- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #8.661
sende asker bekliyosndr o zamnben okuyorumama şüphe etmedm onuda söylüyeym yani
gevezem bn 50 snrasını dşünemiyorm wlla adam gelince kaçıckAynı şeyleri yazıyordum bunu görünce alıntı yapim dedim ve daha 50 gün var
ya rab bu ne derttir,derman bulunmaz??
yar bu ne yaradir,melhem bulunmaz,
benim garip gönlüm asktan usanmaz,
varip yare gider hic geri dönmez..
asih olan gönül asktan usanmaz,
ahiret korkusu bir kula saymaz,
ask pazaridir bu canlar satilir..
satarsin bu cani kimse almaz,
satarsin bu cani hic kimse almaz,dönüpte bakmaz..
aahhhahah şuan koptm valla altıma yapıcm335dc yawrum bende kan vermekten korkan biriyim ahana kan vermem gerekiyor benim adet olunca o gün gelince türlü bahane bulcam kesinnormal doğum istiyorum ben ama yapabilirmiyim bilmiyorumki birde sezaryan yasaklanacakmış yandıkkkk suda doğum evet güzel ama normalden farkı yokki sadece sudasın bebek yüzüyor benimki suda bir dr ile görse balıklama atlar havuza çekilin uleynnnnnnnnnnnn diye
sende asker bekliyosndr o zamn
gevezem bn 50 snrasını dşünemiyorm wlla adam gelince kaçıck
neydi kız o hatırlayamadım
yemn et hatırlamıom dieee
Annem sen bikaç sayfa önceye bak benceee
çağlom 3 gündür aranmıyorumve ben burda kuduruyorum sence ben normalmiyim herkese bu soruyu sormaya başladım babama bile sordum baba sence ben normalmiyim diye adamcağız şöyle bir süzdü benim kızım olduğuna göre normalsin dedi
a ba ba baba a ba baba sırası geldi aşkın banada
ayyy ahahahahahaaYa senin yazdıklarını okuyunca o halin gözümde canlanıyor resmen seni betimleme uzmanı ilan ediyorummm.
Bu arada içine girdikçe giriyo derken ?Benim yengem jinekolog bi ameliyatına sokmuştu beni sezeryan o gün asla doğurmicam demiştim. Mecbur kalmadıkça normal doğum olsun çünkü herşey içinde kalıyor sezeryanda ıykk. Normalde ne var ne yok çıkıyor
hangi ara okudun da daldınruh gibi hissettm şuan kendimi..inmesn gece kuşu sadece okuyorum be ya
ay tipe bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?