335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

benimki havacı olduğundan hiç nöbet tutmuyor bugün bir arkadaşırica etmiş çarşıya çıkacakmış benimki de onun yerine nöbet tuttmuş. şimdid de kendimi ödüllendireyim diyoryarınn çarşı iznine çkacaakmış,11 de uyanık ol dio,kendi partiyi bitirip uyanabilecek sanki

tutim güldürdün beni Allah da seni güldürsün bu arada kuşkam çok beğendim bu kavanoz fikrini bn de yapmayı düşünüyorum bişeyler yıldönümümüz yaklaştı
şu venüss artık defolup gitsin yaa ne güzel kavga eden birileri değildik hep bu venüs var yaa mahvetti ilişkileri
evet ya bizde de aniden tansiyon yükseldi demek ki venüstenmiş o
kızlar sürprizimi hazırlarken ara ara bakıyorum yazdıklarınıza.Sadece şunu düşünün,gerisi boş....
şu an askeriniz yanınızda olsa sımsıkı sarılmaz mısınız?????
ayyyyy :97: keşke olsa canımın içi nasıl sarılırdım kocacıma çok özledim ama yaaa:84:

evet evet aynen ölee. niye ben askerdeyken bana trip yaptın benimle tartıştın derlerse venüsten deriz valla ben çok beğendim violecim sen de yapabilirsin ama kavanoza değil kalpli ktuya koy dah güzelolur. diğeri turşu havası uyandırdı bende

selenncim ıh yine görünmüyor tatlım....

kuşkam çarşınız var demek ooooooooooooo sabah kalk süslen püslen kavanozun kapağını kapamayı unutma...
bizim çarşılar 2 haftada bir gıcık komutan bayram için memleketine gitmiş belki yarın diğer komutan çıkarır bizi dedi bahalım yarın ola hayırola...

kızlar selamlar olsun hepinizeee....uzun zamandır yazamıyordum,giriyordum ama yazacak bişe bulamıyordum biliyosunuz en son mesaj yazdığımda nişanlımla aram açıktı bu süre bugüne kadar devam etti hep soğuk hep soğuk hergün arayan adam yine aradı ama konuşmalar 1 dak bile sürmedi bugün sordum problemin ne diye ya işte askerim bunaldım falan filan,ben artık senin bunu bahane ettiğini düşünüyorum yeter artık dedim sen orda yine iyisin dedim rahat askerlik yapıosun her hafta 2 kere çarşıya çıkıyorsun kafan dağılıyor dedim ben burda bi taraftan iş arıyorum,bi taraftan seni bekliyorum,evden çıkamıyorum,tüm günüm seni düşünmekle geçiyo ailem bi taraftan çeyiz alıp duruyo onlara yük olduğumu düşünüyorum ben bunları yaşarken hayatımı bağladığım insan her an düşündüğüm insan bana 4 yıldır olmadığı kadar soğuk oluyo, bi yere kadar anlayış gösteriririm yeter artık konuşcaksan düzgün konuş yoksa arama dedim,1 saate 3 defa aradı,ya belki çok üstüne gittiğimi düşünebilirsiniz ama gerçekten bende hiç iyi değilim,kusura bakmayın çok uzattım ama sizinle paylaşmak istedim...tekrar özür....

hay kavanozunuza heee bayram için kıyak geçmişler valla benimkine canım 14 16 18 21 innde izni var inş seninki de çıkar bi an önce. yok kızz ne süslencem kaç senedir her halimi bilir ozor uyanırım zaten sabah sabah çıkarım kamera karşısınaa saçlar dağınık,üstümde maymunlu pijamam

tuticim bana görünüyo şu anda ve yoruldum (

valla canım gazlamak gibi anlama sakın da haketmiş. arasıra sert çıkmak iyidir.değilse erkekler hemen yüz buluyor ve üstünüze çıkıyor.alttan alan biraz da onlar olsun. askerliği onlar kadar biz de çekiyruz kusura da bakmasınlar

eheh bizim ilişkiler de turşuluk gibi olmuş ama senin 8 sene benim 10 sene turşusunu kurmuşuz :128:

meyra canım geçmişi okuduysan son zamanlarda hepimiz kavga etmezken eder olduk ben bunu şuna yoruyorum artık biz askerlerimiz olmak üzere çok bunaldık şaçmalama noktasına geldik biraz sakin olmaya bak evet bunu kullanmasına izin verme yeri geldiğinde böyle tepkini koy sonuçta bizde insanız dimi yani

meyracım öncelikle hoşgeldin cnm ama askerlik sürecünde onlardan pek bişey beklemek doğru değil canım sende hayattan geri kalma onu beklediğin zamanlar eve kapama kendini ne güzel çeyizlerini tamamlıyormuşsun bak en azından adı konmuş ilişkinizin sizi bağlayan bir yüzük var ben inanıyorumki askerlik erkek arkadaşını bunaltmış her askerde olduğu gibi sadece biraz daha sabırlı olman lazım geldiğinde emin ol sana daha fazla yakınlık gösterecektir...yeri geldiğindede tepkini koy cnm

Son düzenleme:

öyle canım ya pişman falan da olmadım gerçekten...içim rahatladı aksine....

yaaa kıslar ne oluyor böyle kim gelse kavga etmiş oluyor acaba bizim bilmediğimiz askerde yeni kural yeni yasamı çıktı eşlerinizle nişanlılarınızla sevgililerinizle kavga edeceksiniz bu bir emirdirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…