335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

doğum fobisi bendede war 335 ama kaçarı yok doğurucaz paşa paşa ben geçen doğum videosu izledim 2 gündür fenalardayım ama bebek çıkınca o anki duygu herşeyi unutturur bize ayyyyy benim bebeğim anası gibi çok fırlama olur kesin

Özoşum ben de sana hemencecik nasıl kanım kaynadı diyordum. Bu arada gözdenin falına ben isim vermişim gene korktum okuyunca kendimden pes Ben de içki sıralaması yapiym. 1- Sangria, ilk geçe sene içtim ve onsuz geçirdiğim yıllara isyankarım oof olsa da içsem, çokda güzel yapaprımm ( fena çarpar ama enfesss) 2-Rose Şarap blushta olabilir hmm. 3-Baileys 4-Kırmızı şarap 5-Rakı ( sek)

kuşkiiii kızzzzzzzz mapisdaslar topiğinn medari iftiharıııı her genç kızım çeyizinde ki olması gereken şeyiii hatıırladın mıııı birden aklıma geldiii gülesim geldii yaaa

çağlooo bayhan mı dinliyonnnnnbi saniyyeee durun bi silem gözlerimi katıla katıla gülmek istiyoreeee
tutim ben seneler önce izlemiştim ve taa o zaman normal doğum olsun demiştim.sezeryan baktın mı adam yardıkça yarıyo içine girdikçe giriyo.tiksindim vallaaaa

kimbilir kac yil daha böyle canim yanacakkk,
seninle olmak varyaa,
seniden dogmak varyaa
bayhan dinliyorum kizlarrr
yuhunuzz ahahahaha askerlik dha neler yapıck ya
tutim bnmki üst boyutlardaa ya bn kan görünce tansiyonm dşünyo yüzüm bembeyaz kesiliyo bayılıyorm kan fln veremiyorm ..
ama bn doktorumla knuşucm suda doum yap bna hacı dicm olmazsa normal yparsanda bn kesn yarıda bayılırm ona göre hazırla kndini derim

evlilik var mıydı kız faldaaa

kuşkiiii kızzzzzzzz mapisdaslar topiğinn medari iftiharıııı her genç kızım çeyizinde ki olması gereken şeyiii hatıırladın mıııı birden aklıma geldiii gülesim geldii yaaa
neydi kız o hatırlayamadım
ben okuyorumama şüphe etmedm onuda söylüyeym yani

anam bismillah ine incek şinci baaaaabismillah töbe töbe yarebbbiimmmm

periiiiiiiiiiiiiiiiiii periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :84::84::84:
bana hiç bakmıonnnn :84::84::84:
Annem sen bikaç sayfa önceye bak benceee
azrail gelmiste ca talep eyler,benim can vermeye dermanimmi var?????
Bitanem iyi misin? Deme böyle şeyler ya
kimbilir kac yil daha böyle canim yanacakkk,
seninle olmak varyaa,
seniden dogmak varyaa
bayhan dinliyorum kizlarrr
Bu adam olabiliyorum ben isteyince. Çok fena taklidini yaparm bunu hahah
Ağlamakkk yokkk gülmek varr
Düşmanlık yokkk sevmek var

niyeyse bu şarkı geldi aklıma
Rahmetli Kemal Sunalın unutulmaz repliği, kendisinin çok büyük hayranıyım. El hareketlriylr tatlı tatlı söyler bu şarıyı Yarınlarda yarınlarda seni sevmeek vaarrr, yarınlarda yarınlardaa mutlu günler vaaarrrrr

Beni doğumgünümde gene altıma şeetttirdiğin için tebrik ediyorum. Bari don bul

335dc yawrum bende kan vermekten korkan biriyim ahana kan vermem gerekiyor benim adet olunca o gün gelince türlü bahane bulcam kesin normal doğum istiyorum ben ama yapabilirmiyim bilmiyorumki birde sezaryan yasaklanacakmış yandıkkkk suda doğum evet güzel ama normalden farkı yokki sadece sudasın bebek yüzüyor benimki suda bir dr ile görse balıklama atlar havuza çekilin uleynnnnnnnnnnnn diye

ya rab bu ne derttir,derman bulunmaz??
yar bu ne yaradir,melhem bulunmaz,
benim garip gönlüm asktan usanmaz,
varip yare gider hic geri dönmez..
asih olan gönül asktan usanmaz,
ahiret korkusu bir kula saymaz,
ask pazaridir bu canlar satilir..
satarsin bu cani kimse almaz,
satarsin bu cani hic kimse almaz,dönüpte bakmaz..

Ya senin yazdıklarını okuyunca o halin gözümde canlanıyor resmen seni betimleme uzmanı ilan ediyorummm.
Bu arada içine girdikçe giriyo derken ? Benim yengem jinekolog bi ameliyatına sokmuştu beni sezeryan o gün asla doğurmicam demiştim. Mecbur kalmadıkça normal doğum olsun çünkü herşey içinde kalıyor sezeryanda ıykk. Normalde ne var ne yok çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…