335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Bugün aramadı:26: biliyorum askerlik muhakkak bişi olmuştur ama bi türlü anlatamıyorum kendime,sesini duymayınca içim rahat etmiyor Az kaldı ama bu askerlikte iyice yordu
ya cnm dünde bnmki aramamştı 11 de aradmm çocugun biri telefonlarn kablosunu kesmiş hey allhm kafayı yemiş millet yaa :// bn santraldn aradgm için ulaştm .. nese bugn aradıı kıyamam kabloları birleştirmş heran kopablr dio
senin sabrına hayranım tutim bn kötü bişy olcagını bilsem bile ararmm dyanamam
nennnnnnn olmaz döverm hpiniziii yaa bugun bn yokummm yarn snwm wr :95::95: lütfen bnsiz +18 yapmayn çok kızarm
mrb! benim sevgilimde kısa dönem asker
hşgeldn laracmm
kuşumm o teklf aslında bna geldi ya son cümle başkasının anlamadn mı tuh sna
periiiiimm nerdesn yarn kaynanan geliyoo hberlerii aktar bizeeeee sen kesin ev temizliyosndr şmdiii :)))

anamm bn yazana kadr peri gelmş
lennnnnn bnsiz fasıl masıl yok dellendirmeyn bniii
bana şans dileyin nolurr bu dersten %80 kalıcm aşkm bni öldürür anammm yatarken dua edin skıştırın araya bnide lütfenn :))) 50 alsam halay çekerm okulun ortasnda o derece

selam violem, selam kusum, hosgeldin lara=)
misafirlerim var evimde cekirdek yiyip poker oynuyorlar suan karsimda=)
aksam dvd izlemeyi düsünüyormusuz canim hic istemiyor..
askimla evlenmemiz taa önümüzdeki sene baharin ortalarina kaldi..vatandaslik islerim uzun sürecek=( canim skiliyor buna..
oda kac gündür inanilmaz gergin ve durgun..
askerlik degil beni bunaltan burdan cikinca ne olacak düsüncesi beni cok bunaltiyor diyor..
ne is var ne gidecek bir ev.. bende bu kadar uzaktayim hicbirsey yapamiyorum..
sanki hersey terse gidiyor kizlar ya..ne olacak böyle cözemedim gitti..
ben askimi hep güclü, dimdik ayakta gördüm.. simdi bu hali beni mahvediyor..

çaglom bişy sorcm sen kaçıncı snftasn ? okula evlennicemi dewm ediceksn ?
bnmkininde dha işi yok evimizde yok ortada bizm streste bşlıck yakında :/
ama bizm şansımz dha 3 sene wr mezun olmama inş. o zamana kadr düzene koyar işlerini :/

oww harika walla=)
benim anam bakmis ben cok ac kaliyom bana hamsi kizartip göndermis dün=)
bu aksam yerim hayirlisiyla..
kaynanan bayilacak eminim=) cok sansli biriymis=)

ben daha bu sene basladim uniye canim, 1. siniftayim yani benimde 3senem var daha..
suan evim var benim tek basima kaliyorum..ama askim askerden gelince türkiyede olacak ve ablalarinda kalmasi gerekecek ama istemiyor..kimseye yük olamam bu saatten sonra diyor..ee askerden gelir gelmez bir is bulup ev tutmasida imkansiz gibi görünüyor..hem zaten nisanda evleniriz büyük ihtimalle,yani nikah yapilir ve yazinda dügünümüz olur..okumaya devam edecegim tabi,askimin burda isi hazir antrenörlük yapacak spor kulubünde ama türkiyede isler sakat..

off cnm ya valla çok geriyo bu ev olayı benii :/
sninde işin zor hem ev hem okul koly glsn cnm şmdiden :/
allah snumuzu hayretsnn :)) bütün paraları okula verdik kalmadı ewe

gecem kuşum ben kendime ölçü seti aldımdaha çok annem kendine dekor aldı evi için.
perim menü harika bence
Teşekkürler Tutim beğenmene sevindim.
Off nereyee yaaa Cumartesi günü sınav mı olurrr?!! Bütün gün burda çevireceğimiz muhabetin hayaliyle yaşadım
Canım benim dönünce eski haline dönecek aşkın merak etme dağ gibi adamları yıkılırken görüyoruz gibi geliyor bize ama gene de onlar şartlar ne kadar zor olursa olsun ayakta kalmayı başarıyorlar. Herşey yoluna girecek çok kısa zaman kaldı dert etme Çağlom evlilikte azcık geç olsun güç olmasın
oww harika walla=)
benim anam bakmis ben cok ac kaliyom bana hamsi kizartip göndermis dün=)
bu aksam yerim hayirlisiyla..
kaynanan bayilacak eminim=) cok sansli biriymis=)
Canım benim hepimizin kayınvalideleri çok şanslı bence bizler gibi pırlanta gibi gelinlere sahipler
selam kızlar:80:
Hoşgeldin özoşummmmmmmm

off cnm ya valla çok geriyo bu ev olayı benii :/
sninde işin zor hem ev hem okul koly glsn cnm şmdiden :/
allah snumuzu hayretsnn :)) bütün paraları okula verdik kalmadı ewe

sorma canim yaa..
suan bu ev olmasaydi 5milyara yakin param birikmis olurdu calisiyordum büroda 8saat haftasonlari bos felan..
ama askimin israri üzerine üniversiteyi yapmak zorunda kaldim kiramadim onu..
simdi mecburen katlaniyoruz..yine biriktirmeye calisiyorum birseyler..seneye dügün olacak ama hangi parayla hala bilmiyorum..askim kimseden yardimda kabul etmiyor ne kendi ailesi nede benim ailem..
böyle düsününce benimde icimi sknti basiyor..

selam kızlar:80:

hosgeldin canimm,selamlar

selam herkeslere ,lara ya da hoşgeldinler:)
herkeste bir stres var bu akşam anlaşılan..sınav,kayınvalide ziyareti falan:) evlilik ,ev ,iş güç muhabbetleri açılmış...bi dönsünler akerden hepsi bir çırpıda oluverir.bakmışız hepiniz gelin olmuş gidiyorsunuz:80:

canım benim siz evlenme niyetine girin Allah gerçekten yardım ediyor olmıcak dediğin şeyler bir anda mucizevi bi şekilde gerçekleşiyor şaşırıp kalırsın siz yeter ki niyetine girin gerçekten:97:

teşekkürler sanada hoşgeldin inşallah hepimiz gelin olur giderizzzzz :

hoşbulduk canımmmm

canım benim siz evlenme niyetine girin Allah gerçekten yardım ediyor olmıcak dediğin şeyler bir anda mucizevi bi şekilde gerçekleşiyor şaşırıp kalırsın siz yeter ki niyetine girin gerçekten:97:

evet bende inaniyorum buna, ama yavrucum bu kadar üzülünce bende etkileniyorum ister istemez..
Allahim sevenlerin yardimcisi olsun.. Hersey güzel olacakkkk=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…