- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #8.641
yuhunuzz ahahahaha askerlik dha neler yapıck yakimbilir kac yil daha böyle canim yanacakkk,
seninle olmak varyaa,
seniden dogmak varyaa
bayhan dinliyorum kizlarrr
tutim bnmki üst boyutlardaa ya bn kan görünce tansiyonm dşünyo yüzüm bembeyaz kesiliyo bayılıyorm kan fln veremiyorm ..doğum fobisi bendede war 335 ama kaçarı yok doğurucaz paşa paşa ben geçen doğum videosu izledim 2 gündür fenalardayımama bebek çıkınca o anki duygu herşeyi unutturur bize ayyyyy benim bebeğim anası gibi çok fırlama olur kesin
evlilik var mıydı kız faldaaaÖzoşum ben de sana hemencecik nasıl kanım kaynadı diyordum. Bu arada gözdenin falına ben isim vermişim gene korktum okuyunca kendimden pesBen de içki sıralaması yapiym. 1- Sangria, ilk geçe sene içtim ve onsuz geçirdiğim yıllara isyankarım oof olsa da içsem, çokda güzel yapaprımm ( fena çarpar ama enfesss) 2-Rose Şarap blushta olabilir hmm. 3-Baileys 4-Kırmızı şarap 5-Rakı ( sek)
bişy dicm şuan bu knuşmaları biri okusa cdden ruh saglıgımızdn şüphe eder
ama bn çok mutluym anamm deliriyomuyzz
bişy dicm şuan bu knuşmaları biri okusa cdden ruh saglıgımızdn şüphe eder
ama bn çok mutluym anamm deliriyomuyzz
neydi kız o hatırlayamadımkuşkiiii kızzzzzzzz mapisdaslar topiğinn medari iftiharıııı her genç kızım çeyizinde ki olması gereken şeyiii hatıırladın mıııı birden aklıma geldiii gülesim geldii yaaa
ben okuyorumama şüphe etmedm onuda söylüyeym yani
Annem sen bikaç sayfa önceye bak benceeeperiiiiiiiiiiiiiiiiiii periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :84::84::84:
bana hiç bakmıonnnn :84::84::84:
Bitanem iyi misin? Deme böyle şeyler yaazrail gelmiste ca talep eyler,benim can vermeye dermanimmi var?????
Bu adam olabiliyorum ben isteyince. Çok fena taklidini yaparm bunu hahahkimbilir kac yil daha böyle canim yanacakkk,
seninle olmak varyaa,
seniden dogmak varyaa
bayhan dinliyorum kizlarrr
Rahmetli Kemal Sunalın unutulmaz repliği, kendisinin çok büyük hayranıyım. El hareketlriylr tatlı tatlı söyler bu şarıyı Yarınlarda yarınlarda seni sevmeek vaarrr, yarınlarda yarınlardaa mutlu günler vaaarrrrrAğlamakkk yokkk gülmek varr
Düşmanlık yokkk sevmek var
niyeyse bu şarkı geldi aklıma
çağlooo nie ağla dion oğlummağlayınca duramıyom ben. hem şu an hasret çektiğime ağlamıyomperimin yazdıklarını görünce duyfu fışkırması neyiim yaşadım ver tuti ver tuvalet kağıdında ver önce burnumu silerim sonraaaaaaa tee allahım yaaaaa doya doya ağlatmıyonuz adamı heeee
kız cağloooooooooo iyimisin canım bir sorun yok demi...
özocum sence ben normalmiyim
çağlooo bayhan mı dinliyonnnnnbi saniyyeee durun bi silem gözlerimi katıla katıla gülmek istiyoreeee
tutim ben seneler önce izlemiştim ve taa o zaman normal doğum olsun demiştim.sezeryan baktın mı adam yardıkça yarıyo içine girdikçe giriyo.tiksindim vallaaaa
neydi kız o hatırlayamadım
anam bismillah ine incek şinci baaaaabismillah töbe töbe yarebbbiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?