335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

perim neden yapamadın ki bn o siteyi kullnaıhyorum hepişte aldığım üsürnler kılzat. tost makineme aşık oldum üstü komple siyah cm .fotodabelli olmuyor ama çok hvalı duruyoren altta da aklıma gelen bir kaç şeyi aldım

anammm kuşkam ay heyecanlandım çok güzeller cnm rabbim ağız tadı ile kullamanızı nasip etsin cnm çok beğendimama şu çikolata gibi tek tek olan şeyi anlamadım nedir o???

anammm kuşkam ay heyecanlandım çok güzeller cnm rabbim ağız tadı ile kullamanızı nasip etsin cnm çok beğendimama şu çikolata gibi tek tek olan şeyi anlamadım nedir o???

amin canım teşekkür ederimmmmçikolata gibi duran şey mi çaydanlık altlığı oluyo ya canım onlardan.kahverengi olan yerleri ahşap.ben soyacağa bayılldım yaa çok şeker. mısırlı ne güzel yapmışlar

bunların çamaşır,bulaşık makinalarıda var biliyorsun dimi çok şirinler ya ama kırmızısı çok güzel duruyor babamlar ofisine almıştı cevahirden orda görmüştüm oyuncak gibi...

perim ne kadar güzel şeyler yaşamışsın, mutluluğunuz ömür boyu sürer umarım :)
gece kuşum güle güle kullan, senin evlilik yakın mı :97:
tutimm bu eklediklerin çok güzelmiş :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…