- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #8.681
buna diyecegim tek sey;Çağlom çok tatlısın herkes sana iyi misin dio aldın başını gidiyosun hahahhakafan güzelmi annem, içtiğinden bana da ver benim günüm bugünnn hüüleayn !!
çağlom 3 gündür aranmıyorumve ben burda kuduruyorum sence ben normalmiyim herkese bu soruyu sormaya başladım babama bile sordum baba sence ben normalmiyim diye adamcağız şöyle bir süzdü benim kızım olduğuna göre normalsin dedi
a ba ba baba a ba baba sırası geldi aşkın banada
Şuan bişi yazamıyorum sadece yazdıklarınıza kopuyorummmmmmmmmmm çok yaşayın siiizzzzzzz !!! Bende suda hamamda doğuracammmmm doğar doğmaz kese attıracam bebeğimeee türk kültürüyle büyümelii !!
evet evet nasıl yaniYa senin yazdıklarını okuyunca o halin gözümde canlanıyor resmen seni betimleme uzmanı ilan ediyorummm.
Bu arada içine girdikçe giriyo derken ?Benim yengem jinekolog bi ameliyatına sokmuştu beni sezeryan o gün asla doğurmicam demiştim. Mecbur kalmadıkça normal doğum olsun çünkü herşey içinde kalıyor sezeryanda ıykk. Normalde ne var ne yok çıkıyor
tutii bi prima çekkkkkaahhhahah şuan koptm valla altıma yapıcmatlasn istedigi yere wlla sıkıysa kendileri dogursn
ayy allhm yarabbm sen akıl wr hihihihih oyy karnım agrıyo
şuan sezen aksu esmer yarimi dinliyorm bu gzel sarkıda sayenizde kahkaha atıyorm
bugn herkes yemiş kafayı farklı bi ruh hlinde herkes çaglom bunalımda tutim kafayı yemiş duygu karışıklıgı fln yaşıyo
gevezem sni nie aramadı anamm noluo ya .. selen sen naptn bacım oyy çok kalabalıgzD:
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 1 ziyaretçi)
335dc,angelgozde+,Geveze,Perisoko,selenn+,CagLo+,Tuti+,Mayra,GeCe_KuSu+,viole+,
ayy allhm yarabbm sen akıl wr hihihihih oyy karnım agrıyo
şuan sezen aksu esmer yarimi dinliyorm bu gzel sarkıda sayenizde kahkaha atıyorm
bugn herkes yemiş kafayı farklı bi ruh hlinde herkes çaglom bunalımda tutim kafayı yemiş duygu karışıklıgı fln yaşıyo
gevezem sni nie aramadı anamm noluo ya .. selen sen naptn bacım oyy çok kalabalıgzD:
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 1 ziyaretçi)
335dc,angelgozde+,Geveze,Perisoko,selenn+,CagLo+,Tuti+,Mayra,GeCe_KuSu+,viole+,
arasıra gel moral olur coşuyoruz burda heph.b tuticm saolasn hepimizi inş..
gece_kuşu vallaha tamda koptuğunuz anda dalmışım
mayraa hoşgelmişseeeennnMerhaba kızlarrrrr
Pericimmmmmmmmm doğum günün kutlu olsunnnn yeni yaşınnn sana tüm dilekeriniii getirsinnnnnn askerile bir ömür boyu mutlu olll inşallahhhh formda hepimiziz Perisi oldunn
o kuş ben mi oluyorum yoksa başka türlü kuş mu?hani şölee bi meyveye benzeyendağdan kestim keresteeeeden den den duruleynnnnnn kuş besledim kafesteeeeeeeeeeeeee den den den duruleynnnnnnnnnnnnnn dediler yarin hasta yetiştim son nefetsee den den den durulaynnnn
Bugünün şerefine sizlere ortadoğunun en ünlü dansözünü çağırdımm oynaaa bakeeemmm ohh yandan yandannnnnnn
Merhaba kızlarrrrr
Pericimmmmmmmmm doğum günün kutlu olsunnnn yeni yaşınnn sana tüm dilekeriniii getirsinnnnnn askerile bir ömür boyu mutlu olll inşallahhhh formda hepimiziz Perisi oldunn
periiim lan bunun neresi ünlü memelerii göbeğine değiyoo sarkmıiş anacım inek memesi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?