- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #9.241
evettt meraktn deli olurdumm o ayrıı bide askeriyenin tel sapıgı olurdmen azindan haber verebilmis canim
yoksa aramayinca meraktan deli olurdun yani, bunada sükredelim=)
valla öyle perimm ya kalbim nası attı bi görsen .. hiç bi msja bu kadr heycanlancgm aklıma gelmemştiiOyyyyyy 335im için titremiştir o msgı görünceeeeee
prdon o zamannnnnnnnnnnBen bişi demedimki zaten canım ben Çağloma söyledim 111 bitti sabretmeyi biliriz diye sen atıldın kendi kendine, sitem etmedim yani, isyan da etmedim tevbeler olsunŞükretmeyi çok iyi bilirim
kızlarr çayımı demledim kek de var.gelin dizi keyfi yapalım. laptopun şarjı yok kısa süre yokum anacım. öyle bir geçer zamanki ye bakıp zamanın da öylesine geçmesini dilicem.. öpüyorum siiiiziiiiii
Bir mektup yazdım da posta almadıTel çekmiştim giden ayın üçüne
Cevap beklemeye sabrım kalmadıCevap gelmez korku düştü içime
Firar edecektim param kalmadıKarıştır çantayı bir bak içine
Sevdiğimden mektup var mı postacıSevdiğimden mektup var mı postacı
Oyyyy özoşum çok tatlısınnnnnnnnnnnnnnnnnfirar edecektim param kalmadı dio
ah canım ya valla çok zaman geçti ama önümzdeki günler geçmeyecek gibş birer birer gecer mi sence:98:
yaaa kızlarrrrrrrrrrr az önce ben yanlış anlaşıdım galibaaa kesinlikleeeeee kimseyi kırmak deil amacım hepinizi çok seviorummmm hepimiz asker bekliozzz ve bennnn sizi çok sevdimmm sizile sohbet ederken deee çok mutlu oluyorum perim bana kırıldı galibaaa ben ona dayanamam kıyamam hepiniz çok özel insanlarsınızzzz ne olur kırılmayın küsmeyin bana kısa süredir sizinleyim ama uzun yıllardır tanıyormuşum gibi hepinizii hepinizin yüreği yemn ederim kocaman altın gibiiii allah hepimizii sevdiğine kavuştursun inşallahhhh
bana gönül koymayın canlarımmmmm
perim
özelgtim
çağlom
hayatcım
kuşkim
ve unuttuğum tüm dostlarımmmmm arkadaslarımmm
agelin seviyu seniikizlar askimla konusuyordum takip edemedim burayi..
Kusumm sen dene sampuani eger gercekten ise yariyorsa bende yapayim,acikcasi korkutuyor beni sarmisak saclarima sürmek kokusu felan cikmazsa diye
angelim ben seni yanlis anlamadim konuyuda bilmiyorum zaten
diger canlar niye susmussunuz hepiniz birseymi kacirdim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?