335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

canlarım ben yatıyorum bu ara erken kalkıyorum yarında ikeaya gidicem annemle allah izin verirse yarın akşam herkes burda olsun toplaşalım muhabbetin dibine vuralım fasıl yapalım....

hepinize iyi geceler....
nazar boncuklarınız burda....

yau recep ivedikten alinti yaptim anlamadin sen angelcim=D

ayy dur suan cok heyecanlandim=S
neresine gidiyorsunuz canim???
benim askim Kangalin bir köy karakolunda..

canım biz merkeze gidiyoruz oraya hiç gitmeedim :) ama köy sonuçta dev kangal köpeklerinde bahsetmiyormu :)
askerlerimizden gerçekten ilginç şeyler duyuyoruz ben de kardeşimden şöyle birşey duymuştum.
askerin arkadaşı silahını yere düşürmüş askerde silah namus demekmiş ya :) komutanın askere verdiği ceza
yüz kere silahı öpüp başına koyarak karıcığım senden çok özür dilerim demek :) nasıl ama bizi üzseler böyle bişiy yapmazlar :))

selam kızlar dün sonunda askerimle konuşabildim.bahtsız yarim ne zaman müsait olmasam o vakit arar,gene böyle bi vakitte aradı.ve sesi çok kötüydü.şafaklar tükendikçe onun stresi daha da artıyor.devre boşluğu,birliğin hakkariye taşınması,denetimler derken iyice bunalmış.anladığım kadarıyla döndüğümde ne olacak düşüncesi de iyice sarmış beynini.benim kendi büromu açmak zorunda kalmam da onda ayrı bir stres yapmış.halbuki ben ona herşeyi anlatmıştım dilinde sürekli herşey gönlümüzce olsun hakkımızda hayırlısı olsun sözleri var ama beni bir korku aldı.zaten ayrı şehirlerde olmamız canını iyice sıkıyordu,şimdi herşeye takar olmuş..bana belli etmemeye çalışsa da ben çok iyi tanırım onu.sesinden,konuşmasından belliydi iyice bunaldığı,herşeyi dert etmeye başladığı..
ve ben..elimden hiçbişey gelmiyor.dün gece ilk defa kendimi çaresiz hissettim.yanında olamıyorum,5-10 dk lık görüşmede onu teselli edemiyorum.sesini duymak,varlığını bilmek dahi beni güçlendiriyor dese de,biliyorum yetmiyor.askere ilk gittiği gece ağlamıştım.sonra hep kendimi avuttum,ağlamadım.çünkü ona onu çok özlediğimi üzüldüğümü belli etmemem gerektiğini düşünüyordum.zaten giderken keşke daha evvel olaydı ,sana haksızlık yapıyorum bekletmekle diye diye gitmişti.çoook ince düşünceli.işte ikinci defa da dün gece ağladım köşe bucak kaçarak ailemden.çünkü kendimi o kadar yetersiz o kadar çaresiz hissettim ki..sabret bitanem az kaldı demekten başka bir şey gelemedi elimden.zaten kısa vakitte detaylı anlatamadı.ben de hep güzel şeyleri anımsatarak destek olmaya çalıştım,sesi biraz daha iyiydi kapatırken telefonu ama ben telefonu kapattıktan sonra çok daha kötü oldum..ne kötü bişeymiş bunca yılher derdinde yanında olduğun adamın dostunun arkadaşınn aşkının yanında olamamak,ona destek verememek...şu yetersizlik,çaresizlik duygusu ne betermiş...az kaldı..şafak 51 olmuş..Allah herkesi,hepimizi askerine kavuştursun sağ salim:127::98:...

cok bahsediyor canim köpeklerden=)
birtane yavru vardi hatta ben köpeklerden o kadr korkamama ragmen sevmistim yani=)
askeriye iste, ceza olsun ne olursa olsun..

gerçekten çok süper bir teklif olmuş aynen çağla nisandan beri nişanlıyım kısmetse mayısa evlencez ama teklif yok ortada ben zamanını bilirim dio )Ç
canim ya benim yavrucumun kalbi öyle temizki=)
dün burdan ciktiktan sonra aradi yine konustuk..
bana dediki askim burda bugün arkadasla evllilik teklifi icin konustuk, o kiz arkadasina kapadokyada balonla ucarken evlilik teklif etmis=) benide bir gülme aldi sorma=) diyor neden gülüyorsun öyle iste dedim enteresan bir fikirmis felan..evet dedi insan yillar sonra anlatinca cocuklarina gurur duyar felan..bende dedim eger ölmez anlatirsa insan güzel tabi=) o yüzden kizdi bana diger fikirlerini anlatmadi ama cok özel birsey düsünüyor sanirim=)

off hayatim yaa, icimi okuyup yazmissin oraya resmen..
dün güzel güzel konusurken aniden bir bagirdi bana hic sebepsiz yere, düsünki gözlerimden nasil yas akiyor ama hala onunla gülerek konusuyorum..
sonra kiziyor bana neden sürekli iyiyim diyorsun neden hep bana moral vermeye calisiyorsun felan diye..
ama insan kiyamiyor iste.. kizsanda,özlesende ne olursa olsun suan herseyi tekbasimiza yasamak zorundayiz..
carsiya ciktiginda en son kamerayi actigim an gözlerinden yaslar geldi,ölmek istedim o an onun icin hicbirsey yapamamak öyle zorki..
acayip zoruma gidiyor benimde bu durum..
ama az kaldi, bizler güclü olmaliyiz onlarin bize ihtiyaclari var..
inan bazen askim öyle insanlari anlatiyorki 3bucuk aydir bir kere bile kimse aramamis evliler sözde..
her aradiklarinda ayni sicaklik,samimiyet,hala ayni heyecani yasayan sevdiklerini bulunca yükleri bir nebzede olsa azaliyor eminim ben bundan..

kızlaar ben geldim nabersiniz?

bende terazi burcuyum sevgilim boğa burcu şuan askerde 55 gün sonra bitecek ama eskişehirde yaşıyor adanaya yanıma gelecek 1 senedir tanıyorum ama yeni başladık sayılır birlikteliğe çünkü pek beraberlik yaşamış biri değil bu yüzden ciddi bir ilişkiye uymaya çalışıyor.sağı solu belli olmuyor bazen çok iyi bazen çok soğuk ve karamsar bazen çok kıskançve inatçı oluyor hergün arar yada msjlaşırız ama dengesizlikleri sinirlendiriyor beni yaramaz çocuk gibi bazende olgun bir erkek gibi oluyor. yakışıklıdır kumral mavi gözlü gerard butlerım benim bende kıskanıyorum tabi onu bu onun hoşuna gidiyor ya çok tartıştığımız oluyor ama bişe yokmuşş gibi sonradan arayı düzeltiyor çok bunalıp 2 defa ayrılmaya teşebbüs ettim ama o seni bırakmam diyor ama ben onun vazgeçmesinden korkuyorum ona AŞIK oldum deliler gibi bana ne yaptı bilmiyorum onunla evlenmeyi çok istiyorum... ama burda hep gördüğüm kadarıyla bir kaç yılı bulmuş ilişkiler var...bende 30 yaşındayım ama daha fazla beklemek istemiyorum yani nasıl EVLENMEYE İKNA EDERİM ONU?? LÜTFENNN BANA YARDIMCI OLUNNNNN????

secretim bagaja bnide atsaana sen ya birlikte gdelm geliboluna
kuşka başka dopiklerde sürtüyoo nerdesn kız rüyanda ne gördn
bikaç arkadaşa selam veriyim dedim gözünden kaçmıyo hiçç haaa
Kusumm bebisi olan sendin demek, tamam tüm eksikler tamamlandi artik
elbisemi giyip en kisa zamanda paylasacagim fotografi canim hemde seve seve =)
heee bendimevlenmeden yapak da evlenene adar büyüsün anne babasının düğününü görsün istedik
tabiki canım aşkolsun :) bankacıyım ben :) ama çok salmıştım kendimi valla doğru diosun gelince bide bırakıyomuş ne bu çirkinlik diye

ben banyoya giriyorum arkadaşlarr :)
banyo lafını duyunca acaip gülesim gelio ya o geceki muhabbtten
en son cümleni okuyana kadar senin hikayen sandım ah ulan ahh dedimmmmmne güzel yaa bayıdımmmm
biz nisanlandik ama ben hic evlenme teklifi felan almadim, ben yaptim hatta=D
evleniriz biz askim degilmi dedim oda tabiki askim dedi öyle yani
sen mi ettin allah seni ne etmesin

tutiim canımm ikeadan bişey alırsan göster bana da bebekommmminş yarına bişi çıkmazsa ben burdayıımmmm

hayatçom dayan canım az kaldı.
lara hoşgeldin aramıza
selam bebeklerr nasılsınız bakıyım

Benim bitanecik asker yarenlerim sizi çok özledim nasılsınız bakalımmm ? Dün bütün gece gers çalıştım 3 saatlik uykuyla duruyorum sabahın kör vaktinde sınavım vardı neyse güzel geçti. Bugün herkes gelsinnn Tutimin dediği gibi fasıl yapalımmmmm Ayyy ben çok heyecanlıyımmmmm askerimin annesi geliyor yarıınnnnn evi temizlettim mis gibi olduuuu Sonra alışveriş yaptım şimdi size kmütakbel kayınvalideme yapacağım ikramları söylüyorummmm Öncelikle gelince türk kahvemizi yapacağım yanında çifte kavrulmuş fıstıklı lokum ve likör ile servis edeceğim. Daha sonra biraz sohbet muhabbettt ve çay vaktiiiiiii, çayın yanında peynirli dereotlu üstü susamlı çıtır milföy böreği ikram edeceğim. Tatlı olarak kedi dilli, muzlu sakızlı muhallebi yapıcam borcama üstünü dehindistan cevizi ile kaplayacağım nefis oluyor. Sabah kahvesine geliyor aslında ama bişeyler ikram etmeden olmaz asla, ben her gittiğimde neler yapıyor anacığım elleriyle o da gelininin marifetlerini görsün biraz Ayy çok heyecanlıyım kızlar ilk kez evime gelecekk ne diyorsunuzzz menümee???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…