- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #6.921
kimse turşumu görmedimi uleyyynnnnnnnn
kimse turşumu görmedimi uleyyynnnnnnnn
cnm çok yıpratmışsın sen kendini hayatını nişanlına endekslemişsin adeta bizlerde senin gibiyiz herşeyi onların üzerine kurduk ama kandimizide düşünüyoruz hep onlar hep onlar yaparsak bu sefer bizim onlar için bir değerimiz kalmaz...sen ne yaparsan yap her yaptığın şeyin altında birşey bekler olursun bu yüzden sana diyeceğim çok fazla üstüne düşme cnm nişanlının...herşey dozunda olusa güzel olur tatlım ...
evet canım harikaaa o kavanozu bana gönder de şu nişanlımın kafasını basim içine diiicem de turşulara yazıkk olceeekkk....
selam kızlar geçmişi oku oku bitmedi yaa bizde daha kaga yok bakalım ama bugün dedik hiç kavga etmedik maşallah diye ama neden bilmiyorum yüüzmün her yeri sivilce doldu artık çoközledim tam 2 ay 3 gündür görmüyorum hiç birşey yapmak gelmiyo içimden bayramda evci çıkıcak yanında olmakistiyorum ama olamıyorum daha onu 62 gün göremicem sanırım hergün için yüzümde sivilce çıkıcak o gitmeden önce bir tane bie yoktu stres yaptı iyice var mı sivilcelere iyi gelen bişey bildiğiniz kızlar
bitsin artık şafak saymak falan ya çok zor geliyo artık bi de benim kaç yıldan sonra ilk onsuz bayramım olucak hergün ağlarım artık kesin
amannnn kışşş kışşşşş naş naş venüs istenmeyen seçildin DEFOLLLLLLL
:90:
:90::90::90:
evet canım kesinlikle haklısın zaten bende yarın sabah erkenden ankaraya gidiyorum 1 hafta orda tatil yapcam abimlere gidicem ankaranın altını üstüne getircemm....
evet canım kesinlikle haklısın zaten bende yarın sabah erkenden ankaraya gidiyorum 1 hafta orda tatil yapcam abimlere gidicem ankaranın altını üstüne getircemm....
bi gün evlenirsem, yüzüğüm bu olucak :))
bi gün evlenirsem, yüzüğüm bu olucak :))
çok saolun kızlar canım abimm halimden ses tonumdan anladı da gel bacım senle gezek tozak azcık dediii gerçekten iyi olurr, ya ben sizleri çoooooooooooookkk seviyorummmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?