- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #8.101
evet bende inaniyorum buna, ama yavrucum bu kadar üzülünce bende etkileniyorum ister istemez..
Allahim sevenlerin yardimcisi olsun.. Hersey güzel olacakkkk=)
çağlom sakın takma kafaya kaynanan seni kıskanıyodur oğlunu alıyorsun diye
çağlom sakın takma kafaya kaynanan seni kıskanıyodur oğlunu alıyorsun diye
o nerden çıktı şimdi kim dedi sevmiyormuş diye sana
simdi icim rahat ben alacagimi almisim=)
onlara karsida hicbir saygisizligim olmadi 2-3 haftada bir ararim hal hatirlarini sorarim yani benden kaynaklanan bir sorun yokki kendimi üzeyim=)
Aynen öyle Özocanım az sonra başlarızzzselam canlar çağlo ve peri nasılsınız peri bu gece burayı dağıtacakmıyız sözlerinden bunu anladım
İstesede istemesedeee artık çookk geçç alan aldı bitanem seniiiiya perimm benim kaynanam beni istemiyormus=)
gecen gün ögrendim cok agladim önce ama sonra sacmaladigimi anlayip durdum yine=)
Hiç öyle çok konuştum felan deme canım benm ne için varız burda tabii konuşucaz dertleşicezz.sagolun kizlar yaa dinlediniz beni aksam aksam, günlerdir icime oturmustu bu kimseyede anlatamiyorsun birikiyor hersey cok konustum ben=)
bayanlar bana müsade.evime geçeyim artık.zaten yeterince kötü bi gündü.gece görüşürüz.
Aynen öyle Özocanım az sonra başlarızzz
İstesede istemesedeee artık çookk geçç alan aldı bitanem seniiiiBu konularda iş erkekte bitiyor kesinlikle eniştede bu olayda tavrını koyduğuna göre problem yok demektir sen keyfine bak caım benim umursama. Sebebi eymiş sevmemesinin? Neden bazı anneler oğlunun mutluluunu kıskanır anlamak mümkün değil. Genlenekselleşmiş bişe kaynana kendini ne kadar iyi olsada gelinin sevmemek zorunda hissediyor. Üzücü gerçekten.
Hiç öyle çok konuştum felan deme canım benm ne için varız burda tabii konuşucaz dertleşicezz.
ben de çıkıyorum canlar ben yokken çok kudurmayın haa
heyyyyyyyyy nerdesiniz yaaaaaaaaaa ???
cağlom bu tür olayları kafana takıp üzülme bence artık çok geç oğlunu almışsın ...
ben bugünde aşkımla konuşamdım 2 gün oldu ...ama takmıyorum takmayacağımda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?