- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #9.801
ama ama ben göremedim seni kaçırdım yaaaaaaaaaal bakalm selenimoo
pericim kaçta yoka çıkacaksın:44:
7:30da evden çıkıcam uçağım sabah 9:30hava 22 dereceymiş yarın kazak giymicem uzun kollu ince body giycem bulabilirsem tabiiiiii
annemden sonra en çok aradığım sensin, dedi. sadece o kadar. askere gitmeden önce 7/24 birlikteydik, bir wc'ye ayrı giderdik. sürekli birlikteydik. uzak oturmamıza rağmen iş çıkışı koşa koşa buluşurduk(
kart bulamama sorunu olmaz çünkü o çağrı yapıp kapatıyor, ben arıyorum.
geç kaldn angelmama ama ben göremedim seni kaçırdım yaaaaaaaaa
cnm sçmalama sürpriz olabilir ama dier türlü hç snmıyorm nden saklasn .. ayrıca bn sana açıklamştm blkide gerçektn 22snde gelirr.. dogudakiler konvoy şeklinde aktarmalı geliyo çnkü güvenli olsn diecep telefonundan değil, ankesörlüden çağrı yapıyor. ve sıra var diye bir dk. konuşuyordüşünceli düşüncesiz :) diğer askerleri düşünüyor da beni düşünmüyor.
22 ocakta döneceğini söyledi ama o da mümkün değilmiş izin kullanmadıysa. sanırım süpriz yapacak. şafak 50.. ya da beni aramıyorsa belki geldiği ilk günleri ailesine ayırıp sonra geldim diyecek diye bir paranoya da oluşturdum off off :=((
aşkm gittigindn beri en duygusal knuşmayı bugn gerçekleştirdk
bi tuhaftı heran aglıcak gbiii
kıyamam ya elimde olsa geldigmz ilk gün evlenirdik dioo
off neler dedi wlla güzel aşkmm yaa
mutluymmmmmmmmmm ama çok özledmmmmmmmmmmmmmmmmmm :13: neyse havayı bozmak egleninbu da cam siliyo gbii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?