- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #8.361
perim çok kötü geçti ya biliyodm byle olucagını ama dha kötü geçtii offfYerim seni yaa sınav varken daha cazip geliyo burası dimiii. Çalış bitanem o yarın bitecek ama bizim dostluğumuz bitmeyecekkkbiz hep burdayız biliyosunnn. Hadi dön derseeee Seni özlüyoruz emin oll
tutim ya ortada kavga bile yok nden bu kadar uzattınz :// nese bnce bugunde bekle snra ara dicmde aramazsn snbakalım benimki bugün arayacakmı beni....eğer aramaz ise 3 gün oluyor...
perimmm ne mutlu sana ya ay gerçektn çok sevindm tahmn etmiştm byle bişy olucagını... o çikolatalara ben bayılırmmm12:30 civarı kapım çaldı tüm hazırlıklarım bitmişti oda parfümümü sıkıp kapıyı açtım heyecanlaaa, kameradan bi baktımm aydan teyzemm ellerii dopdoluuu Yukaı geldi öptük koklaştık ceketini aldım asdıım, salona geçtim, Periciğim bunlar sana askerinden armağanlar dedi, ayy dedimm çookk mahçup oldum, asker haliyle neler yapıyor dediimm. Bonnyfood varya lezzet çiçekleri resmii eklicem şimdi ondan yaptırmışlar üzerinde doğum günün kutlu olsun seni çok seviyorum aşkım yazıyor. Sonra kelebekli bir çanta vardı ( Ben kelebek delisiyim ) onu açtım içinden matruşka bebek çıktı olur ya böyle iç içe bebekler açtıkça küçülür. Ben onlara bayılırım, resmini eklicem onun da. Ayy dedim ben bunu çok severimm felan teşekkür ettim öptümm. Pericım matruşka bebeklerin içini açmadın ama dedi Aaa aklıma gelmedi dedim kalktım bi açtım içinde bir kolye kelebekli yusufçuk gibi çok zarif üstünde taşları var böyle, bu benden sana ufak bi armağan canım dedi. Çok teşekkür ederim dedim öptüm gene oturdum. Ama Pericım açmaya devam eeet dedi kayınvalidem Kalktım bir daha açtım baktım bi kolye daha, bu da sana oğlumun hediyesi dedi. O kolyemin de ucunda "B" harfi var. Gözlerim doldu aşkım bilir ben onun adının yazdığı, baş harfinin olduğu şeyleri takmayı çok severim Sonra bi poşet daha verdi bunda da köpeğine hediyeler var dedi, oğuşumuza kemikler felan almış onu da düşünmüşş yaaa oralardann !! Sonra büyük bi kart vardı çantada onu açtım doğumgünü melodisi çalmaya başladı aşkım bi şiir yazmış ağladım okurken, sizinle de paylaşmak istiyorum canlarım...
Perilerin Han'ı gönlümün sultanı,
Elem vermez gönül fermanım,
Rüya bilmez, lal olmuş dillerim
İsm-i sultanım gülyüzlü yarim,
Hasretinle, cefayı dost bilmiş yüreğim,
Aşkın sırrı isminde gizlim,
Nazlı ceylanım, ey gönül sultanım,
Kalmadı dermanım ne eyleyim sensiz canım !!!
Bir arkadaşıyla beraber yazmışlar bunu... Çok duygulandım ben ne yapacağımı bilemedim. Kahve yaptım kayınvalideme, fal baktım Sonra çayla yaptıklarımı ikram ettim, çok beğendi, çok zahmet olmuş sana Pericim dedi, ne demek zevkle yaptım dedim. Sohbet ettik kalktı sonra, çok teşekkür etiim. Yeter ki sen ve oğlum mutlu olun dedi... Askerim aradı adından, nasıl bi adamsın sen dedim her dakika beni kendine daha çok aşık ediyorsun... Binlerce kez teşekkür ettim çok mutlu ettin beni dedim. Seni mutlu etmek benim boynumun borcu Perim dedii.. Çok mutluyum canlarım hemen sizle paylaştımmm bitanelerim beniimmm.... [/B][/COLOR]
gitmiyorm hayatm burdaym ama snav çok kötüydü off dierlerii ortalar umarm bunu D gelse başka bişy istemicmm .. off nese hiç moralimi bozamıcmm bugün çizme aldm mutluym alışwrş gbisi yokk :)))Ahhaaaaaaa 335dc gelmişşşşNası geçti bitanem sınavvv ?? Eve mama alıp geliorum gitmeeeeeeeeee
h.b cnmmmm nasılsınnn bakalımmmhoşgeldin gözdem
Aldım geldimm, ölüm gibi geldi dışarı çıkmak ama köpeğimi de aldım gittim çıkmamıştı o da ne zamandır kıyamam mutlu oldu. Soğuğu yiyince ayıldım haa üstüne bide çiğ köfte dürüm yedim, şimdi aşkım süpriz yapıp gelse sarımsak kokumdan geri döner birliğe geldiğine bin pişman335m çalışmadın mı neden kötü geçti. Bende geçende kötü geçti dediğim çok zor bi sınavdan 100 almışım inşallah senin de öyle olur bitanem Çizmelerini sevdim bu arada güle güle giy. O topuğa laf etmez enişte sen benim topukları gör bide Selencim bayıldım bu son gönderdiğine çok asil. Gözdemmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
anam perim tam da bnm tarzm çok severim böle topuğu yaaa
Benim son aldığım stiletto bu ablamın nişanında giydimbilmiyorum çıktı mı.
h.b cnmmmm nasılsınnn bakalımmm
perim nerde bnm yaaa violem , tutimmm,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?