- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #9.681
gece kusum, özel eğitimim iyi geceler size, tatlı rüyalar.
gece kusum her şey yoluna girer inş canım, tabi ki evin olucak ve mutlu olucaksın
valla büyük ihtimal sonumuz öyle olacak canım. baksana kazanamıyorum sınavı kaç senedireğer bu sefer de olmaazsa son çare dersane olacak. çok yyıpranıcam ama napıyım kolej istiyorum aslında ama onda da torpil işliyo işte.
selencim iyi geceler canım kuduruk kuşki bugün ç dışı oldu kusura bakmayın
2 senedir ücretli yapacağıma dersanede çalışsam daha iyiydi valla canım haklısın. geçen sene bi dersaneden teklif aldım görüşmeye gittim. her şey konuşuldu paradan söz eden yok konuyu açmak durumunda kaldım. dedim ücret ne kadar olacak?cevap şuydu: deneyim kazanıcaksınız ücretten daha önemli.1 sene hamallık yapıcam hem de beleşe mi dedim çıktımbu sene de güzel bir dersaneden teklif aldım hem de yaşadığım yerde ama gözüm korktu çalışma koşuları çok ağırdı ama keşke diyorum şimdi
evet canım merkezde.ben de okudan glince uyudum ya zerre kadar uykum yok yaa. her sabah kalkarken işi bırakıyorum ben
sabahçı öğlenci yok buralarda casnım. tam gün çalışıyorum ve çok zor oluyo. her gün o kadar yolu çek ,buz gibi köye ayak bas,kötü bir durum,ama o köyde ben hala kokoşum3gündür alışkanlık oldu bende gelince uyuyorum daha kötü oluyo gece cin gibi oturuyom sonra
kıskanmadım kii hiç kıskanmadım kiiben eve 16.30da anca gelebiliyorum vallaa
canım benim ya öylede çalıştım dokuz üç ama senin için işkence ücretini alamıyorsun o kadar yol emek
öyle valla maaş günü yarısı gidio zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?