335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ohooo nerede bizim devre bakem??
337. ler geldi yetisti bize kizlar ohoooo uyanin bakeeem=)

selencim paylasimin cok güzel, ellerine saglik canimm..

HOBBY isteyen varmiiiii??

ilk bayram şekerleri caglo'dan sanırım kızlar askerde ikinci bayramlarını geçirecekler.erkek arkadaşımı bu hafta sonu ailesi evci çıkardı. dünden beri sesi düştü, psikoloji bozuldu. hayatım durmuş gibi gelmeye başladı. sanırım onun için asker depresyonu başladı :96:

evci ciktiysa neden morali bozulmuski canim??
dogrusu benim nisanlim carsi izninden sonra bile sarsinti yasiyorum geri gidince diyor=)
geri döndügü icinmi??

selenncim benimki bugün telde sana geldiğimde anlatacak o kadar çok şeyiim varki dedi karakolda bir çok asker izine gitm bütün nöbetler bizimkilere kalmış bayramda çarşı izinleri varmış ama bölmüşler bizimki 1.2.3. gümü çıkıcak belli değil yarın belli olcakmış...

Son düzenleme:

aynen tutim yaa,bizimde öyle olmus..hem gecen hafta 3kisi tezkere alip gitmis bu haftada izne gidenler oluyor ortalik baya karismis..ben bugün konustum askimla bu gece hazir kita yine haftada 4gece hazir kita oluyor düsünsene..ve hic izinden felan bahsetmedi yarin degilde belki carsamba günü versinler..
insallah eniste cikar 3gün boyunca dinlensin biraz yaa

caglo'cum sanırım tekrardan geri dönmek kötü geldi sanırım. bi de gittiğinden beri bi kez çarşı iznine çıktı.

tuticim aynen günde 3-5 saat nöbeti oluyo. kuruyo da kuruyo sanırım.bana da bi sürü konuşacak şey olduğunu söyledi, anlat dedim, en sevdiğim cümle "telefonda olmaz" :))

hazır kıta ne caglacım ? bi gün 8 saat nöbet tutmuştu, sırf gidenler yüzünden..

aa ne sacma gittiginden beri neden bir kere carsi izni verdilerki????=S
hey Allahim yaa...
bizimde günde en az 6 en fazla 8saat nöbeti oluyor, bide dag basinda tutuyorlar, aklim hep onda sabaha kadar uyuyamiyorum resmen..
bu telefonda olmaz muhabbetini biz astik walla konusuyoz rahat rahat askim dinlenmiyor dedi, ben bazen diyorumki eger dinliyorsaniz lütfen artik duyun sesimizi aciyin bize cok özledik siz hic sevmedinizmi=D

hazır kıta ne caglacım ? bi gün 8 saat nöbet tutmuştu, sırf gidenler yüzünden..

canim hazir kita demek, 24saat boyunca uyumadan heran hazirda bekliyorsun..örnegin benim askim bugün gece yarisindan itibaren hazir kita..
nöbet tutuyor geri geldiginde diger zamanlarda herhangi bir aksilik olursa veya nöbetteki birisine birsey olursa diye orada bekliyor..yani yarin gece yarisina kadar uyuyamiyacak canim isin özeti bu=)

canım sanırım daha önceden askerlerle halk arasında bazı olaylar olmuş, bi ara da disiplinsizlikten 1 ay yasaklamışlar.zaten çıksalar da yarım gün hakları var.
bizim telefonlar dinleniyormuş.
ordaki olayları telefonda anlatamıyor o yüzden cnm. yaa minumum 5 maks 8 saat çok ama yaa (

caglom selennim bizimde nöbetler 5-6 saate çıkmış karakolda geçen hafta 8 asker terhis olmuş bir çok uzun dönem askerde izine çıtı bize kaldı herşey dedi şimdi bölüştürcekler bir grup bayramın 1. günü diğer grup bayramın 2.günü diğer grup bayramın 3.günü ... falan çıkıcak dedi bünyem alıştı artık nöbetlere dedi hava çok soğuk dedi ellerim yara oldu soğuktan dedi şu uzun dönem alt devre ve kısa dönem alt devre gelse rahatlıcaz dedi...

bizimde karakolda telefonlar dinleniyormuş sürekli birde karakolda kavga çıkıyormuş aşkıma dedim sakın bulaşma ne bulaşcam ya dedi...

Son düzenleme:
aa hazır kıta çok kötüymüş ((
ya aslında işin aslı çağlocum ben askere gitmeden önce doğuya çıksın çok istedim, ona bile şakayla söyledim. biraz burnu sürtsün istiyodum, gerçi şimdi yine de kıyamıyorum çoğu zaman ama bazen içimden bi şi çıkıp oh iyi çarşıya çıkamıyor diyor, hatta keşke hazır kıta onlara da olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…