- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #8.221
cumartesiiiiiiiiiiii sabaha yatağımda uyumam gerekirken bennn işteimmm perimm yaaaaaahahhaha bu kadar olur Gözdem yaaaaaaanapıosunn
aaaaaaaaaaaa keşke aynı şehirlerde olsaydık perişkommm kutlardıkk beraber ama napalim bende senn içinnn topik açarım orda kutlarızzz böle en afillisinden parti tadındaaaBende uyandım erkendenn, güne erken başlamak çok güzel ki ben gece 4te uyudum ona rağmenbirazdan böreğimi yapıcamm çok hyecanlıyım herşey çok güzel olsun istiyorum. Allah utandırmasın yaaaa. Sen de yarın bol bol dinlenirsinnn Gözdem ama çok dinlenme yanıma gel doğumgünüm yarın benimmmm
mehtap mıııı :26:kız aşkın mı gelecekkkk yoksaaa ben bilmiodumm vallaaahahhaha teşekkür ederimmmmm bebeişim benimmmmmmm, partilere bayılırımmmmmMehtap 6 desem inanır mısın ? Ben inanmıyorum yaaa :119::119::119:
mehtap mıııı :26:kız aşkın mı gelecekkkk yoksaaa ben bilmiodumm vallaaa
ayyyyyyyyyyyy ne güzel yaaaaa bol bol hasret giderin cnmmm çok sevindim senn adınaaaHayır bebişimmm o bugünden gelecekti doğumgünüm içinn ama 2 günlük izin vermiyorlrmış bütün iznini kullanması gerekmiş öyle bişi yapsa çok üzülürdüm. Haftaya ben gidiyoum aşkımaaa
ehhehehe kızzzz milföy güzel olur her daim yardımcııııııııAldığım milföy hamuru kutusunun üzerinde "kat kat kabarır, göğsünüzü kabartır, misafirlerinize karşı sizi gururlandırır" yazıyor koptum sabah sabah sırf bu yazı yüzünden aldım bu milföyü kayınvalideme karşı gurulandırsın beniiii
Canım benim yaa ayrıca mehtabımı bilmemenin sebebi burda çok fazla dile getirmemem sonuçta hepimiz deli gibi çok özledik kavuşmak istiyoruz, burda sürekli söyleyip arkadaşlarımı üzmek istemiyorum, onlar mutlu olur benim mutluluğuma biliyorum ama ne kadar da olsa insan " ahh keşke bende görebilsem" der insan. Öyle nispet yapar gibi söylemek hiç hoşuma gitmiyor. Bnim asıl bayramım hepimzin kavuştuğu gün olacak. Bunu çok içte söylüyorum. Yazarken gözlerim doldu hatta. Burası sanal alemden çok başka, kader ortaklığı yapıyoruz burda biz ya. Gerçekten iyiki varsınız. Bu topikteki herkesi ve seni çok seviyorum Gözdecanımayyyyyyyyyyyy ne güzel yaaaaa bol bol hasret giderin cnmmm çok sevindim senn adınaaa
Evet canımm güzel olucak ama inşallah kolaya kaçmış gelin imajı yaratmaamehhehehe kızzzz milföy güzel olur her daim yardımcıııııııı
Nerdeyse 300 gün bitmiş gözdemmm, bir gün gelecek birgün kalacak ve o gün güneş senle enişteme doğacakkk
Canım benim yaa ayrıca mehtabımı bilmemenin sebebi burda çok fazla dile getirmemem sonuçta hepimiz deli gibi çok özledik kavuşmak istiyoruz, burda sürekli söyleyip arkadaşlarımı üzmek istemiyorum, onlar mutlu olur benim mutluluğuma biliyorum ama ne kadar da olsa insan " ahh keşke bende görebilsem" der insan. Öyle nispet yapar gibi söylemek hiç hoşuma gitmiyor. Bnim asıl bayramım hepimzin kavuştuğu gün olacak. Bunu çok içte söylüyorum. Yazarken gözlerim doldu hatta. Burası sanal alemden çok başka, kader ortaklığı yapıyoruz burda biz ya.a Gerçekten iyiki varsınız. Bu topikteki herkesi ve seni çok seviyorum Gözdecanım
ayyyy bende seniiii çok seviorummm cnmmm ama vallaaa özlem tavan yapmışşşş durumdaaa bnm deee artık şafak iyiden iyiye sıkıştırmaya başladı cnmm yaaaaaaaaaaa
Evet canımm güzel olucak ama inşallah kolaya kaçmış gelin imajı yaratmaam
yok be kolay kaçmışşş olmazsınnn korkmaaaaa ahhh bnm kayınvalidem de yakın olsa da bende yapsam keşkeeeee yaaaaa isterdim bende ağırlamak ama biz aşkımla farklı şehirlerdiz cnmmm
Nerdeyse 300 gün bitmiş gözdemmm, bir gün gelecek birgün kalacak ve o gün güneş senle enişteme doğacakkkAz kalmış gerçekten canım benimmmm
Çağlommm günaydınnn, ay canım benim iyi dileklerin için çok teşekkür ederimmmmmm kayınvalidem gidince anında gelip en ince ayrıntısına kadar anlatıcam bitanemmm. Şakak 51 mi diyosun olabilir canmın içi bu arada söze bayıldımm hemen faceime yazıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?