335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

selam canlar...
ududubcum geçmiş olsun tatlım allaha çok şükür önemli birşey çıkmamış...ilaç tedavisi ile bişeyin kalmaz bakalım bende ne çıkıcak

cnm ben geçen ay dr a gitmiştimde kasığımda ağrı vardı iltihap çıktı rahimimde adet olduğunun 3.cü günü gel demişti bana kan testi falan yapılıcak..:94:

perimin kayınvalidesi gelmiştir mamaları yiyorlardır...
bence enişte kesin süpriz yaptı hediye falan yolladı ay ne heyecanlı...

benim bugün çok canım sıkılıyor ya...

kuşkam
sen çaycı sormuşsun benim anneannemde arçelik kullanıyor yazları konak kalabalık olduğundan çok kullanışlı oluyor o çaycılar tavsiye ederim bende ...
ama neden o tür elektronik eşyaları almak için acele ediyorsun ki kuşkam sürekli model çıkıyor bence parasını kenara koy evlenmeye yakın alırsın o tarz şeyleri ben öyle yapıyorum da birde bende renk takıntısı var illa tost,waffle,kettle,robot onlar aynı renk olsun istiyorum o yüzden evlenmeye yakın alıcam ...sen bence mutfak için tabak,çanak,günlük çatal,kaşık,bıçak,su bardağı,nevresim takımları falan onları al...
:13:

tutim çok saol canım dediğin gibi kötü bişey çıkmadı çok şükür umarım ilaçlardan fayda görürüm.sanada çok geçmiş olsun.iltihap için sana maydonozları kaynatıp suyunu içmeni tavsiye ederim birebir iltihap sökücü çünkü.

amin canım inşallah...hepimize nazar değiyor vallahi adamlar gelecek biz hatalıklarla uğraşıyoruz ama benc strestten böyle olduk bu strest çok berbat bişey en ufak bir sıkıntı mahvediyor insan bünyesini...takmamak,rahat olmak gerekiyor...

amanınnn :))))) walla canım tatlılara bulaşmak bile istemiyorum, hepsini yiyebilirim. sonra da dobişko olucam :)))
ama bak sana yapmayı çok istediğim bi tatlının resmini gönderiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…