335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

caglom kendine gel kız unutmuşsun her şeyi birbirne karıştırmışsın canım bi ara uzak kaldın ya sen ondan oldu böle galiba:44:

bu arada gece kuşu avatar gayet hoş
teşekkür ederimmmmm

selam kızlar ya akşam askerimle son izin günümüzdü aranıza gelemedim maalesef çok eğlenmişsiniz ama bugün bende şafak attıracam eski günlerdeki gibi inşallah çabuk gecer

kızlar ben geldim..

kızlar geçmişi okuyordum inanışmazsınız nasılda döktürmüşsünüz.bişey sorcam siz en başından beri mi böyle sohbet ediyorsunuz çünkü sizin sohbet baya koyulaşmış

H&M Shop Online

iste bu kirmizi elbiseyi aldim kendime=)
harika bişi mu ama sunum yap üstünde de görmek istiyorum
slm kızlarrr nedim ama aramız düzeldiiiii cnm merak etmeee mutluyum şu andaaa
yupppiiiiiiiiii:92:
aaaa öylemiydi=S
yau benim beyin durmus desene o en son iltahaplandiktan sonra vardi zaten bir gariplik sezmistim ben
ee ama bizde bebisi olan biri vardi o kimdi o zaman???:44:
o bendim
pardon tertipp

bu saate çoşmuyolar angelmm ..
periyle kuşkam gelsnde ekşın gör sen rüyalarını dinlicz dha
geldim ama ekşın yok bugün çok uykum var
Merhaba kızlarrr
selam hoşgeldin canım

kızlarrr selam bende geldimm
çağlaaa elbisen süper güle güle giy :) bende bugün uzun zamandan beri ilk kez bakımlı gittim işe elbise falan giydim iyi geldi kendimi daha iyi hissettim sankii
gününüz nasıl geçtii

Kusumm bebisi olan sendin demek, tamam tüm eksikler tamamlandi artik
elbisemi giyip en kisa zamanda paylasacagim fotografi canim hemde seve seve =)

secretim bagaja bnide atsaana sen ya birlikte gdelm geliboluna
kuşka başka dopiklerde sürtüyoo nerdesn kız rüyanda ne gördn

başka topiklerde olduğunu görebiliyonuzmu :) acemiyim ya kızlar bilmiyorum

canım arabam olsa tüm çanakkale yolu gözleyenleri alırdım gerçekten keşke arabamız olsaydı bee otobüsle gitcem gece 1 arabası şansıma fiyatlarda düşmüşş çok ucuzlamış :)

tabiki canım aşkolsun :) bankacıyım ben :) ama çok salmıştım kendimi valla doğru diosun gelince bide bırakıyomuş ne bu çirkinlik diye

ben banyoya giriyorum arkadaşlarr :)

ayy bankaci dedin gülüyorum hala=D
ben bu sene uniye basladim, kamu yönetimi oluyor türkcesi sanirim o bölümü okuyorum.. askim gecen gün dediki askim bankacilikda sana cok yakisir ha=D dedim ne bankaciligi yavrucum, ee dedi okulu bitirince calismayi düsünmüyormusun=D dedim bankada ne isim var benim memur oluyorum=D adam beni bankacilik bölümü okudugumu saniyormus ya düsünebiliyormusun
bizde ailecek bir anormallik var bu ara

kızlarrr hadiyin çuff çufffluoruzzz sizi askerlerinizin yanına götürcem ordan daa kendi askerime gitcemm

devaaam et kaptan=D
Sivas'ta inecek var ama durmana gerek yok ben parasütle atlarim askimin üstüne

gözün aydin canim,ne mutlu sana..cok güzel vakit gecirmenizi dilerim..cok iyi gelecektir ikinizede eminim

hehehe :) bu erkekler niye böyle yaa :)
ama bankacı olabilirsin yinede bankalar genelde bi çok bölümde başvurular oluyor ama tavsiye etceğim bi meslek değil memurluk en güzeli bence :)
size komik bişi anlatayımmı :)
geçenlerde aşkıma ezogelin çorbası yapıcam öğrenmem lazım dedim (onun en sevdiği çorba) ciddi ciddi bana ezogelini nerden bulcan dedi koptum benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…