335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Kuşkam aldıklarına bayıldımmm, tost makinene bittim onu görünce caım tost çekti walla süper görünüyor. Mısırlı soyacağın ve pembe mor süzgeçlerin de harika !

Selencim çok teşekkür ederim canım. Tutim benim de fena uykum geldi gece 4te yatıp 9 da kalktım. Ama uyku haram bana bu gece. Az önce arkadaşlarım aradı sabah bana geleceklermiş. Eve kahvaltılık bişeler almaya gidicem şimdi. Soğuğu yüzüme yiyince ayılırım şimdi Oleyyy yarın annem ananem abim ve eşi geliyorlar banaaaa

Yerim seni yaa sınav varken daha cazip geliyo burası dimiii. Çalış bitanem o yarın bitecek ama bizim dostluğumuz bitmeyecekkk biz hep burdayız biliyosunnn. Hadi dön derseeee Seni özlüyoruz emin oll
perim çok kötü geçti ya biliyodm byle olucagını ama dha kötü geçtii offf ve bu snav yüzünden aşkım çarşıdayken yalnız bıraktm onu
bakalım benimki bugün arayacakmı beni....eğer aramaz ise 3 gün oluyor...
tutim ya ortada kavga bile yok nden bu kadar uzattınz :// nese bnce bugunde bekle snra ara dicmde aramazsn sn
perimmm ne mutlu sana ya ay gerçektn çok sevindm tahmn etmiştm byle bişy olucagını... o çikolatalara ben bayılırmmm kolyelerinide merak ettmmm ama eminim çok güzeldirr ... mşllh cnm size
kuşkammm çeyizi düzmüşsn sen fcede paylaştgn şeyede koptm manyk kuduruk kuşki ama wlla o gelirdi aklıma

Ahhaaaaaaa 335dc gelmişşşş Nası geçti bitanem sınavvv ?? Eve mama alıp geliorum gitmeeeeeeeeee
gitmiyorm hayatm burdaym ama snav çok kötüydü off dierlerii ortalar umarm bunu D gelse başka bişy istemicmm .. off nese hiç moralimi bozamıcmm bugün çizme aldm mutluym alışwrş gbisi yokk :)))
topuklu aşkm laf yapck ama napalm

335 dc çok merak ettim çizmeyi resim isteriz isteriz isterizzzzzzzzzzzzzzz...
perim sen git al gel mamalarını bend burdayım biraz daha....

selenncim güzelmiş sabahlık gibi olan üst beğendim...

Aldım geldimm, ölüm gibi geldi dışarı çıkmak ama köpeğimi de aldım gittim çıkmamıştı o da ne zamandır kıyamam mutlu oldu. Soğuğu yiyince ayıldım haa üstüne bide çiğ köfte dürüm yedim, şimdi aşkım süpriz yapıp gelse sarımsak kokumdan geri döner birliğe geldiğine bin pişman 335m çalışmadın mı neden kötü geçti. Bende geçende kötü geçti dediğim çok zor bi sınavdan 100 almışım inşallah senin de öyle olur bitanem Çizmelerini sevdim bu arada güle güle giy. O topuğa laf etmez enişte sen benim topukları gör bide Selencim bayıldım bu son gönderdiğine çok asil. Gözdemmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

perimmmmm h.b cnmmm yaaa ben de çiğ köfteee istiommmm

Bugün kayınvalidemin giydiği çizmelere bayıldım yaa upuzun ince topuğu vardı ve üstü sırf kürktü çok zarif duruyordu utanmasam nerden aldınız diye soracaktımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…