335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Çağlom çok tatlısın herkes sana iyi misin dio aldın başını gidiyosun hahahha kafan güzelmi annem, içtiğinden bana da ver benim günüm bugünnn hüüleayn !!

çağlom 3 gündür aranmıyorum ve ben burda kuduruyorum sence ben normalmiyim herkese bu soruyu sormaya başladım babama bile sordum baba sence ben normalmiyim diye adamcağız şöyle bir süzdü benim kızım olduğuna göre normalsin dedi

a ba ba baba a ba baba sırası geldi aşkın banada

aahhhahah şuan koptm valla altıma yapıcm atlasn istedigi yere wlla sıkıysa kendileri dogursn

kuşkam sezaryenide izledim ben kadıncağızın bağırsağını bebeğin kordonu sandımdı maaşalah ne kadar kalınmış kordonu bebeğin demiştim bağırsakmış ayyy şart bayanlar öle yada böle doğurcaz

al daglar yesil daglar,
gurbette yarim aglar..
actim ola su SIVASin gülü yapragi,
ceker bizi o yerlerin suyun topragi...
NEFRET EDIYORUM SIVASTAN..

Normalsin tutim normalsin bende aranmıyorumm venüs çarptı de geçç

Şuan bişi yazamıyorum sadece yazdıklarınıza kopuyorummmmmmmmmmm çok yaşayın siiizzzzzzz !!! Bende suda hamamda doğuracammmmm doğar doğmaz kese attıracam bebeğimeee türk kültürüyle büyümelii !!

bayhanı ben aşkımla taksimde görmüştüm kasıla kasıla yürüyordu vallahi
335 vallaha bak sezaryene bil doğuma yanına gircem diyor dedim birde sen el at organlarıma belki daha iyi çalışır dedim...
kevser cnm hoşgeldin allah kavuştursun...

ayyy ahahahahahaabetimleme uzmanı haaa tuttum bu lafıiçine girdike giriyo derken. böle kesio kesiye sokuyo elini cartttt dieee curtttt dieee.fışşş sularr çıkıyo böğğğğne fasatsın haaa
ruh gibi hissettm şuan kendimi..inmesn gece kuşu sadece okuyorum be ya
hangi ara okudun da daldın
Yfrog Photo : yfrog.com/3obayhan2008yt0j
çağlom al sana bayhan çok yakışıklı hemde
ay tipe bak

ayy allhm yarabbm sen akıl wr hihihihih oyy karnım agrıyo
şuan sezen aksu esmer yarimi dinliyorm bu gzel sarkıda sayenizde kahkaha atıyorm
bugn herkes yemiş kafayı farklı bi ruh hlinde herkes çaglom bunalımda tutim kafayı yemiş duygu karışıklıgı fln yaşıyo
gevezem sni nie aramadı anamm noluo ya .. selen sen naptn bacım oyy çok kalabalıgz D:
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 1 ziyaretçi)

335dc,angelgozde+,Geveze,Perisoko,selenn+,CagLo+,Tuti+,Mayra,GeCe_KuSu+,viole+,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…