335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Bende uyandım erkendenn, güne erken başlamak çok güzel ki ben gece 4te uyudum ona rağmen birazdan böreğimi yapıcamm çok hyecanlıyım herşey çok güzel olsun istiyorum. Allah utandırmasın yaaaa. Sen de yarın bol bol dinlenirsinnn Gözdem ama çok dinlenme yanıma gel doğumgünüm yarın benimmmm

aaaaaaaaaaaa keşke aynı şehirlerde olsaydık perişkommm kutlardıkk beraber ama napalim bende senn içinnn topik açarım orda kutlarızzz böle en afillisinden parti tadındaaa

hahhaha teşekkür ederimmmmm bebeişim benimmmmmmm, partilere bayılırımmmmm Mehtap 6 desem inanır mısın ? Ben inanmıyorum yaaa :119::119::119:

Aldığım milföy hamuru kutusunun üzerinde "kat kat kabarır, göğsünüzü kabartır, misafirlerinize karşı sizi gururlandırır" yazıyor koptum sabah sabah sırf bu yazı yüzünden aldım bu milföyü kayınvalideme karşı gurulandırsın beniiii

90/1 gelecek baharın teskerecisiii

şafak : 172
biten : 288
aşkım bitanem seni çok özledim bi an önce sana kavuşmak
istiorum artıkkk...
allahımmm aşkım sana emanettt
sen askerimi koru yarabbimmmm ...

Belki Güneş Bir Gün Bizim İçin Doğarrr

O MasaL Gün Gelinceye Kadar Susuyorrummm

ehhehehe kızzzz milföy güzel olur her daim yardımcıııııııı

ayyyyyyyyyyyy ne güzel yaaaaa bol bol hasret giderin cnmmm çok sevindim senn adınaaa
Canım benim yaa ayrıca mehtabımı bilmemenin sebebi burda çok fazla dile getirmemem sonuçta hepimiz deli gibi çok özledik kavuşmak istiyoruz, burda sürekli söyleyip arkadaşlarımı üzmek istemiyorum, onlar mutlu olur benim mutluluğuma biliyorum ama ne kadar da olsa insan " ahh keşke bende görebilsem" der insan. Öyle nispet yapar gibi söylemek hiç hoşuma gitmiyor. Bnim asıl bayramım hepimzin kavuştuğu gün olacak. Bunu çok içte söylüyorum. Yazarken gözlerim doldu hatta. Burası sanal alemden çok başka, kader ortaklığı yapıyoruz burda biz ya. Gerçekten iyiki varsınız. Bu topikteki herkesi ve seni çok seviyorum Gözdecanım
ehhehehe kızzzz milföy güzel olur her daim yardımcıııııııı
Evet canımm güzel olucak ama inşallah kolaya kaçmış gelin imajı yaratmaam
Nerdeyse 300 gün bitmiş gözdemmm, bir gün gelecek birgün kalacak ve o gün güneş senle enişteme doğacakkk Az kalmış gerçekten canım benimmmm

az mı bana nedensee hiç az gelmioooo perişkommm yaaaaa ama geçecek inş bendeee şimdiii o masal gün gelene kadar susacağım cnmmm

günaydin tüm güzellere, umarim herkesler iyidir??=)
ben sabaha kadar uyuyamadim gözlerimi ilk defa bu kadar sis oldugunu görüyorum=/
perimmm sana bugün cok özell,güzell birgün diliyorum kaynanan ile..yaptigin herseyi eminim cok begenecektir,kim böyle hamarat,misafirperver,saygili ve güzel bir geline hala bir bahane bulabilirki??=) rahat ol canimm ve aksam mutlaka paylas neler oldugunu,bencede eniste bir sürpriz yapti mutlaka hediye felan olabilir bu isin ucunda cok merak ettim=)
selenim senide asagida görüyorum günaydin tatlimm,nasil oldu sevgilinle araniz,umarim daha iyidir hersey??

bu arada perim bence 51deyiz walla ben 51(nigde) demedim cünkü, direk 50ye atladim=S
ve bundan tam 10gün önce 2ay yani 61gün kalmisti simdi 51 diyorum o yüzden yine=)
internettede hesaplattim tekrardan kendimde saydim 51 cikiyor, eger bugünü saymazsak 50=)

Çağlommm günaydınnn, ay canım benim iyi dileklerin için çok teşekkür ederimmmmmm kayınvalidem gidince anında gelip en ince ayrıntısına kadar anlatıcam bitanemmm. Şakak 51 mi diyosun olabilir canmın içi bu arada söze bayıldımm hemen faceime yazıyorummmm

begenmene sevindim canimm,yaz tabi herkes görsün askin ne demek oldugunu=)
gönül cok isterdi safak 50 olsun ama onca hesap yaptim hepsi 51 diyor=(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…