335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Canım çok sevindim senin adına hade bakalım hayırlı uğurlu olsun.Çeyiz hazırlıklarına başla artık

Oyyy özoşşşş sende ne cevherler varmışşşş

aklma tuhaf şeylerii geliyiiii
kır zincirlerini derken kelepçemi götürcnn
yum gözlerini derken tevbeler olsnn fantazi kitabı gbisin serepsiziiimm

Senin için fesat kızım ben napam. Kır zincirlerini derken hadi kop gel artık birlikten anlamında, yum gözlerini derkende hani birine hediye vereceğin zaman gözünü yum ağzını aç dersin ya o manada şeettim. Ağzını nie açacaksa

bak son sorunla yne bnii tahrik ediyosn ama kanmam adımı sapık die çıkartıcksnz ulenn agzını şey die açıyoooo hediyee çikolata flnsa dieee

335dc,özeleğtm çooook sağolun..valla ben de ilk iki olayda sevinçten havalara uçtum.3.sünde afalladım ya bu adar çabuk aramaz diye ben de düşünüyodum.en azından arayamaz diye düşünüyodum.(aslında demek ki istediğinde arayabiliyomuş:44:)

ben fırçalamayı düşünüyodum lafı ağzıma tıktı.bu adam askerde avukat olmuş asıl,susturmayı iyi biliyor özür faslı derken sana bişey söyliycem süre tutum dilekçesi gibi düşün ama aslını döndüğümde gerçekleştircem dedi.ben hala fırça derdindeyim ya bırak senin bir dediğin diğerini tutmuyor ki,iyice düşünseydin bari falan diye çemkiriyorum...pişşşt baksana bi dedi( aramızdaki bi espri) ne var yaa dedim. 2012de benimle abant a gelirmisin dedi( 1sene önce daha arkadaşken bi muhabbet arasındaben balayımı abantta yapcam dediydim) ne alaka şimdi dedim( ne kadar kazma bi insanım,görün) ...benimle evlen işte beraber gidelim dedi benimle evlenir misin ben kalakaldım,arkadan 2 adam bağırıyo eveeeet eveeet diye...o an kendime geldim işte
oofff :26: öyle işte :) barıştık sonunda.evlenme teklifine evet dedim mi pekii?HAYIR:) aslını görelim ona göre esasa cevap veririz beyfendi dedim( çok adiyimdir) velhasılı o aslında anlayacağını anladı

Gevezemm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Kır zincirlerini gel aşka dalalım seninleeee, yum gözlerini soluksuz uçalım göklerdeeee heeeeaayyyy

Hoşbulduk tatlımm ooo hazırlıklar başlamışş

gevezem hah bende tam seni soruyordum bu kadar lafın içinde bir geveze eksikti öt bakalım

Hoşbulduk özoşşş söle ne diem carpe diem

selam kızlar,ya dun birden elektrıkler gıdınce pat die cıkmış bulundum =)

Hoşgeldin canımmm

aklma tuhaf şeylerii geliyiiii
kır zincirlerini derken kelepçemi götürcnn
yum gözlerini derken tevbeler olsnn fantazi kitabı gbisin serepsiziiimm

Aynı şeyler benimde aklıma geldi deprem çok şiddetli olacak belli oldu

sizin arkada olmanız dha tehlikelii oyy ne diyorm bn susturnn

hşgeldn miraclem hşgeldn gevezemm

Hoşbulduk canımmm

ayyy çok tatlı olmuuuuşşşşşşşşşş tatlıya bağlamanıza çok sevindim canım artık gitmezsin aramızdan

TUTİM NERDE iki gündürrr ????
hayatcmm tbi sen artık tek taş 3 taş 5 taş tamtur haettn öyle telde olmaz
aşkımı aramama son 15 dk kaybolursm anlayn :118:

335dc kız sen bana kıyamazsın,harbi nerdeyiz yahu
sorma perim bi ayrılık yasadım ama Allah ıma sukurler olsun kısa surelı oldu,berbat zmnlardı ayhh amann smdı iiz askerimle binelrce şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…