- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #9.321
sizin arkada olmanız dha tehlikeliiacaba sen gözlük mü taksan tatlım heheh ilerde askerini nasıl görecekzin:82:
hşgeldn miraclem hşgeldn gevezemmselam kızlar,ya dun birden elektrıkler gıdınce pat die cıkmış bulundum =)
çocuk da yaparım kariyer deee
selam kızlarduble mutluluklar içindeyim bugün...sizinle paylaşmak adına bi bilgisayarı parçalamadığım kaldı. ve hayattan son durumlar:
biiiiirr: davayı kazandııım
ikiiii: iş görüşmesi süperdi,işi bağladımm
veeeee: paşam aradı bugünözür üstüne özür vee döndüğünde daha güzel şekilde yapmak kaydıyla evlenme teklif etti kalakaldımmm...arkadan iki tane asker arkadaşı evet evet diye bağırıyodu...ooofff hala aklıma geldikçe ağzım kulaklarıma varıyor
hepimiz için
hepiniz için
kuşkim kudurmuş yine
kuduruk kuşkim sarkar perime
Peri de ona az etmedi de
Altına ettirdi bile
kuşkam alır soluğu banyoda
tüm kadınlar kulübü başlar muhabbete
Periperi adı peri kendi cadı
hemen koyar foruma bornozlu kuşkamı
kuşkam sen istersinde ben yazmazmıyım bebek al sana şiir
aklma tuhaf şeylerii geliyiiii
kır zincirlerini derken kelepçemi götürcnn
yum gözlerini derken tevbeler olsnn fantazi kitabı gbisin serepsiziiimm
tatlım sıkıntıdan kendimizi espiriye vurduk öyle bir gecer zamankiyi izliuyok zaman geçmiyo hala dizi bilem bitmedi ya:86:hosbldk ozelegitim perim=) napıyonuz bakim
bak son sorunla yne bnii tahrik ediyosn ama kanmam adımı sapık die çıkartıcksnz ulennSenin için fesat kızım ben napam. Kır zincirlerini derken hadi kop gel artık birlikten anlamında, yum gözlerini derkende hani birine hediye vereceğin zaman gözünü yum ağzını aç dersin ya o manada şeettim. Ağzını nie açacaksa
biz burda askerlerimiz orda zmn daraldıkca sıyırma belirtileri gösteriorus desenize=)tatlım sıkıntıdan kendimizi espiriye vurduk öyle bir gecer zamankiyi izliuyok zaman geçmiyo hala dizi bilem bitmedi ya:86:
Gevezemm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnKır zincirlerini gel aşka dalalım seninleeee, yum gözlerini soluksuz uçalım göklerdeeee heeeeaayyyy
gevezem hah bende tam seni soruyordum bu kadar lafın içinde bir geveze eksikti öt bakalım
selam kızlar,ya dun birden elektrıkler gıdınce pat die cıkmış bulundum =)
aklma tuhaf şeylerii geliyiiii
kır zincirlerini derken kelepçemi götürcnn
yum gözlerini derken tevbeler olsnn fantazi kitabı gbisin serepsiziiimm
sizin arkada olmanız dha tehlikeliioyy ne diyorm bn susturnn
hşgeldn miraclem hşgeldn gevezemm
sen bilmem hangi şehirde kaldınn en son bagaja atmıştm seni belkide şuan öldün sen nefessizlikteniim perim ya nolsun işte bi vadire atlattım bende yakın zmnda o nedenle uzak kaldım sahalardan=)
iim perim ya nolsun işte bi vadire atlattım bende yakın zmnda o nedenle uzak kaldım sahalardan=)
335dc,özeleğtm çooook sağolun..valla ben de ilk iki olayda sevinçten havalara uçtum.3.sünde afalladımya bu adar çabuk aramaz diye ben de düşünüyodum.en azından arayamaz diye düşünüyodum.(aslında demek ki istediğinde arayabiliyomuş:44:)
ben fırçalamayı düşünüyodum lafı ağzıma tıktı.bu adam askerde avukat olmuş asıl,susturmayı iyi biliyorözür faslı derken sana bişey söyliycem süre tutum dilekçesi gibi düşün ama aslını döndüğümde gerçekleştircem dedi.ben hala fırça derdindeyim ya bırak senin bir dediğin diğerini tutmuyor ki,iyice düşünseydin bari falan diye çemkiriyorum...pişşşt baksana bi dedi( aramızdaki bi espri) ne var yaa dedim. 2012de benimle abant a gelirmisin dedi( 1sene önce daha arkadaşken bi muhabbet arasındaben balayımı abantta yapcam dediydim) ne alaka şimdi dedim( ne kadar kazma bi insanım,görün) ...benimle evlen işte beraber gidelim dedi benimle evlenir misin ben kalakaldım,arkadan 2 adam bağırıyo eveeeet eveeet diye...o an kendime geldim işte
oofff:26: öyle işte :) barıştık sonunda.evlenme teklifine evet dedim mi pekii?HAYIR:) aslını görelim ona göre esasa cevap veririz beyfendi dedim( çok adiyimdir ) velhasılı o aslında anlayacağını anladı
biz burda askerlerimiz orda zmn daraldıkca sıyırma belirtileri gösteriorus desenize=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?