335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

selenncim takılma bunlara sen sonuçta yüreğinden geçenleri aşkına sunuyorsun fakat o bulunduğu ortamdan dolayı sana ilgisini belli edemiyor olabilir cnm geldiği zaman emin ol senin yaptıklarının karşılığını verecektir...

ududubcum hayırdır gülüm neyin var???

ya 2 gündür eşimle tartışıp duruyoruz bu ilk kez oldu ve canım okadar sıkkın ki inanın tartıştığımız mesele incir çekirdeğini bile doldurmayacak bişey işte en çokta bu insanın zoruna gidiyor ya.oysaki ben ona hiç bir sıkıntımı yansıtmadım her anını alttan aldım ama kalbimi çok kırdı beni çok üzdü

hepimiz sırayla tartışma yaşıyoruz...
ududbcum şimdi artık onlar patlama noktasındalar zaman onlara geçmek bilmiyor dolayısı ile bize nazları geçtiği için bize patlıyorlar bize hiç tartışmazdık ilk defa geçenlerde atıştık oda saçma sapan bişey yüzünden bana dediği aşkım artık çok sıkıldım zaman geçmiyor evimi,yemek yemeyi,seni çok özledim diyor uzun lafın kısası hepsi bunaldılar artık o ortamdan birde tezkere alan askerleri gördükce sinirleri bozuluyor onlarında azcık daha sabredelim cnm az kaldı...

Son düzenleme:
hahah tuticim psikolog mu oldun :))))

ududub yapmak çok zor biliyorum ama, telefonu kapattığın gibi tartışmayı unut, hiç bi şi olmamış gibi davran, bazı insanların askerlik psikolojisini çok bozuyo. bi de insanın canı sıkkın olunca en ufak şeye takılıyo, eşinin durumu da bu sanırım.

cnmm bizde bu gün tartışmamın eşiğinden döndük ve aynen dediğin gibi çok çok saçma bişeyden doğdu ve ben yine alttan alıp neyse düşünmeyelim şimdi bunları gelince detaylı konuşuruz dedim boşver dedim konuyu kapattım başka bişeyler sormaya başladım çünkü kızıp tartışıp bi daha beni aramamasından çok korktuğum için tartışmayı kapattım yani yine alttan alan kadınlar oluyoo

ewet ben çok alttan alırım sanırım yapı meselesi benimki bana sabrına anlayışına hayranım diyor ...
bugün bana telefonda aşkım inşallah bana kısmet olursun sen diyor kıyamam ona ya neler düşünüyor...

az daha sabır canlar az kaldı şimdi araya bayram seyran girecek koşuşturmalardan falan misafirdi ziyaretti derken şafaklar hemen atacak...kasımda böylelikle biticek aralığıda atlattıkmı allahın izni ile gelecekler ocakta o zaman bizlerde yeniden doğmuş olacağız...

Son düzenleme:
tuticim bizimkinin sorunu farklı; ilişkinin başında melekti, sonrasında beni bi afalattı saçma sapan konuşmalar. ama sonradan farkettim ki bilerek yapıyo. hani sen kendini kötü hisset, ilişki üstüne düşün, değer bil vs diye. ki sonradan bunu kendi de söyledi, bilerek sorun çıkarıyodum diye. çok fazla ilişkisi olmuş; mesela en son ne zaman ayrıldın dersen 2008 der sana ama arada öylesine "takıldığı" bi çok kız var.bu yüzden de ilişkileri biraz kuralına göre yaşıyo.
yani güzel bi şi söylesin, ardından hemen şaka da olsa seni uyuz eden bi şi söyler.
bi gün sana senin hakkını nasıl ödicem tatlım der, ertesi gün kargokolik oldun sen der

evet aynen böyle normalde takılmayacak şeylere takılır oldu oysaki biliyorki ben ona laf getirecek bişey yapmam yapamamda ama gel görki askerlik biraz bunda sorun yarattı genel olarak herkesle tartışır vaziyette asi hırçın olmaya başladı onu da çok iyi anlıyorum ama benimde dayanma sınırım kırmızılarda.herkez ilk başlarda sorun yaşar biz sona yaklaştıkça sapıttık resmen.bide zoruma giden bu zamana kadar tek kelime etmedim alttan aldım sıkıntılarım oldu büyük çapta ona yansıtmadım bana dediği şey ANLAYIŞSIZ OLDUĞUM inanabiliyormusunuz???

ya aslında burda sanırım miracle_84 demişti; alttan alttan al nereye kadar; sınırı bilmesi gerekiyor ben onun annesi diilim diye.
onun mesajlarında olmalı. belki de bazen alttan almamak gerekiyo nedir, bugün de aynı şeyi bi arkadaşımla konuşuyoduk erkeklere ne kadar kötü davranırsan, o kadar kıymetini bilio diye ya da umrsamaz?

sanırım bu askerlik sonrası ben kendime adıma konuşayımda bir terapi almamız şart çünkü okadar fazla şeyi içime attımki inanın sonradan bir yerde patlama yapmasından en kötüsü sağlık açısından olumsuz şeyler yaşamaktan korkar oldum.çünkü benim bünyem böyle sıkıntı yaşadığım an hiç bişey olmaz sıkıntı yaşamadığım rahat bir anımda hastalık gelir kapımı vurur bir ameliyat daha geçiririm..

selenncim benim erkek arkadaşımda bana ilk flört etmeye başladığımız zaman daha sık kavga ederdik bana her kavgada ayrılalım bu böle olmıcak bitsin derdi sen bilirsin derdim ertesi gün ben aptallık ettim falan diye geri gelirdi ben ilişkilerimde çok fazla erkek arkadaşıma ipleri eline vermem biraz ağır yaşarım ilişkimi hep ona onu terkedeceğim korkusunu yaşatmışım demekki şuan hep en büyük korkusu benim onu terketmem..hatta dün aşkım sıkılmadın dimi benden beklemekten böyle şeyler söylersen sıkılırım bunalırım tamam tamam bir daha demicem diyor yani uzun lafın kısası o sana dengesiz ise bir gün iyilik meleği olup ertesi gün kötü melek olup karşına çıkıyorsa senin davranışın hep aynı olsun o zaten zamanla kendinde bir anormallik olduğunu anlayacaktır ne yapsam yapayım tepskisi aynı diye bu sefer napıyorum ben değip kendini düzeltmeye çalışır...

ududubcum hiiiiç merak etme tatlım aslında askerin farkında anlayılı olduğunun genelde bütün askerler aynı kelimeyi söylüyor sanırım 'anlayışsızsın' çünkü onlar bizler gibi özgür değiller özgürlükleri kısıtlanmış ellerinden alınmış bu yüzden bizim her konuda onlara anlayış göstermemizi istiyorlar göstersek bile kabul etmezler bunu kafalarında her gün yaptıkları şeyler koğuş kalk koğuş yat sabah içtiması öğle içtiması akşam içtiması yemek nöbet derken adamalr robot gibi oluyrlar sinirler gerildikçe her konuda anlayış bekliyorlar bizden bunun sebebide psikolojik asker psikolojisi işte

tutimm sevgilinin lafı gerçekten çok güzel ve etkileyici inşş birbirinize nasip kısmet olursunuz

o kadar da üzme canım kendini. bu da bi süreç ve geçicek, ama sağlık her şeyden önemli sonuçta.
geçen gün erkek arkadaşım " askerin lafından alınılmaz" dedi. yarı deli gözüyle bak. kendini rahatlat.

tabbiki selenncim erkeğe çok fazla boyun eğmeği ben doğru bulmuyorum pasif olmamak gerekiyor bu sefer erkekler kıza bak ne desem kabul ediyor yapıyor diye soğuyorlar o ilişkiden zor olan bayanları tercih ediyorlar birde erkeklerinizin karşısında çok fazla ağlamayın hatta hiç ağlamayın inanın ağlamanın bile yeri farklı ilişkilerde...ben 1 sene oldu ilişkimiz erkek arkadaşımın karşısında 1 kez olsun ağlamadım ağlayacaksam direk uzaklaşırım ordan wc ye gider ağlarım bir mekandaysak geri geldiğimde anlamaz bile ağladığımı

ya ne bilim kızlar ya tamam asker psikolojisi asker psikolojiside bizimde psikolojimiz var asker yolu bekleyenler olarak bide ben evliyim düşünün yok annende çok kaldım yok benim annemlere gitmedin yok onları ihmal ettin sözleri duyuyorum.ya beni anlamıyorki evet ben kendi ailemde daha rahatım orda onsuz bunalıyorum bunu anlamıyor hem sensizlik hemde huzursuz bir ortamda bulunmak ne demek anlamıor beni anlamıor bu konuda ve hiç bir zamanda anlamıyacak malesef biliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…