335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

musurcum bende çok etkilenmiştim o kelimesinden erkek arkadaşımın...

selenncim uygulanıcak bişey yok tatlım sen sen ol yeter sadece erkeğinin eline ipleri çok verme

ududubcum tabiiki evlilerin daha farklıdr tabiiki eşin sonuçta kesin benimkide bozulurdu annende kaldın benim annemde kalmadın falan diye ama nerde rahat ediyorsan orda kal tabbiki bende olsam kendi annemi tercih ederdim ama işte erkek milleti bazen anlamıyor...soyadlarını aldığımızda sanıyorlarki artık hep onlara aitiz ailemizin soyundan çıktık ...

CNMM maalesef aynı dertten müzdaribiz ben de evliyim ve eşimin ailesinin yanında kalıyorum inan bana ayda 1 gidebildim annemlere tam 1 ayı doldurdum anca gidebildim oda yinede annesinin suratı üştü gönderirken bende çok zorlanıyorum bu konuda ve eşime söylediğim zman yapacak bişey yok sabret boşver umursama diyo bu da beni hepten çıldırtıyoo bak bu konuda sana katılıyorum ama alıştım artık yapacak bişeyy yok çünkü

cnm senin durumunun gerçekten çok zor.Ama az kaldı cnm ya bak 2 ay gibi bir süre kaldı.Yaşadığın durumu anlatmaya çalış istersen,sıkıldıgını söylersen oda anlar diye düşünüyorum.Yani annenlere gittiğimde yatıp uzanamıyorum rahat edemiyorum falan de.Azcık daha sabır azcık daha.Çoğu bitti azı kaldı...

ududub bence hiç anlatmaya çalışmaya, anlıcağını sanmıyorum. "gördün deli dön geri" diye bi söz vardır. tamam canım orda da kalıcam, tabi canım bunu da yaparım de geç. söylendiği kadar kolay olmadığını biliyorum ama en azından kendini yıpratmazsın

aslında askerlerinize söyleyemediğiniz şeyleri kırgınlıklarınızı falan onlara kızdığınızda alın elinize kağıdı kalemi yazın içinizdekileri inanın çok iyi terapi oluyor askerleriniz geldiğinde okutun onlarda sizlerin onlarla beraber askerlik yaptığınızı,nelere kırıldığınızı,onsuz neler yaşadığınızı ne zorluklar yaşadığınızı yazın kağıda ve saklayın geldiğinde okutun onlarda sizi anlayacaktır...

selenncim hahah erkekleri kullanma klawuzuna gerek yok tatlım...aslında erkekler bizi anlayamıyorlar sorun burda ve anlamayacaklarda...

sırf değerimi kadınlık değerimi bilsin diye onu ben doğum yaparken doğuma sokucam görsün neler yaşadıklarımızı
eee kız değip geçmesin sonra

aynen öyle sanıyolar ama ben eşime hep şunu sölerim ne senin ailen ne benim ailem bizim için biz varız yarın bugün allah gecinden versin onlar olmuyacak biz bize kalacaz bir ömür o yüzden bu aile meselelerinden dolayı birbirimizi kırmayalım üzmeyelim üzülmeyelim.ya ben erkek olsam tabiki benimde aileme gidilmesini isterim ama eşim nerde rahat nerde huzurluysa orda kalmasını sölerim.bu zamana kadar askerdeyken öyle diyordu aman bebeğim sen nerde rahatsan nerde huzurluysan orda kal ben baskı yapmam kararı sen ver diyen adam dün bana annenlerde kalmanın tadını çıkar ben gelene kadar dedi bu nedemek şimdi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu şimdfi ailemde kalıorum ama huzursuzum gelince ne durumla karşılaşacaz bilmiorum ama endişeliyim açıkcası

düşünsenize ben doğum yapıyormuşum erkek arkadaşım bayılıyormuş doğumhaneden 2 sedye birinde ben diğerinde eşim hemşirenin kucağındada bebeğimiz çıkıyormuşuz ziyaretçiler bize şaşkın şaşkın baka heralde hahaha

musur bilmiorum canım ya ben haftada bir gün iki gün gitmeye çalışiyorum ama yapamıyorum her gittiğimde nedense eşim aradığında iki göz iki çeşme altüst oluyorum.tamam onların bana zararı yok ama onlardayken eşimin yokluğunu daha bir anlıyorum buda beni mahvediyor olmuyor yani yaa

canım allah gecinden versin ...ama katılıyorum eşine her söylediğin kelimeye...
acaba eniştenin o lafi annenlerde kalmanın tadını çıkar ben gelene kadar dedi bu lafı acaba askerden gelince bana kaldın yani hasret gidermek amaçlı söylemiş olamazmı acaba bence öyle demek istemiş canım sen ve eşin askerliğin vermiş olduğu ayrılığın acısını çıkartıcaz manasında demek istemiş olamazmı acaba ?

valla yap kız belki ozaman anlarlar bizi sanmıyorum ama bir ihtimal ya işte

yok canım yok o sözü yeri ve zamanı uygun olmayan tatsız bir konuşma anında söyledi yani senin düşündüğün tarzda pozitif bir yaklaşım değildi malesef off yaa offf beni çok kırdı çok üzdü

ududbcum düşünmemeye çalış cnm walla sende cansın can taşıyorsun onların her dediği lafa üzülürsek olan bize oluyor tatlım zamanla oda anlar hatasını zaten eminimki askerden gelince tatsızlıklar yaşanmayacaktır ...

ama bu askerlik hepimizi mahvetti ben buna inanıyorum 6 ayda bu kadar psikolojimiz bozuldu ya 15 ay bekleyen arkadaşların allah yardımcısı olsun çok zor ya gerçekten çok zor...

Son düzenleme:
"TUTİ ÇOK YAŞA" sloganları atmak istiyorum walla, gerçekten de sınırı iyi çizmek gerekiyo, ben bu ilişkimde çaba sarfedicem derken, hata yaptım. iş yerine çiçek bile yolladım sebepsiz, bi dolu şey. hala bayramda bi koli yapıyım baklava, sarma, çeşitli çikolatalar ekliyim diye düşünüyodum; bi süre hiç bi şi yapmıcam walla.

tuticim umarım dediğin gibi olur umarım gelince bu konuda tatsızlık yaşamayız inan endişeliyim gerçekten.hakketen benim psikolojim çok bozuldu unutkalık hat safhada düşün mutfağa gidiyorum su dolduruyorum suyu masada bırakıp içeri geçiyorum sonra ben ne yacaktım diye düşünürken buluyorum kendimi bu ve buna benzer bir takım olaylar oldum inan kendim kendimden korkar oldum

kolay gelsn kuşumm mtlaka görmk istiyorm bitmiş hlinii :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…