335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Çağlom çok tatlısın herkes sana iyi misin dio aldın başını gidiyosun hahahha kafan güzelmi annem, içtiğinden bana da ver benim günüm bugünnn hüüleayn !!
buna diyecegim tek sey;
ben bu dertten ölürsem,kaderime sayarim=D
almis basimi gidiyorum walla..aska dogru yoldayim,ulasamazsam ya Hak derim ordayim=)

baba güzel söylemis saygilarimi iletiroyrum burdan=)
sosyoloji dersindede gecen bu noktayi tartismaya sunmustum..bence her insan normaldir tutim anormal insan yoktur..cünkü herkes kendi mantigina göre ilerliyor,bu bana anormal geliyor diye anormal olmak zorunda degildir=)
hem normallik denilen kavram ne ile ölcülür??
kim buna karar verebilirki,icinden geldigi gibi yasayacaksinki,insan olasin bosver kim ne düsünürse düsünsün,birtanesin sonucta senden baska yokki,senin gibi davransin=D

askima benzettim=D
haha gördügüm her kara kasli kara gözlü ve sacli adami askim saniyorum,
halim duman=D

evet evet nasıl yani
aahhhahah şuan koptm valla altıma yapıcm atlasn istedigi yere wlla sıkıysa kendileri dogursn
tutii bi prima çekkkkk

Merhaba kızlarrrrr

Pericimmmmmmmmm doğum günün kutlu olsunnnn yeni yaşınnn sana tüm dilekeriniii getirsinnnnnn askerile bir ömür boyu mutlu olll inşallahhhh formda hepimiziz Perisi oldunn

kız misafirimiz de abowwwww allahtan perimin böreği ileee tavuk göğsü var ikram ederizzzz

dağdan kestim keresteeee den den den duruleynnnnnn kuş besledim kafesteeeeeeeeeeeeee den den den duruleynnnnnnnnnnnnnn dediler yarin hasta yetiştim son nefetsee den den den durulaynnnn

Sorun da zaten o ya bişi yok venüs beni değil aşkımı çarptı sanırım Dün ben aradım bugün yine aramadı bende aramıcam bakalım venüsün etkisi geçsin bakalım birazz

h.b tuticm saolasn hepimizi inş..
gece_kuşu vallaha tamda koptuğunuz anda dalmışım
arasıra gel moral olur coşuyoruz burda hepnerden düştüm buraya deme amaa
Merhaba kızlarrrrr

Pericimmmmmmmmm doğum günün kutlu olsunnnn yeni yaşınnn sana tüm dilekeriniii getirsinnnnnn askerile bir ömür boyu mutlu olll inşallahhhh formda hepimiziz Perisi oldunn
mayraa hoşgelmişseeeennnnerelerdesin sen?
dağdan kestim keresteeee den den den duruleynnnnnn kuş besledim kafesteeeeeeeeeeeeee den den den duruleynnnnnnnnnnnnnn dediler yarin hasta yetiştim son nefetsee den den den durulaynnnn
o kuş ben mi oluyorum yoksa başka türlü kuş mu?hani şölee bi meyveye benzeyen

Merhaba kızlarrrrr

Hoşgeldin Mayram çok teşekkür ederim canm benimmmmmmmm, hepberaber nice mutlu güzel günlere tatlımmmmmm

tutim o prima bna büyük ya bi küçügü olcaktı o kadr kilolumuym bn
ruhuma neşe sunar kahverengi gözlerinnnnn
gözlern yar gözlerrnnnn
aşkm glsede bi fasıla gtsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…