiz.....Borne
Aşk utanma ve çekinmenin olduğu yerde vardır....Montaigne
Aşk bir deliliktir.....Shakespeare
Aşk aşıkı şir eder, aslanı zencir eder, katı taşı mum eder.....Yunus Emre
Aşk ne ile beslenir? İltifat ile.....Miguel de Cervantes
Mantıkla beslenmeyen şey mantıkla yönetilemez....Arthur Schopenhauer
Aşkın ilk soluğu mantığın son soluğudur.....Antoine Bret

iyi cnm, ailesi evci çıkardı bu hafta sonu. yani bu haftasonu asker yareni diilim P

ya kızlar bi şi söylücem hani tartışanlar fln oluyo ya ara sıra, venüz sanırım 18 kasıma kadar geri gidiyomuş. bu da ilişkilerde anlaşmazlık, ayrılık getiriyomuş. bi çok ünlü çift de ayrılmış. aman dikkat !

http://www.hurriyetport.com/news/122/ARTICLE/24643/2010-10-08.html

Son düzenleme:
yaa öyle deme cnm, geçen gün bu siteden bi arkadaş doğum haritamla ilgili yorum yapmıştı. gayet iyiydi yani. neyse sana kolay gelsin gece kuşu, nette böyle aşk sözleri vardır mutlaka

selenncim hoşgeldin cnm bayılıom bu kıza ya her geldiğinde bişey paylaşıyor kıyammam...valla o venüs bizede işledi geçenlerde ufak bir tartışma yaşadık aşkımla sefmedim ben o venüsü gitsin gelmesin daha...

Son düzenleme:
o değilde selenncim senin verdiğin linkte kavamozun içinde saç gibi ince ince bişey var onu nerden bulcaz dolgunluk katıyor kavanoza acaba kendi saçımdan dökülenlerimi topaklayıp kavanozda biriktirsem her duş sonrası gelene kadar bayağ bir saç olur yane ...ıyyyyyyyyyyyy çok iğrencim dime

ya ben biraz keyifsizim aslında. o yüzden artık onun bi şi yapmak istemiyorum. usta birliğine geçtiğinden beri 5 kez kargo gönderdim.o aradığında hep meşgule alıp arıyorum. ama sanki kıymet bilinmiyo gibi gelmeye başladı.
iki gün bana ulaşamamış, bende aramamıştım. turkcell'den kaynaklanan bi sorunmuş; ama konuştuğumuzda o kadar tatlı vs di ki. sizi tenzih(?) ederek söylüyorum, benim erkek arkadaşıma iyilik yaramıo sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…