- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #8.061
az kalmış canım içini ferah tut ve dua et iyi düşün iyi olsun.. benim aşkımda gidicek bizim çooook war kawuşmamıza
yau recep ivedikten alinti yaptim anlamadin sen angelcim=D
ayy dur suan cok heyecanlandim=S
neresine gidiyorsunuz canim???
benim askim Kangalin bir köy karakolunda..
biz nisanlandik ama ben hic evlenme teklifi felan almadim, ben yaptim hatta=D
evleniriz biz askim degilmi dedim oda tabiki askim dedi öyle yani
Canımm tanıyorum ama beni aramadıysa zannetmem ailesini arasın bakalım yarın arar inşallahhh tek iyi olsun da
cok bahsediyor canim köpeklerden=)canım biz merkeze gidiyoruz oraya hiç gitmeedim :) ama köy sonuçta dev kangal köpeklerinde bahsetmiyormu :)
askerlerimizden gerçekten ilginç şeyler duyuyoruz ben de kardeşimden şöyle birşey duymuştum.
askerin arkadaşı silahını yere düşürmüş askerde silah namus demekmiş ya :) komutanın askere verdiği ceza
yüz kere silahı öpüp başına koyarak karıcığım senden çok özür dilerim demek :) nasıl ama bizi üzseler böyle bişiy yapmazlar :))
canim ya benim yavrucumun kalbi öyle temizki=)gerçekten çok süper bir teklif olmuş aynen çağla nisandan beri nişanlıyım kısmetse mayısa evlencez ama teklif yok ortada ben zamanını bilirim dio )Ç
selam kızlar dün sonunda askerimle konuşabildim.bahtsız yarim ne zaman müsait olmasam o vakit arar,gene böyle bi vakitte aradı.ve sesi çok kötüydü.şafaklar tükendikçe onun stresi daha da artıyor.devre boşluğu,birliğin hakkariye taşınması,denetimler derken iyice bunalmış.anladığım kadarıyla döndüğümde ne olacak düşüncesi de iyice sarmış beynini.benim kendi büromu açmak zorunda kalmam da onda ayrı bir stres yapmış.halbuki ben ona herşeyi anlatmıştımdilinde sürekli herşey gönlümüzce olsun hakkımızda hayırlısı olsun sözleri var ama beni bir korku aldı.zaten ayrı şehirlerde olmamız canını iyice sıkıyordu,şimdi herşeye takar olmuş..bana belli etmemeye çalışsa da ben çok iyi tanırım onu.sesinden,konuşmasından belliydi iyice bunaldığı,herşeyi dert etmeye başladığı..
ve ben..elimden hiçbişey gelmiyor.dün gece ilk defa kendimi çaresiz hissettim.yanında olamıyorum,5-10 dk lık görüşmede onu teselli edemiyorum.sesini duymak,varlığını bilmek dahi beni güçlendiriyor dese de,biliyorum yetmiyor.askere ilk gittiği gece ağlamıştım.sonra hep kendimi avuttum,ağlamadım.çünkü ona onu çok özlediğimi üzüldüğümü belli etmemem gerektiğini düşünüyordum.zaten giderken keşke daha evvel olaydı ,sana haksızlık yapıyorum bekletmekle diye diye gitmişti.çoook ince düşünceli.işte ikinci defa da dün gece ağladım köşe bucak kaçarak ailemden.çünkü kendimi o kadar yetersiz o kadar çaresiz hissettim ki..sabret bitanem az kaldı demekten başka bir şey gelemedi elimden.zaten kısa vakitte detaylı anlatamadı.ben de hep güzel şeyleri anımsatarak destek olmaya çalıştım,sesi biraz daha iyiydi kapatırken telefonu ama ben telefonu kapattıktan sonra çok daha kötü oldum..ne kötü bişeymiş bunca yılher derdinde yanında olduğun adamın dostunun arkadaşınn aşkının yanında olamamak,ona destek verememek...şu yetersizlik,çaresizlik duygusu ne betermiş...az kaldı..şafak 51 olmuş..Allah herkesi,hepimizi askerine kavuştursun sağ salim:127::98:...
kızlaar ben geldimnabersiniz?
bikaç arkadaşa selam veriyim dedim gözünden kaçmıyo hiçç haaasecretim bagaja bnide atsaana sen ya birlikte gdelm geliboluna
kuşka başka dopiklerde sürtüyoonerdesn kız rüyanda ne gördn
heee bendimKusumm bebisi olan sendin demek, tamam tüm eksikler tamamlandi artik
elbisemi giyip en kisa zamanda paylasacagim fotografi canim hemde seve seve =)
banyo lafını duyunca acaip gülesim gelio ya o geceki muhabbttentabiki canım aşkolsun :) bankacıyım ben :) ama çok salmıştım kendimi valla doğru diosun gelince bide bırakıyomuş ne bu çirkinlik diye
ben banyoya giriyorum arkadaşlarr :)
en son cümleni okuyana kadar senin hikayen sandım ah ulan ahh dedimmmmmeylül 18de söz olayını aileler arası kesin olarak kararlaştırmıştık ve sözlümün o 1 hafta içinde bir evlenme teklifi yapması şarttıben sıkıştırıyorum tabi güzel olsun filan diye
o hafta bir karışıklık oldu çarşamba teklif için kendini ayarlamış tabii o güne başka bir plan çıkınca iptal etmek zorunda kalmış o hafta da tüm günler dolu.düşünüyorum acaba nasıl olacak yoksa sözden sonra mı yapacak sözden sonra olursa bir anlamı olmaz filan diye.neyse ben hiç beklemezken perşembe günü sabahın köründe bana bir msj geldi lütfen kapıya çık diye.o gece de görümcemle(en yakın arkadaşımdı yıllardır)sabaha kadar kaynatmışız uyku mahmuru gittim kapıya açtım.o da ne benim gözler aynen böyle oldu yaklaşık 50tane uçan folyo balon bunları tutan ucunda çift şeklinde bir ayıcık elinde beyaz bir gül ve not hemen tabi uyku filan kaçtı bende bir çığlık bir sevinç açtım notu okudum
ardından sözlümü aradım ama açmadı bilerek açmamış.tam kahvaltı yapıyorduk pat yine kapı çaldı bir kutu işte dedim yüzük geldi açtım kutu içinde kutu onu da açtım kutuda sadece bir not bugün saat 4de x markasına git orada seni bekleyen bir paket var.bana tabii saat geçmedi saat 4 oldu neyse gittim tanıyorlar direk kutuyu verdiler hediye paketini açtım bir elbise içinde farklı bi not bugün akşam seni bu elbisenin içinde görebilmem mümkün mü?,saat 6da lütfen kuaföründe ol ama elbiseni giy git diye.saat 6 da elbisemle kuaföre gittim orada değiştim üstümü saçımı kuaförüm ona uygun yaptı saat 7de farklı bir kutu geldi içini açtım takı ve not bunları da takıp lütfen aşağı in diye ben merdivenleri 4er 5er atlayıp sözlümün kucağına atlama hayali kurarken en yakın arkadaşını gördüm bir an salaklaştım tabii hadi gel dedi bindim arabaya nereye gidiyoruz diyorum tek kelime etmiyor derkeeeen gittiğimiz yerde sözlümü gördüm gayet şık ve heyecanlı bir şekilde elinde çiçekle beni bekliyordu kapıyı açtı elimden tutup elimi öptü ve mekana girdik çok şık bir masada yemek yerken biliyorum bugün çok klasik bir şekilde teklif edeceğim ama sonsuza kadar benim olur musun diye sormanın yeri zamanı olmamalı dedi ve dizinin üzerine çöküp sonsuza kadar benimle olur musun,yeri geldiğinde kölem yeri geldiğinde sultanım olur musun dedi ben ağlamaya başladım ve evet diyince orada ne kadar insan varsa alkışlamaya başladı çok utandım ama herşey mükemmeldi
biraz uzun oldu kızlar okurken yorulursanız hakkınızı helal edin
bnde istiyorm ulennnnnnnnn
sen mi ettin allah seni ne etmesinbiz nisanlandik ama ben hic evlenme teklifi felan almadim, ben yaptim hatta=D
evleniriz biz askim degilmi dedim oda tabiki askim dedi öyle yani
^selam kıslarrbugün kuaföre gittim saçımı kestiriim die belimdeydi zor oluodu.. yanlar uzun arkalar kısa modelden istedim öyyle kötü kesti kii dükkanı başına yıktım kadının saç bu sonuçda.. ufff naapıcam yaaa çok kısa da istemiyorum düzelttiremem.. aşkımada değşik görüniim istiodum askere gitmeden gelcek yanıma
tutiim canımm ikeadan bişey alırsan göster bana da bebekommmmcanlarım ben yatıyorum bu ara erken kalkıyorum yarında ikeaya gidicem annemle allah izin verirse yarın akşam herkes burda olsun toplaşalım muhabbetin dibine vuralımfasıl yapalım....
hepinize iyi geceler....
nazar boncuklarınız burda....
mrb!benim sevgilimde kısa dönem asker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?