335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

çelammmm minibooktan size bakmak için geldim ama gideceğim gece gelirim canolar....fatmagül ün suçu neymiş bir bakayım geleceğim...(cumaya gittim gelcem) gibi oldu

Son düzenleme:
çaglomm çok merak ettim elbbiseyii fotosunu çekip koyarmsnn

kendimi çok kötü hissediyorum.içimde garip bi his var hani insanın yüreğini sıkıyormarmış gibi olur ya öyle hissediyorum.aşkım her öğlen arardı.hiç aramamazlık yapmadı ama bugün aramadı.işallah bişey yoktur

kızlar geçmişi okuyordum inanışmazsınız nasılda döktürmüşsünüz.bişey sorcam siz en başından beri mi böyle sohbet ediyorsunuz çünkü sizin sohbet baya koyulaşmış

kızlar geçmişi okuyordum inanışmazsınız nasılda döktürmüşsünüz.bişey sorcam siz en başından beri mi böyle sohbet ediyorsunuz çünkü sizin sohbet baya koyulaşmış

evet canim..askerlerimiz gittiginden beri cogumuz burdayiz..ben kisa dönem askerlik hakkinda bilgi ararken buldum burayi 13agustosda üye oldum hemen askim gider gitmez=)
zamanla cogaldik iste böyle, Allah bozmasin,cok güzel bir dostluk kurduk=)

sıkma canını bazen arama falan oluyo benim askerim de o zamanlar arayamıyo.. iyi düşün iyi olsun canım umarım arar biran önce sen dua et bol bol eminim bu sıkıntını da azaltıcaktır Allah hepimizin askerlerini korusun..
evet evet gerçekten kendimi çok rahat hissediyorum burda sanki kırk yıldır tanışıyoruz topiktekilerle çok şanslıyım sizleri tanıdığım için

benimde nisanlim arardi normalde bu saate kadar ama aramadi, merak etme canim o yüzden... askerdeler sonucta heran baska birsey cikabiliyor..
senin arayabilecegin bir numara yokmu??

canım sen zayıfsın tabi eminim çok yakışacaktır üzerimde hayal edmiyorum ama

ben uzun zamandan beri görüyorum bu elbiseyi ama denemeye üseniyordum diye bakip geciyordum hep bugün bir denedimki mis gibi oldu=D
zaten elbisenin sadece iki bedeni var XXS yani 32 ve XS 34 banada 34 tam oldu=)
senin bedenin kacki canim??

canım çok güzelmiş elbisen güle güle giy bana da bugünlerde bi kırmızı takıntısı geldi nedense hep kırmızı bişeyler giymek istiyorum

sorma yaa ayni durumdayim=)
canim sürekli renkli birseyler giymek istiyor=)
kendime kirmizi palto bile aldim=)
birde lacivert almayi düsünüyorum=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…