335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

12:30 civarı kapım çaldı tüm hazırlıklarım bitmişti oda parfümümü sıkıp kapıyı açtım heyecanlaaa, kameradan bi baktımm aydan teyzemm ellerii dopdoluuu Yukaı geldi öptük koklaştık ceketini aldım asdıım, salona geçtim, Periciğim bunlar sana askerinden armağanlar dedi, ayy dedimm çookk mahçup oldum, asker haliyle neler yapıyor dediimm. Bonnyfood varya lezzet çiçekleri resmii eklicem şimdi ondan yaptırmışlar üzerinde doğum günün kutlu olsun seni çok seviyorum aşkım yazıyor. Sonra kelebekli bir çanta vardı ( Ben kelebek delisiyim ) onu açtım içinden matruşka bebek çıktı olur ya böyle iç içe bebekler açtıkça küçülür. Ben onlara bayılırım, resmini eklicem onun da. Ayy dedim ben bunu çok severimm felan teşekkür ettim öptümm. Pericım matruşka bebeklerin içini açmadın ama dedi Aaa aklıma gelmedi dedim kalktım bi açtım içinde bir kolye kelebekli yusufçuk gibi çok zarif üstünde taşları var böyle, bu benden sana ufak bi armağan canım dedi. Çok teşekkür ederim dedim öptüm gene oturdum. Ama Pericım açmaya devam eeet dedi kayınvalidem Kalktım bir daha açtım baktım bi kolye daha, bu da sana oğlumun hediyesi dedi. O kolyemin de ucunda "B" harfi var. Gözlerim doldu aşkım bilir ben onun adının yazdığı, baş harfinin olduğu şeyleri takmayı çok severim Sonra bi poşet daha verdi bunda da köpeğine hediyeler var dedi, oğuşumuza kemikler felan almış onu da düşünmüşş yaaa oralardann !! Sonra büyük bi kart vardı çantada onu açtım doğumgünü melodisi çalmaya başladı aşkım bi şiir yazmış ağladım okurken, sizinle de paylaşmak istiyorum canlarım...
Perilerin Han'ı gönlümün sultanı,
Elem vermez gönül fermanım,
Rüya bilmez, lal olmuş dillerim
İsm-i sultanım gülyüzlü yarim,
Hasretinle, cefayı dost bilmiş yüreğim,
Aşkın sırrı isminde gizlim,
Nazlı ceylanım, ey gönül sultanım,
Kalmadı dermanım ne eyleyim sensiz canım !!!

Bir arkadaşıyla beraber yazmışlar bunu... Çok duygulandım ben ne yapacağımı bilemedim. Kahve yaptım kayınvalideme, fal baktım Sonra çayla yaptıklarımı ikram ettim, çok beğendi, çok zahmet olmuş sana Pericim dedi, ne demek zevkle yaptım dedim. Sohbet ettik kalktı sonra, çok teşekkür etiim. Yeter ki sen ve oğlum mutlu olun dedi... Askerim aradı adından, nasıl bi adamsın sen dedim her dakika beni kendine daha çok aşık ediyorsun... Binlerce kez teşekkür ettim çok mutlu ettin beni dedim. Seni mutlu etmek benim boynumun borcu Perim dedii.. Çok mutluyum canlarım hemen sizle paylaştımmm bitanelerim beniimmm.... [/B][/COLOR]

Eklentiler

• $638_kucuk.webp
    6 KB · Görüntüleme: 30
  • $matryoshkas-dolls.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:

ayyyy perimmm çok duygulandım ve senn adına o kadar çok sevindim kiii cnmm hep mutlu olun inşallaaahhhh mutluluk sizden hiç vazgeçmesinn dertler kederlerrrrr sizden çok uzakta olsunnn bitanem

ayyyy perim yeminle gözlerim doldu enişteye helal olsun vallahi rabbim sizi mutlu etsin daima kayınvalidende çok iyi bir kadınmış çok sevdim ben bile anneciğini ay nasıl mutlu oldum bana yapılmış kadar oldum perim maaşallah subhanallah nazar değmesin....

kızlarr bende sizden olsum çıktım heee hepiciğiniziii çok sefdimmm valla bennnn
perimmmm
tuticim
violem
selencim
gecekuşum
ozelegtim
unuttğum varsaaa affola kızlarrr hepiciğinizzii sefiom ben

perim ya süper bi gün olmuş çok mutlusundur eminim asker haliyle ne süprizler yapmış ayrıca kayın validn de seni seviyor anlaşılan
Özoşum çok mutlu oldum gerçekten, çok uzaklardan da olsa burda yanımda hissettirdi kendini. Söz verdi bu bensiz geçireceğin son doğum günün diye. Kayınvalidemi ben de çok seviyoum nasıl sevmem ki aşık olduğum adamın varoluş sebebi o kalbi çok temiz bi insan gerçekten. Oğlunun mutluluğuyla mutlu oluyor. Ben onun oğlunu canımdan çok seviyorum mutlu ediyorum onun da bunu bilmesi beni mutlu ediyor
ayyyy perimmm çok duygulandım ve senn adına o kadar çok sevindim kiii cnmm hep mutlu olun inşallaaahhhh mutluluk sizden hiç vazgeçmesinn dertler kederlerrrrr sizden çok uzakta olsunnn bitanem
Gözdemm çok teşekkür ederim bitanem güzel dileklerin için. Aynı şekilde sen de sevdiceğinle hep ama hep mutlu ol canım benim
Tutim, canım arkadaşım benim dolan gözlerine kıyamam ben seni yerimm Gerçekten iyi bir insan bitanem. Hepimiz çok mutlu olalım nazar değmesin bizlere Bu arada aklım sende enişte ararsa haber et hemen bebişim.
perimmmm
tuticim
violem
selencim
gecekuşum
ozelegtim

Oyy benim pamuk kalpli sevecen bebişkomm, ben de seni seviyorum annemmmm

angelikom bende seni seviyorum canım seni bnimi var tabbiki bizdensin sende
pericim tatlım aşkım aramadı bugünde ben arayacağını pek sanmıyorum kuşum...

perim ya benim aramak inan içimden gelmiyor huyum kurusun söyleyecek çok şey var çok seviyorum onu hiç birşeye değişmem ama son zamanlar çok alıngan oldu herşeyi yanlış anlıyor ben zaten yeterince özlemekten yorulmuşum boşver sessizlik her zaman iyidir şimdi ben ararsam tartışırız tutamam kendimi...

Anladım Tutim, kendi ilişkini en iyi sen bilirsin. Tartışmaya odaklama ama kendini. Hiçbişe yokmuş gibi arayıp konuşsan eminim o da çok mutlu olur. Ama dediğim gibi Tutim sen bilirsin en doğrusunu

hahahahha koptummm ben şahsen gurur duydum senleee
"Hayatimda biri yok, birinde hayatim var diyebilmektir ask.." [Can Dündar]
vay anasınıııııı
ben şafah hiç sayamıyorum canım koyver gitsinçok geçmiş olsun önemli bir şey çıkmadığına sevindim
immm cnmmm bugün 1 saat önce fln aşkımla da konuştummm mutluyum yaniiiiii
ohh sefan olsuunnnnn
canım aldıklarımı uyumlu almaya çalışıyorum heves ettim dayanamadım aldım valla. daha servis ürünleri getirmedi,netten bulabilirsem eklerim buraya. ufak tefek de bir üsürü şey aldım çok mutlu oldum çookkkkkkk
keyifler yerine gelsin :76:
ay bu ne selennnnüstündekini hiç beğenmedim yaaa,salon perdesini bürünmüş gibi olmuş küpürlü küpürlü
kız selenn bu ne öğlen vakti hahah bence yemeklerden konuşalım benim canım çok fena kısır istiyor...
ay benim de canım istedi akşam. anneme yapalım dedim de babam sevmiyo hiç vazgeçtik. siz gözlerinizi kapayın,ben şundan bi ırtıklıyım
evet evet bunun tatlısını istiyorum ama rengarenk olsunlarrr. aşeriyom koymayın şöle eşelerrrr
kahvenin yanına iyi gider
allahım sana geliyorummmmm
selenncim ben ortaya bir tepsi koydum bir sürü kahve vardı ama bu nazlı özo hanım şekersiz içiyormuş ondan ayrı yaptım tepsidekiler şekerliydide dondan şeyettim....:90:
dondan şeyettin ha tutimmm
çok duygulandım yaaa. ama ben o kolyeleri de görmek istiyorum evet evet istiyorummmm
perimmmm
tuticim
violem
selencim
gecekuşum
ozelegtim
biz de seni seviyoruz canıımmm
birbirinizin huyunu suyunu biliyorsunuz canım.sakinleşince konuşuyorsanız hep,bırak arama.zamanı gelince oturur konuşursunuz her şeyi. onların da bizim de psikolojilerimiz alt üst oldu.biraaz zamana bırakmak en güzeli ve de unutma HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK:::::
herkese selammmmm

perim gece kuşum biz tartışmadık yanlışlık olmasın tartışmayızda ama geçen akşam ben birşey dedim yazık sana aşkım benim dedim kıyamam manasında beni yanlış anladı neden yazık olsun bana koskoca adamım ezikmiyim ben dedi güçsüzmüyüm ben dedi bende afalladım ne dedimde bu kadar çok tepki verdi diye ne bana ne ben ona bağırmadık ters bişeyde söylemedik sonra görüşürüz dedi tamam dedim kapadık teli bugünden sonra 3 gündür sesimizi duymuyoruz...yani tartışma yok arada...biraz yanlızlığa ihtiyacım var sanırım onunda bir huyu vardır beni kırmayı üzmeyi sevmez en korktuğu şeydir ararsam tartışırız diye düşünüyor o yüzden oda sakinleşmeyi bekliyor eminim ki arar bugün yarın...

bu arada kuşkam ekle aldıklarını nolorrrrr...:84:

http://http://cache.gizmodo.com/assets/resources/2007/08/smeg.jpg
http://http://static.letsbuyit.com/filer/images/uk/products/original/2/4/smeg-fab32ro7-retro-fridge-freezer-right-hand-side-hinges-pink_269699.jpeg[/URL[URL="http://http://img4.coastalliving.com/i/2009/08/rapisardi-pink-kitchen-l.jpg?400:400"]]

Kızlarr bu smeg marka beyaz eşyalara özellikle buzdolaplarına bayılıyorum. Evime bunlardan istiyorum özellikle country tarzı dediğimiz evlerde, yani benim kesinlikle sahibi olmak istediğim ev tarzı bu tam bana göre, çok sevimli duruyor. Sizinle paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…