335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

perim sana kolay gelsin anım inşallah herşey yolunda gider ne güzel bak birde mehtapın var mışakşam bizimle paylaş tatlım milföy hamuru gibi göğsümüzü kabart

canım aşağıdaki mesaj yazma bölümünde hani gözlüklü dünya var ya :) onun yanındaki çerçeveye tıklıyosun, sonra eklemek istediğin resimin linkini oraya yapıştırıp, "tamam" diyosun. bu kadar :81:

selam kızlar nasılsınız sonuçlarımı aldım çok şükür çok önemli bir durumum yok ama çok ağır bir şekilde migren ve gerilim başağrıları oluomuş hemen ilaç tedavisine başladı bir dolu ilaç verdi bakalım hayırlısı sizler neler yaptınız inanırmısınz buaralar şafak falan takip ettiğim yok hakkeden kaç olduk tam olarak???

kızlar ben resim eklemeyi beceremiyorum ya bana biri anlatır mı
seve seve anlatırım cnmmm

şimdiii bakk ben yükleresim.comdan ekliom bu siteyi aç direk gözad die bir yer çıkıo oradan pc nin içinden resmini seç yükle de çıkan ilk linkii forum linki yazar onu kopyalaa ve buraya yaapıştır işte bu kadar basittttttttt

ududub cum çok geçmiş olsun canım. en azından teşhiş konulmuş, ilaç olarak ne verdiler bilmiyorum ama bana tam teşhiş de konamamıştı. migren olabilir denmişti, ama kesin diildi. inş ilaçlarını kullandıktan sonra daha iyi hissedersin, üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…