335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

evet bende inaniyorum buna, ama yavrucum bu kadar üzülünce bende etkileniyorum ister istemez..
Allahim sevenlerin yardimcisi olsun.. Hersey güzel olacakkkk=)

evet canım sen gönlünü ferah tut Allah gönlüne göre verir inşallah.. benim her şeyim istediğim gibi oldu düğünümde Allah'ıma şükürler olsun hiç bişey kalmadı içimde tabi kocacımdan da Allah razı olsun üzmedi beni hiç canım benim o yaa çok özlediiiiiiimmmmmmmmm

Son düzenleme:
o nerden çıktı şimdi kim dedi sevmiyormuş diye sana

aslinda cok karisk bizim dava canim..
ailelerimiz yillardan beri kavgalilar,akraba olmamiza ragmen düsman gibiler birbirlerine..
beni istemeye gelirken bunlar yengem kaynanama saka yapmis,iste baslik istiyoruz besi birlik felan diye..
kaynanamda kalkmis anneme gitmis demiski eger siz baslik istiyorsaniz biz istemiyoruz,zaten benim ablalarim hepsi bana küstü nasil o ailenin kizini istersiniz diye felan demis..annemde nisanlimi biliyor sonucta annesinin lafi yüzünden onu cezalandirmamasi gerektiginide biliyor ve orda sadece annesine demis eger bunu esim veya ailesi duyarsa burda cikacak olaylari tahmin bile edemezsiniz..siz buraya kiz istemeye geldiniz ne bu böyle tehdit eder gibi konusuyorsun felan..insanlar sana saka yapmis sende basim üstüne de,biz kizimizi pazarlamiyoruz burda baslik isteyelim,cok sükür durumumuz iyi ihtiyacimizmi var sanki demis..sonra iste kadin lafi cevirmis felan..annemle gecen konustuk öyle annem ilk defa anlatti bana..babam hala böyle bir konusmanin oldugunu bilmiyor bilse kiyamet kopar nisani bozar..ve nisanlimda bilmiyor bunu o bilse olacaklardan daha cok korkuyorum..

walla kizlar ilk duydugumda cok zoruma gitti..
zaten daha öncede nisanlima birkac kere telefonda söyledigini duydum kuzenleri arayip neden baskasini aliyor dediklerini anlatiyordu felan..hic sesimi cikarmadim,yasli insan sonucta ne diyebilirim..
askima kurban olurumm,o herseferinde vermesi gereken cevabi verdi ama bu sonuncusu agir kacti biraz..
simdi icim rahat ben alacagimi almisim=)
onlara karsida hicbir saygisizligim olmadi 2-3 haftada bir ararim hal hatirlarini sorarim yani benden kaynaklanan bir sorun yokki kendimi üzeyim=)

selam canlar çağlo ve peri nasılsınız peri bu gece burayı dağıtacakmıyız sözlerinden bunu anladım
Aynen öyle Özocanım az sonra başlarızzz
ya perimm benim kaynanam beni istemiyormus=)
gecen gün ögrendim cok agladim önce ama sonra sacmaladigimi anlayip durdum yine=)
İstesede istemesedeee artık çookk geçç alan aldı bitanem seniiii Bu konularda iş erkekte bitiyor kesinlikle eniştede bu olayda tavrını koyduğuna göre problem yok demektir sen keyfine bak caım benim umursama. Sebebi eymiş sevmemesinin? Neden bazı anneler oğlunun mutluluunu kıskanır anlamak mümkün değil. Genlenekselleşmiş bişe kaynana kendini ne kadar iyi olsada gelinin sevmemek zorunda hissediyor. Üzücü gerçekten.
sagolun kizlar yaa dinlediniz beni aksam aksam, günlerdir icime oturmustu bu kimseyede anlatamiyorsun birikiyor hersey cok konustum ben=)
Hiç öyle çok konuştum felan deme canım benm ne için varız burda tabii konuşucaz dertleşicezz.

sagol bitanemm
beni sevmemesinin sebebi ailelerin arasindaki yillardir süren cekisme sanirim=)
yani bana karsi hic kötü bir söz duymadim agzindan hep iyi davraniyor ama anneme söylemis oldugu laf zoruma gitti sadece,yinede benim sevdigim insani dünyaya getirmis insandir,saygim sevgim sonsuz o yüzden..

heyyyyyyyyy nerdesiniz yaaaaaaaaaa ???
cağlom bu tür olayları kafana takıp üzülme bence artık çok geç oğlunu almışsın ...
ben bugünde aşkımla konuşamdım 2 gün oldu ...ama takmıyorum takmayacağımda...

takma tutim.fırsat bulamamıştır.aşk erinin fırsatını bulduğu anda arayacağı ilk kişisin nasılsa:)

cnm bizim aramızda tripler esiyor benimki ile telde biraz laf soktuk birbirimize ben bayağ bozuldum ondan aramıyorum benim dediğim bişeyi yanlış anladı oda kendine göre haklı bu yüzden biizim bir huyumuz vardır tartışacağımızı bildiğimiz için araşmayız ama durulunca ya o yada ben ararım onu ama şu an içimden gelmiyor aramak çok fazla peşinde dolanmayı sevmem erkeklerin huyum kurusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…