335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

yaaa kıslar ne oluyor böyle kim gelse kavga etmiş oluyor acaba bizim bilmediğimiz askerde yeni kural yeni yasamı çıktı eşlerinizle nişanlılarınızla sevgililerinizle kavga edeceksiniz bu bir emirdirrr

valla ya sinir oldum ben de baştan ne güzel konuşuyoduk sonra birden patlak verdi öyle soğuk soğuk kapadık telefonu ve aramadı tekrar çok gururludur benimki bakalım ne olacak

şafak sıkıştırıyor canlarrrrrrrrrrrrroyüzden bu kavgalar...iki tarafta kavuşmak istiyor şafaklar zor attığı için hepimiz sinirli ve agresifiz...

ya canım walla nası askrlik yaptığını biliyorum sabah 9-12 nöbeti war tüm gün boş bazen araç muhafızı olarak görev yapıo dışarda gezio,halı saha maçımı dersin haftada 2 çarşı mı dersin benden rahat,onun bunalması imkansız yani bahane kesinlikle...hayatımı ona bağlamak derken yine yapacağımı yapıyorum ama mesela iş araken o neder bu işte çalışmamı ister mi alışverişe çıkıorum ay bu ona çok yakışır deyip ona alışveriş yapıyorum kitap okurken aman o da böle derdi falan filan anladınız yani heranımda o war....

selam kızlar geçmişi oku oku bitmedi yaa bizde daha kaga yok bakalım ama bugün dedik hiç kavga etmedik maşallah diye ama neden bilmiyorum yüüzmün her yeri sivilce doldu artık çoközledim tam 2 ay 3 gündür görmüyorum hiç birşey yapmak gelmiyo içimden bayramda evci çıkıcak yanında olmakistiyorum ama olamıyorum daha onu 62 gün göremicem sanırım hergün için yüzümde sivilce çıkıcak o gitmeden önce bir tane bie yoktu stres yaptı iyice var mı sivilcelere iyi gelen bişey bildiğiniz kızlar

itiraf ediyorummmmmmmmmmmmmmm
sürpriz filan hazırlamadım ben
akşamdan beri turşu kuruyorum
bi kavanoz da size yaptım
hem venüzzz sarımsak kokusundan kaçıyor diye de bol sarımsak koydumbuyrun afiyet olsun

şafak sıkıştırıyor canlarrrrrrrrrrrrroyüzden bu kavgalar...iki tarafta kavuşmak istiyor şafaklar zor attığı için hepimiz sinirli ve agresifiz...

bitsin artık şafak saymak falan ya çok zor geliyo artık bi de benim kaç yıldan sonra ilk onsuz bayramım olucak hergün ağlarım artık kesin

bitsin artık şafak saymak falan ya çok zor geliyo artık bi de benim kaç yıldan sonra ilk onsuz bayramım olucak hergün ağlarım artık kesin

ayy canımsın ağlama yaa bak şöle düşün bir daha Allah izniyle ömür boyunca bütün bayramlarda berabersiniz öle düşün rahatlat kendini

cnm çok yıpratmışsın sen kendini hayatını nişanlına endekslemişsin adeta bizlerde senin gibiyiz herşeyi onların üzerine kurduk ama kandimizide düşünüyoruz hep onlar hep onlar yaparsak bu sefer bizim onlar için bir değerimiz kalmaz...sen ne yaparsan yap her yaptığın şeyin altında birşey bekler olursun bu yüzden sana diyeceğim çok fazla üstüne düşme cnm nişanlının...herşey dozunda olusa güzel olur tatlım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…