335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

evet canım kesinlikle haklısın zaten bende yarın sabah erkenden ankaraya gidiyorum 1 hafta orda tatil yapcam abimlere gidicem ankaranın altını üstüne getircemm....

cnm aman sakın kavga etmeyin venüs size uğramasında yeterki ...sivilcelerinde stresttendir tatlım çok takmışsın kafaya bişeyler ondan sivilce yapmıştır cnm dikkat et cnmm

itiraf ediyorummmmmmmmmmmmmmm
sürpriz filan hazırlamadım ben
akşamdan beri turşu kuruyorum
bi kavanoz da size yaptım
hem venüzzz sarımsak kokusundan kaçıyor diye de bol sarımsak koydumbuyrun afiyet olsun

al işte boşuna dememişim kavanoz diye hahahahahah bizim kız turşu kurmuş şaka maka çeyizine koy bunu ilk kurduğum turşu diye

bitsin artık şafak saymak falan ya çok zor geliyo artık bi de benim kaç yıldan sonra ilk onsuz bayramım olucak hergün ağlarım artık kesin

oyyyy kıyamam cnmmm amaaaaaaaaa birde şurdan düşünmek lazım 14 şubatta o gün yanında olcak tatlım sadece onlarsız 2 bayram ve 1 yılbaşı geçecek....naynn ağlamak yok

amannnn kışşş kışşşşş naş naş venüs istenmeyen seçildin DEFOLLLLLLL

vallahi kış kışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

:90:

:90::90::90:

heh gül sende cnm buda gelp geçecekkkkkkkk askerlik değilmi saılı gün geçecekkkk dertelrde bitecek

evet canım kesinlikle haklısın zaten bende yarın sabah erkenden ankaraya gidiyorum 1 hafta orda tatil yapcam abimlere gidicem ankaranın altını üstüne getircemm....

ohh cnm kafanı dinle bol bol gez eğlen ye iç alışveriş yap ...iyi yolculuklar şimdiden cnm umarım güzel bir tatil olur senin içinde...

çok saolun kızlar canım abimm halimden ses tonumdan anladı da gel bacım senle gezek tozak azcık dediii gerçekten iyi olurr, ya ben sizleri çoooooooooooookkk seviyorummmm...

meyracım bizde seni seviyoruz cnm sen geri geldiğinde seni daha enerjik görmk istiyoruz....

selenncim farklı bir yüzük tatlım sanada yakışır eminim ama bu üstündeki kuşları görünce aklıma bizim gece kuşu geldi yine

çok saolun kızlar canım abimm halimden ses tonumdan anladı da gel bacım senle gezek tozak azcık dediii gerçekten iyi olurr, ya ben sizleri çoooooooooooookkk seviyorummmm...

canımsınnnnnn bbizde seni çok seviyoruzzz bak geçen sayfalarda 335 dc söledim gıcık söz ama doğru bir sözdür ankaraya gidince o süreç içerisinde kafana tokadan başka bişey takma ok????

kuşkam aynen öleeeee hhahahahahah

ududub wallahi selenn bu gece yıldırım nikahı ile evlenecek bence telefonda nikah kıyıcaklar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…