335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

çocuk da yaparım kariyer deee

selam kızlarduble mutluluklar içindeyim bugün...sizinle paylaşmak adına bi bilgisayarı parçalamadığım kaldı. ve hayattan son durumlar:

biiiiirr: davayı kazandııım

ikiiii: iş görüşmesi süperdi,işi bağladımm

veeeee: paşam aradı bugün özür üstüne özür vee döndüğünde daha güzel şekilde yapmak kaydıyla evlenme teklif etti kalakaldımmm...arkadan iki tane asker arkadaşı evet evet diye bağırıyodu...ooofff hala aklıma geldikçe ağzım kulaklarıma varıyor

hepimiz için
hepiniz için

Çağlom iyi gecelerrrrrrrrrr, Özoşum vururmuyum gız sana benn abuu yirim seni yiir o benim klasik ikonum ya ondan canikomm bakacam ben çaresine ama bende girecem birazdan banyoya guşkafam beni banyoda hay et yeni aldığım çamaşırlarlaa hahahha bende koptumm. Violemmm hoşgeldiinn muhabbet aldı gidiyor geneeeeeeeeeeeeee

hayatcım çok sevindim senin adına ya biliyordum arayacaktı arayacaktı

oyy cnm bnmmmm ilk iki hbere sevindmm ama 3.ye bayıldmmmmmmmmmm
biliyodm tatlım hallediceginizi ama bu kadar çabk beklemiyodmm ne yalan syliym nazar degmesn
bak aklı karışmış ama snra saçmaladıgını anlamşşş
ama bu teklif gelince tekrarlanınca tüm ayrıntıları isteriiiiizzzzzzzzzzzzzzz

Özooşşş o şiir ne tecavüzcü coşkunlu koptumm kız sende ne cevher varmışş sana kitap çıkarcam +18 şiirler diyee Hayatcımm muhteşem haberler ! Senin adına çok mutlu oldum inan, başarılarının devamınıve aşkının sonsuz olmasını diliyorum canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Tebriklerrrrrrrrrrrrrrr !!!!!

canım önceki sayfalada kuşkam bana cevap yazmıştı tecavüzcü çoşkiye diye ona karşılık yoksam ben mütevazi eline erkekinden başka erkek eli değmemiş bi kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…