- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #8.021
kız dil çıkarıyo birde sok onu içeri
kızlar ekşın yok mu bu gece dün gece formunuzdaydınızzz
pardon tertipp
bu saate çoşmuyolar angelmm ..
periyle kuşkam gelsnde ekşın gör sen rüyalarını dinlicz dha
teşekkür ederimmmmmbu arada gece kuşu avatar gayet hoş
selam kızlar ya akşam askerimle son izin günümüzdü aranıza gelemedim maalesef çok eğlenmişsiniz ama bugün bende şafak attıracam eski günlerdeki gibi inşallah çabuk gecer
kızlar ben geldim..
kendimi çok kötü hissediyorum.içimde garip bi his var hani insanın yüreğini sıkıyormarmış gibi olur ya öyle hissediyorum.aşkım her öğlen arardı.hiç aramamazlık yapmadı ama bugün aramadı.işallah bişey yoktur
kızlar geçmişi okuyordum inanışmazsınız nasılda döktürmüşsünüz.bişey sorcam siz en başından beri mi böyle sohbet ediyorsunuz çünkü sizin sohbet baya koyulaşmış
harika bişi mu ama sunum yap üstünde de görmek istiyorum
yupppiiiiiiiiii:92:slm kızlarrr nedim amaaramız düzeldiiiii cnm merak etmeee mutluyum şu andaaa
o bendimaaaa öylemiydi=S
yau benim beyin durmus desene o en son iltahaplandiktan sonra vardi zaten bir gariplik sezmistim ben
ee ama bizde bebisi olan biri vardi o kimdi o zaman???:44:
geldim ama ekşın yok bugün çok uykum varpardon tertipp
bu saate çoşmuyolar angelmm ..
periyle kuşkam gelsnde ekşın gör sen rüyalarını dinlicz dha
selam hoşgeldin canımMerhaba kızlarrr
canım sen 335.dönem asker yolu bekleyen 53 şafağı kalmış aşkına hasret kalmış zavallı br genç kızsın
aynen dogru o bendim
özoşum bn aşkımla bile dedikodu yparmm yaa o geldi şmdi aklımaaaa :76::76:
çaglomm ohh knuş bnm adam hep gece arıyo ya
ya benim nalet telefonda bir sapiklik vardi bugün aranamiyor ve arayamiyordum..panik yaptim o yüzden arayinca ulasamaz delirir diye, askim arayinca oldu telefon=D dedim o kime calacagini cok iyi biliyorrr
caglom kendine gel kız unutmuşsun her şeyi birbirne karıştırmışsın canımbi ara uzak kaldın ya sen ondan oldu böle galiba:44:
yok violem yok, benim beynimde iltahaplanma var, hep ondan oluyor
Merhaba kızlarrr
Iyi aksamlar Gevezecimm, nasilsin bakalim??
kızlarrr selam bende geldimm
çağlaaa elbisen süper güle güle giy :) bende bugün uzun zamandan beri ilk kez bakımlı gittim işe elbise falan giydim iyi geldikendimi daha iyi hissettim sankii
gününüz nasıl geçtii
sagol canimm=)
bakimli olacagiz tabi sonucta bunun bitiside var yani adamlar kacmasin bizden=)
ne is yapiyorsun canim, sorabilirmiyim acaba??
secretim bagaja bnide atsaana sen ya birlikte gdelm geliboluna
kuşka başka dopiklerde sürtüyoonerdesn kız rüyanda ne gördn
tabiki canım aşkolsun :) bankacıyım ben :) ama çok salmıştım kendimi valla doğru diosun gelince bide bırakıyomuş ne bu çirkinlik diye
ben banyoya giriyorum arkadaşlarr :)
başka topiklerde olduğunu görebiliyonuzmu :) acemiyim ya kızlar bilmiyorum
canım arabam olsa tüm çanakkale yolu gözleyenleri alırdımgerçekten keşke arabamız olsaydı bee otobüsle gitcem gece 1 arabası şansıma fiyatlarda düşmüşş çok ucuzlamış :)
ayy bankaci dedin gülüyorum hala=D
ben bu sene uniye basladim, kamu yönetimi oluyor türkcesi sanirim o bölümü okuyorum.. askim gecen gün dediki askim bankacilikda sana cok yakisir ha=D dedim ne bankaciligi yavrucum, ee dedi okulu bitirince calismayi düsünmüyormusun=D dedim bankada ne isim var benim memur oluyorum=D adam beni bankacilik bölümü okudugumu saniyormus ya düsünebiliyormusun
bizde ailecek bir anormallik var bu ara
devaaam et kaptan=D
Sivas'ta inecek var ama durmana gerek yok ben parasütle atlarim askimin üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?