- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #6.761
ya ne bilim kızlar ya tamam asker psikolojisi asker psikolojiside bizimde psikolojimiz var asker yolu bekleyenler olarak bide ben evliyim düşünün yok annende çok kaldım yok benim annemlere gitmedin yok onları ihmal ettin sözleri duyuyorum.ya beni anlamıyorki evet ben kendi ailemde daha rahatım orda onsuz bunalıyorum bunu anlamıyor hem sensizlik hemde huzursuz bir ortamda bulunmak ne demek anlamıor beni anlamıor bu konuda ve hiç bir zamanda anlamıyacak malesef biliorum
ya ne bilim kızlar ya tamam asker psikolojisi asker psikolojiside bizimde psikolojimiz var asker yolu bekleyenler olarak bide ben evliyim düşünün yok annende çok kaldım yok benim annemlere gitmedin yok onları ihmal ettin sözleri duyuyorum.ya beni anlamıyorki evet ben kendi ailemde daha rahatım orda onsuz bunalıyorum bunu anlamıyor hem sensizlik hemde huzursuz bir ortamda bulunmak ne demek anlamıor beni anlamıor bu konuda ve hiç bir zamanda anlamıyacak malesef biliorum
ududubcum tabiiki evlilerin daha farklıdr tabiiki eşin sonuçta kesin benimkide bozulurdu annende kaldın benim annemde kalmadın falan diye ama nerde rahat ediyorsan orda kal tabbiki bende olsam kendi annemi tercih ederdim ama işte erkek milleti bazen anlamıyor...soyadlarını aldığımızda sanıyorlarki artık hep onlara aitiz ailemizin soyundan çıktık ...
aynen öyle sanıyolar ama ben eşime hep şunu sölerim ne senin ailen ne benim ailem bizim için biz varız yarın bugün allah gecinden versin onlar olmuyacak biz bize kalacaz bir ömür o yüzden bu aile meselelerinden dolayı birbirimizi kırmayalım üzmeyelim üzülmeyelim.ya ben erkek olsam tabiki benimde aileme gidilmesini isterim ama eşim nerde rahat nerde huzurluysa orda kalmasını sölerim.bu zamana kadar askerdeyken öyle diyordu aman bebeğim sen nerde rahatsan nerde huzurluysan orda kal ben baskı yapmam kararı sen ver diyen adam dün bana annenlerde kalmanın tadını çıkar ben gelene kadar dedi bu nedemek şimdi bu ne perhiz bu ne lahana turşusu şimdfi ailemde kalıorum ama huzursuzum gelince ne durumla karşılaşacaz bilmiorum ama endişeliyim açıkcası
düşünsenize ben doğum yapıyormuşum erkek arkadaşım bayılıyormuş doğumhaneden 2 sedye birinde ben diğerinde eşim hemşirenin kucağındada bebeğimiz çıkıyormuşuz ziyaretçiler bize şaşkın şaşkın baka heralde hahaha
canım allah gecinden versin ...ama katılıyorum eşine her söylediğin kelimeye...
acaba eniştenin o lafi annenlerde kalmanın tadını çıkar ben gelene kadar dedi bu lafı acaba askerden gelince bana kaldın yani hasret gidermek amaçlı söylemiş olamazmı acaba bence öyle demek istemiş canım sen ve eşin askerliğin vermiş olduğu ayrılığın acısını çıkartıcaz manasında demek istemiş olamazmı acaba ?
ududbcum düşünmemeye çalış cnm walla sende cansın can taşıyorsun onların her dediği lafa üzülürsek olan bize oluyor tatlım zamanla oda anlar hatasını zaten eminimki askerden gelince tatsızlıklar yaşanmayacaktır ...
ama bu askerlik hepimizi mahvetti ben buna inanıyorum 6 ayda bu kadar psikolojimiz bozuldu ya 15 ay bekleyen arkadaşların allah yardımcısı olsun çok zor ya gerçekten çok zor...
hohoyy selam kızlar ben bugün sürpriz işine giriştim. kırmızı fon kağıdı aldım,beyax tül ve de beyaz simli kurdele. hani aşk kavanozu vardı ya ondan yapıcam ama kavanoza koymucam tabikırmızı kalp bir kutuya koyucam. şafak sayıısı kadar hazırlıcam o da her gün bir tanesini okucak çok heyecan yaprtım yaa şimdi 60 küsür tane güzel anlamlı söz bulmam lazım . yardım edin sevaba girin
[/B]
ya kızlar bi şi söylücem hani tartışanlar fln oluyo ya ara sıra, venüz sanırım 18 kasıma kadar geri gidiyomuş. bu da ilişkilerde anlaşmazlık, ayrılık getiriyomuş. bi çok ünlü çift de ayrılmış. aman dikkat ![/B]
bncede var yani bişy çok huzursuzm ya bn bu ara aman dikkatt :/ bak herkesde bi tartışma olayı bşlammşş
ya 2 gündür eşimle tartışıp duruyoruz bu ilk kez oldu ve canım okadar sıkkın ki inanın tartıştığımız mesele incir çekirdeğini bile doldurmayacak bişey işte en çokta bu insanın zoruna gidiyor ya.oysaki ben ona hiç bir sıkıntımı yansıtmadım her anını alttan aldım ama kalbimi çok kırdı beni çok üzdü
cnm bnm ya off walla bu aralar sırayla kavga ediyo herkes noldu byle bizeee
ya aslında burda sanırım miracle_84 demişti; alttan alttan al nereye kadar; sınırı bilmesi gerekiyor ben onun annesi diilim diye.
onun mesajlarında olmalı. belki de bazen alttan almamak gerekiyo nedir, bugün de aynı şeyi bi arkadaşımla konuşuyoduk erkeklere ne kadar kötü davranırsan, o kadar kıymetini bilio diyeya da umrsamaz?
cnm snrm katılıyorm buna yaa :// bugn telde knuşuyodk işte kavgadn snra aramaya fln gldi knu dediki zatn bnm aramama kalmıyo gnelde aşkm arıyo dedii.. demkki o kadr ipleri eline almş .. bndeki sorn hç sabredemem ne olcksa o an olsn o yzden ararm.. demkki yanlş ypmışm suratnada dedm zatn geçti artk beklesn bklmm
tabbiki selenncim erkeğe çok fazla boyun eğmeği ben doğru bulmuyorum pasif olmamak gerekiyor bu sefer erkekler kıza bak ne desem kabul ediyor yapıyor diye soğuyorlar o ilişkiden zor olan bayanları tercih ediyorlar birde erkeklerinizin karşısında çok fazla ağlamayın hatta hiç ağlamayın inanın ağlamanın bile yeri farklı ilişkilerde...ben 1 sene oldu ilişkimiz erkek arkadaşımın karşısında 1 kez olsun ağlamadım ağlayacaksam direk uzaklaşırım ordan wc ye gider ağlarım bir mekandaysak geri geldiğimde anlamaz bile ağladığımı
ya bnm bndan önce 3 bçuk seenelk bi ilişkm wrdı önünde sdce bi kez agladm.. ama bnda çok ağlıyorm nden blmiyorm tutamıyormm :2: we gerçektn kötü bişy başta çok etkileniyo snra etkisi yawş yawş azalıyo bncede aglamayn kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?