- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #9.281
tecavüzcü çoşki dedinde aklıma geldi hemen yazayım
kuşki kuşki gel kendine
ne tecavüzcü coşkisi tecavüz senin neyine
hele bi askerin gelsinde gör bakiyim sen
kim kimi ne neyi yiye
sen bi 19 ocakta ugra bkıym burayaa :118:başrole ne hacet kendim yazarım ben o filmi beeeee çağlocum iyi geceler canım.ayy özoşşşş hala gülüyorum yaaaa
çocuk da yaparım kariyer deee
selam kızlarduble mutluluklar içindeyim bugün...sizinle paylaşmak adına bi bilgisayarı parçalamadığım kaldı. ve hayattan son durumlar:
biiiiirr: davayı kazandııım
ikiiii: iş görüşmesi süperdi,işi bağladımm
veeeee: paşam aradı bugünözür üstüne özür vee döndüğünde daha güzel şekilde yapmak kaydıyla evlenme teklif etti kalakaldımmm...arkadan iki tane asker arkadaşı evet evet diye bağırıyodu...ooofff hala aklıma geldikçe ağzım kulaklarıma varıyor
hepimiz için
hepiniz için
çocuk da yaparım kariyer deee
selam kızlarduble mutluluklar içindeyim bugün...sizinle paylaşmak adına bi bilgisayarı parçalamadığım kaldı. ve hayattan son durumlar:
biiiiirr: davayı kazandııım
ikiiii: iş görüşmesi süperdi,işi bağladımm
veeeee: paşam aradı bugünözür üstüne özür vee döndüğünde daha güzel şekilde yapmak kaydıyla evlenme teklif etti kalakaldımmm...arkadan iki tane asker arkadaşı evet evet diye bağırıyodu...ooofff hala aklıma geldikçe ağzım kulaklarıma varıyor
hepimiz için
hepiniz için
Özooşşş o şiir ne tecavüzcü coşkunlu koptumm kız sende ne cevher varmışş sana kitap çıkarcam +18 şiirler diyeeHayatcımm muhteşem haberler ! Senin adına çok mutlu oldum inan, başarılarının devamınıve aşkının sonsuz olmasını diliyorum canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Tebriklerrrrrrrrrrrrrrr !!!!!
kuşkam peri benimde banyo yapmam lazım aynı saatte gidelim hatta kese atalım birbirimize hehe
erkekseniz teker teker gelin kızlarrrÖzoşum sen kuşkama laf ederken ikimize birden sarkmaya başladın bakıommm ahhaahhahepinizle kadınlar hamamında göbek atıp kese atmak isterdim wallahaa hahahhah ne eğlenirdik
erkekseniz teker teker gelin kızlarrr
hahaah sen erkeğini istiyosun anlaşıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?