335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

en azindan haber verebilmis canim
yoksa aramayinca meraktan deli olurdun yani, bunada sükredelim=)
evettt meraktn deli olurdumm o ayrıı bide askeriyenin tel sapıgı olurdm aşkıma diyorm bütn askeriye tnıyo seni rhat ol 335dc nin sevgilisisn
Oyyyyyy 335im için titremiştir o msgı görünceeeeee
valla öyle perimm ya kalbim nası attı bi görsen .. hiç bi msja bu kadr heycanlancgm aklıma gelmemştii

kızlarr çayımı demledim kek de var.gelin dizi keyfi yapalım. laptopun şarjı yok kısa süre yokum anacım. öyle bir geçer zamanki ye bakıp zamanın da öylesine geçmesini dilicem.. öpüyorum siiiiziiiiii

Bir mektup yazdım da posta almadı Tel çekmiştim giden ayın üçüne

Cevap beklemeye sabrım kalmadı Cevap gelmez korku düştü içime

Firar edecektim param kalmadı Karıştır çantayı bir bak içine

Sevdiğimden mektup var mı postacı Sevdiğimden mektup var mı postacı

Son düzenleme:

Offffffff kuşummm ne güzel olurdu şuan kek ve çayyyy ama diyettt çok acıktım bende bi tost yapiym kendimee. Az bakın da gelin, asıl öyle bir geçer zamankinin anlamı burda gizli a dostlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Oyyyy özoşum çok tatlısınnnnnnnnnnnnnnnnn firar edecektim param kalmadı dio

Trenin yolları demir değil mi Ömrümün kervanı tünele daldı

Askere verilen emir değil mi Sandım ki gönlümün gülleri soldu

Çileye katlanmak ömür değil mi En fazla yarimi göresim geldi

Sevdiğimden haber var mı pastacı Sevdiğimden haber var mı postacı [112]

perim buda sana:86:

yaaa kızlarrrrrrrrrrr az önce ben yanlış anlaşıdım galibaaa kesinlikleeeeee kimseyi kırmak deil amacım hepinizi çok seviorummmm hepimiz asker bekliozzz ve bennnn sizi çok sevdimmm sizile sohbet ederken deee çok mutlu oluyorum perim bana kırıldı galibaaa ben ona dayanamam kıyamam hepiniz çok özel insanlarsınızzzz ne olur kırılmayın küsmeyin bana kısa süredir sizinleyim ama uzun yıllardır tanıyormuşum gibi hepinizii hepinizin yüreği yemn ederim kocaman altın gibiiii allah hepimizii sevdiğine kavuştursun inşallahhhh

bana gönül koymayın canlarımmmmm

perim
özelgtim
çağlom
hayatcım
kuşkim

ve unuttuğum tüm dostlarımmmmm arkadaslarımmm

Canımsın, dedim ya ben sevdiğim insanı lafta değil gerçekten seviyorum, böyle laflar söylenincede üzülüyorum. Sanada dediğim gibi bu topikte gerçek bi dostluk olduğuna yemin edebilirim. Tahammül edemediğim tek şey biz şu kadar gün bekliyoruz siz de askermi bekliyorsunuz muhabbetine girilmesi. Az önce konuştuk hallettik. Üzme canını, kalp kırılsa da sever

kizlar askimla konusuyordum takip edemedim burayi..
Kusumm sen dene sampuani eger gercekten ise yariyorsa bende yapayim,acikcasi korkutuyor beni sarmisak saclarima sürmek kokusu felan cikmazsa diye
angelim ben seni yanlis anlamadim konuyuda bilmiyorum zaten
diger canlar niye susmussunuz hepiniz birseymi kacirdim??

agelin seviyu senii

ullaaannnnnnn venüssss zıkkımı buraya da uğrucak gibi olmuş sonradan korkmuş kaçmış valla billaaa
sinirlere hakim olalımm bişi yok dert yok tasa yok gül gibi geçinelim canlarım
özommmm gönlüne kurban nası güzel şeler yazmışssın ölee bana da bi döktür bakim telinden dilinden elinden neler çıkcek çok merak ediyom.içinde kuduruk kuşki geçsin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…