- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #7.981
nede olsa kisin sonu bahardir,
buda gelir buda gecer aglama...
çaglomm çok merak ettim elbbiseyii fotosunu çekip koyarmsnnselam canlarimmmm=)
nabersinizz bakayimm???
gecmisi az cok okudum döktürmüssünüz yine ben aksam 7de yataga girdim dün kacirdim yani muhabbeti=)
neyse umarim herzaman böyle neseli oluruz=)
ben bugün kendime coooook güzel bir elbise aldim acayip sexy=D kirmizi daracik tam üstüme oldu kendime asih oldum o derece güzel yani=D
alisverisin gözünü seveyim yaaa insani nasil rahatlatiyor=D
çaglomm çok merak ettim elbbiseyii fotosunu çekip koyarmsnn
canlar nerdesiniz bakiim
çelammmm minibooktan size bakmak için geldim ama gideceğim gece gelirim canolar....fatmagül ün suçu neymiş bir bakayım geleceğim...(cumaya gittim gelcem) gibi oldu
kızlar ben geldim..
kızlar geçmişi okuyordum inanışmazsınız nasılda döktürmüşsünüz.bişey sorcam siz en başından beri mi böyle sohbet ediyorsunuz çünkü sizin sohbet baya koyulaşmış
sıkma canını bazen arama falan oluyo benim askerim de o zamanlar arayamıyo.. iyi düşün iyi olsun canım umarım arar biran önce sen dua et bol bol eminim bu sıkıntını da azaltıcaktır Allah hepimizin askerlerini korusun..kendimi çok kötü hissediyorum.içimde garip bi his var hani insanın yüreğini sıkıyormarmış gibi olur ya öyle hissediyorum.aşkım her öğlen arardı.hiç aramamazlık yapmadı ama bugün aramadı.işallah bişey yoktur
evet evet gerçekten kendimi çok rahat hissediyorum burda sanki kırk yıldır tanışıyoruz topiktekilerle çok şanslıyım sizleri tanıdığım içinevet canim..askerlerimiz gittiginden beri cogumuz burdayiz..ben kisa dönem askerlik hakkinda bilgi ararken buldum burayi 13agustosda üye oldum hemen askim gider gitmez=)
zamanla cogaldik iste böyle, Allah bozmasin,cok güzel bir dostluk kurduk=)
kendimi çok kötü hissediyorum.içimde garip bi his var hani insanın yüreğini sıkıyormarmış gibi olur ya öyle hissediyorum.aşkım her öğlen arardı.hiç aramamazlık yapmadı ama bugün aramadı.işallah bişey yoktur
canım sen zayıfsın tabi eminim çok yakışacaktır üzerimde hayal edmiyorum ama
canım çok güzelmiş elbisen güle güle giy bana da bugünlerde bi kırmızı takıntısı geldi nedense hep kırmızı bişeyler giymek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?