- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #6.901
yaaa kıslar ne oluyor böyle kim gelse kavga etmiş oluyor acaba bizim bilmediğimiz askerde yeni kural yeni yasamı çıktı eşlerinizle nişanlılarınızla sevgililerinizle kavga edeceksiniz bu bir emirdirrr
meyracım öncelikle hoşgeldin cnm ama askerlik sürecünde onlardan pek bişey beklemek doğru değil canım sende hayattan geri kalma onu beklediğin zamanlar eve kapama kendini ne güzel çeyizlerini tamamlıyormuşsun bak en azından adı konmuş ilişkinizin sizi bağlayan bir yüzük var ben inanıyorumki askerlik erkek arkadaşını bunaltmış her askerde olduğu gibi sadece biraz daha sabırlı olman lazım geldiğinde emin ol sana daha fazla yakınlık gösterecektir...yeri geldiğindede tepkini koy cnm
şafak sıkıştırıyor canlarrrrrrrrrrrrroyüzden bu kavgalar...iki tarafta kavuşmak istiyor şafaklar zor attığı için hepimiz sinirli ve agresifiz...
ududubcum sanırım yasa değilde venüs bize fena çarptı
yallah venüs yallahhhhhhhh
kış kış venüs kış kışşşş...
ududubcum sanırım yasa değilde venüs bize fena çarptı
yallah venüs yallahhhhhhhh
kış kış venüs kış kışşşş...
bitsin artık şafak saymak falan ya çok zor geliyo artık bi de benim kaç yıldan sonra ilk onsuz bayramım olucak hergün ağlarım artık kesin
ya canım walla nası askrlik yaptığını biliyorum sabah 9-12 nöbeti war tüm gün boş bazen araç muhafızı olarak görev yapıo dışarda gezio,halı saha maçımı dersin haftada 2 çarşı mı dersin benden rahat,onun bunalması imkansız yani bahane kesinlikle...hayatımı ona bağlamak derken yine yapacağımı yapıyorum ama mesela iş araken o neder bu işte çalışmamı ister mi alışverişe çıkıorum ay bu ona çok yakışır deyip ona alışveriş yapıyorum kitap okurken aman o da böle derdi falan filan anladınız yani heranımda o war....
ayy canımsın ağlama yaa bak şöle düşün bir daha Allah izniyle ömür boyunca bütün bayramlarda berabersiniz öle düşün rahatlat kendini
ya venüs'ü rahat bırakın :) , kırk yılda bir geri gidiyo; aşk gezengeni o bi kere[/B]
ya venüs'ü rahat bırakın :) , kırk yılda bir geri gidiyo; aşk gezengeni o bi kere[/B]
inşallah canım geçicek bugünler demi
kimse turşumu görmedimi uleyyynnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?