- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #8.081
ya cnm dünde bnmki aramamştı 11 de aradmm çocugun biri telefonlarn kablosunu kesmiş hey allhm kafayı yemiş millet yaa :// bn santraldn aradgm için ulaştm .. nese bugn aradıı kıyamam kabloları birleştirmş heran kopablr dioBugün aramadı:26: biliyorum askerlik muhakkak bişi olmuştur ama bi türlü anlatamıyorum kendime,sesini duymayınca içim rahat etmiyorAz kaldı ama bu askerlikte iyice yordu
senin sabrına hayranım tutimhuuuuuuuuuuuu çelammmmmmmmmmmmmmmm
uyumadan size bakayım dedim...bu arada caglom süpermiş elbisen güle güle giy...
bu arada benimde aşkım hergün aradı bugün aramadı benimki biraz trip atıyor kannumca bende onu aramadım çk soğukkanlıyımdıro arayana kadarda aramiciiiiim dün biraz laf soktuk birbirimize 155 gün içinde 2.ci tartışmamız tartışma demiyimde zıtlaşmamız desem daha doğru olur...
nennnnnnn olmaz döverm hpiniziiicanlarım ben yatıyorum bu ara erken kalkıyorum yarında ikeaya gidicem annemle allah izin verirse yarın akşam herkes burda olsun toplaşalım muhabbetin dibine vuralımfasıl yapalım....
hepinize iyi geceler....
nazar boncuklarınız burda....
hşgeldn laracmmmrb!benim sevgilimde kısa dönem asker
selam violem, selam kusum, hosgeldin lara=)
misafirlerim var evimde cekirdek yiyip poker oynuyorlar suan karsimda=)
aksam dvd izlemeyi düsünüyormusuz canim hic istemiyor..
askimla evlenmemiz taa önümüzdeki sene baharin ortalarina kaldi..vatandaslik islerim uzun sürecek=( canim skiliyor buna..
oda kac gündür inanilmaz gergin ve durgun..
askerlik degil beni bunaltan burdan cikinca ne olacak düsüncesi beni cok bunaltiyor diyor..
ne is var ne gidecek bir ev.. bende bu kadar uzaktayim hicbirsey yapamiyorum..
sanki hersey terse gidiyor kizlar ya..ne olacak böyle cözemedim gitti..
ben askimi hep güclü, dimdik ayakta gördüm.. simdi bu hali beni mahvediyor..
Benim bitanecik asker yarenlerim sizi çok özledim nasılsınız bakalımmm ? Dün bütün gece gers çalıştım 3 saatlik uykuyla duruyorum sabahın kör vaktinde sınavım vardı neyse güzel geçti. Bugün herkes gelsinnn Tutimin dediği gibi fasıl yapalımmmmmAyyy ben çok heyecanlıyımmmmm askerimin annesi geliyor yarıınnnnn evi temizlettim mis gibi olduuuu Sonra alışveriş yaptım şimdi size kmütakbel kayınvalideme yapacağım ikramları söylüyorummmm Öncelikle gelince türk kahvemizi yapacağım yanında çifte kavrulmuş fıstıklı lokum ve likör ile servis edeceğim. Daha sonra biraz sohbet muhabbettt ve çay vaktiiiiiii, çayın yanında peynirli dereotlu üstü susamlı çıtır milföy böreği ikram edeceğim. Tatlı olarak kedi dilli, muzlu sakızlı muhallebi yapıcam borcama üstünü dehindistan cevizi ile kaplayacağım nefis oluyor. Sabah kahvesine geliyor aslında ama bişeyler ikram etmeden olmaz asla, ben her gittiğimde neler yapıyor anacığım elleriyle o da gelininin marifetlerini görsün biraz Ayy çok heyecanlıyım kızlar ilk kez evime gelecekk ne diyorsunuzzz menümee???????
çaglom bişy sorcm sen kaçıncı snftasn ? okula evlennicemi dewm ediceksn ?
bnmkininde dha işi yok evimizde yok ortada bizm streste bşlıck yakında :/
ama bizm şansımz dha 3 sene wr mezun olmama inş. o zamana kadr düzene koyar işlerini :/
off cnm ya valla çok geriyo bu ev olayı benii :/ben daha bu sene basladim uniye canim, 1. siniftayim yani benimde 3senem var daha..
suan evim var benim tek basima kaliyorum..ama askim askerden gelince türkiyede olacak ve ablalarinda kalmasi gerekecek ama istemiyor..kimseye yük olamam bu saatten sonra diyor..ee askerden gelir gelmez bir is bulup ev tutmasida imkansiz gibi görünüyor..hem zaten nisanda evleniriz büyük ihtimalle,yani nikah yapilir ve yazinda dügünümüz olur..okumaya devam edecegim tabi,askimin burda isi hazir antrenörlük yapacak spor kulubünde ama türkiyede isler sakat..
Teşekkürler Tutim beğenmene sevindim.gecem kuşum ben kendime ölçü seti aldımdaha çok annem kendine dekor aldı evi için.
perim menü harika bence
Off nereyee yaaa Cumartesi günü sınav mı olurrr?!!anamm bn yazana kadr peri gelmş
lennnnnn bnsiz fasıl masıl yok dellendirmeyn bniii
bana şans dileyin nolurr bu dersten %80 kalıcm aşkm bni öldürür anammm yatarken dua edin skıştırın araya bnide lütfenn :))) 50 alsam halay çekerm okulun ortasnda o derece
Canım benim dönünce eski haline dönecek aşkın merak etme dağ gibi adamları yıkılırken görüyoruz gibi geliyor bize ama gene de onlar şartlar ne kadar zor olursa olsun ayakta kalmayı başarıyorlar. Herşey yoluna girecek çok kısa zaman kaldı dert etme Çağlom evlilikte azcık geç olsun güç olmasınselam violem, selam kusum, hosgeldin lara=)
misafirlerim var evimde cekirdek yiyip poker oynuyorlar suan karsimda=)
aksam dvd izlemeyi düsünüyormusuz canim hic istemiyor..
askimla evlenmemiz taa önümüzdeki sene baharin ortalarina kaldi..vatandaslik islerim uzun sürecek=( canim skiliyor buna..
oda kac gündür inanilmaz gergin ve durgun..
askerlik degil beni bunaltan burdan cikinca ne olacak düsüncesi beni cok bunaltiyor diyor..
ne is var ne gidecek bir ev.. bende bu kadar uzaktayim hicbirsey yapamiyorum..
sanki hersey terse gidiyor kizlar ya..ne olacak böyle cözemedim gitti..
ben askimi hep güclü, dimdik ayakta gördüm.. simdi bu hali beni mahvediyor..
Canım benim hepimizin kayınvalideleri çok şanslı bence bizler gibi pırlanta gibi gelinlere sahipleroww harika walla=)
benim anam bakmis ben cok ac kaliyom bana hamsi kizartip göndermis dün=)
bu aksam yerim hayirlisiyla..
kaynanan bayilacak eminim=) cok sansli biriymis=)
Hoşgeldin özoşummmmmmmmselam kızlar:80:
off cnm ya valla çok geriyo bu ev olayı benii :/
sninde işin zor hem ev hem okul koly glsn cnm şmdiden :/
allah snumuzu hayretsnn :)) bütün paraları okula verdik kalmadı ewe
selam kızlar:80:
sorma canim yaa..
suan bu ev olmasaydi 5milyara yakin param birikmis olurdu calisiyordum büroda 8saat haftasonlari bos felan..
ama askimin israri üzerine üniversiteyi yapmak zorunda kaldim kiramadim onu..
simdi mecburen katlaniyoruz..yine biriktirmeye calisiyorum birseyler..seneye dügün olacak ama hangi parayla hala bilmiyorum..askim kimseden yardimda kabul etmiyor ne kendi ailesi nede benim ailem..
böyle düsününce benimde icimi sknti basiyor..
hosgeldin canimm,selamlar
selam herkeslere ,lara ya da hoşgeldinler:)
herkeste bir stres var bu akşam anlaşılan..sınav,kayınvalide ziyareti falan:) evlilik ,ev ,iş güç muhabbetleri açılmış...bi dönsünler akerden hepsi bir çırpıda oluverir.bakmışız hepiniz gelin olmuş gidiyorsunuz:80:
ya perimm benim kaynanam beni istemiyormus=)
gecen gün ögrendim cok agladim önce ama sonra sacmaladigimi anlayip durdum yine=)
ya cnm dünde bnmki aramamştı 11 de aradmm çocugun biri telefonlarn kablosunu kesmiş hey allhm kafayı yemiş millet yaa :// bn santraldn aradgm için ulaştm .. nese bugn aradıı kıyamam kabloları birleştirmş heran kopablr dio
senin sabrına hayranım tutimbn kötü bişy olcagını bilsem bile ararmm dyanamam
nennnnnnn olmaz döverm hpiniziiiyaa bugun bn yokummm yarn snwm wr :95::95: lütfen bnsiz +18 yapmayn çok kızarm
hşgeldn laracmm
kuşumm o teklf aslında bna geldi ya son cümle başkasının anlamadn mı tuh sna
periiiiimm nerdesn yarn kaynanan geliyoo hberlerii aktar bizeeeeesen kesin ev temizliyosndr şmdiii :)))
canım benim siz evlenme niyetine girin Allah gerçekten yardım ediyor olmıcak dediğin şeyler bir anda mucizevi bi şekilde gerçekleşiyor şaşırıp kalırsın siz yeter ki niyetine girin gerçekten:97:
oğlu istesin hayatım boşver,oğlunun mutluluğuna rağmen istemeyecek mi??ya perimm benim kaynanam beni istemiyormus=)
gecen gün ögrendim cok agladim önce ama sonra sacmaladigimi anlayip durdum yine=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?