335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

yaaa kızlar şuna çok güldüm, paylaşmadan geçemicem :90:
gece kuşuma gelsin:76:

*ben bir brokoliyim ve ağaca benziyorum
*ben bir cevizim ve beyine benziyorum
*ben bir mantarım ve bu oyundan nefret ediyorum

Son düzenleme:
annemden sonra en çok aradığım sensin, dedi. sadece o kadar. askere gitmeden önce 7/24 birlikteydik, bir wc'ye ayrı giderdik. sürekli birlikteydik. uzak oturmamıza rağmen iş çıkışı koşa koşa buluşurduk(

kart bulamama sorunu olmaz çünkü o çağrı yapıp kapatıyor, ben arıyorum.

selam canlar dün gece girmeye çalıştım ama onarım varmışmış :76: beni kabul etmedi forum ulaşamadım size geçmişi okuyorum şimdi baya kaynatmışsınız yine valla şafaklar azaldıkça biz de daha iyi oluyoruz maşallah bize

canım benim önce merhaba diyeyim..hiiç dert etme.arkadaşlar demiş ya ,bir diğer arkadaşın da sevgilisi haftada birarıyor diye..işte o benim

hesap et işte,annesinden sonra en çok seni arıyormuş.kimbilir annesini ne kadar sıklıkla arıyor? şartları uygun olmayabilir.çaldırıyor ben arıyorum diyorsun.ama onun seni çaldırabilmesi için uygun bir ortam olması lazım.yakalanmaması lazım..:88: sabredeceksin şu an için başka çözüm yok..her erkek de farklı oluyor.mesela benimki canı çok sıkkınsa aramaz.neymiş canım sıkılmasınmış velhasıl kelam dert etme.askere gitmeden önce böyle iyiyseniz,aserden sonra da böyle olacaksınız.ben inanıyorum o sebeple sakın güzel kafanı bozma,ona da bunu yansıtma.
şafak kaç hypatiacm?

cep telefonundan değil, ankesörlüden çağrı yapıyor. ve sıra var diye bir dk. konuşuyor düşünceli düşüncesiz :) diğer askerleri düşünüyor da beni düşünmüyor.

22 ocakta döneceğini söyledi ama o da mümkün değilmiş izin kullanmadıysa. sanırım süpriz yapacak. şafak 50.. ya da beni aramıyorsa belki geldiği ilk günleri ailesine ayırıp sonra geldim diyecek diye bir paranoya da oluşturdum off off :=((

ama ama ben göremedim seni kaçırdım yaaaaaaaaa
geç kaldn angelm bnde seni görmedmm
cnm sçmalama sürpriz olabilir ama dier türlü hç snmıyorm nden saklasn .. ayrıca bn sana açıklamştm blkide gerçektn 22snde gelirr.. dogudakiler konvoy şeklinde aktarmalı geliyo çnkü güvenli olsn die

e hypatiacım sen şimdi enişteye güvenmiyceksin de napıcaksın?belki kendi şafağını o da bilmiyodur,benimki de baya bi süre bilmiyordu kaldı ki benim asker de ktm den dönecek.ktm den salmalarına bağlı bir durum da var.çoğu kişi uçak biletini ktm ye gideceği güne göre alsın,salarlar hemen dedi ama ben bunu ona söyleyemedim daha aramadığı için...az kaldı az,sabırlı olucaz canım.vesvese yapma.bizim önümüzde bir dünya engel olduğu halde düşünmemeye çalışıyorum.sizin önünüzde hiçbirşey yok,takma kafana.onsuz kalmak,onu özlemek insanın aklında bir dünya vesvese de oluşturuyor.ama sen yapma
hele bi dönsünler,sorarız herşeyin hesabını onlara:98::97:

aşkm gittigindn beri en duygusal knuşmayı bugn gerçekleştirdk
bi tuhaftı heran aglıcak gbiii
kıyamam ya elimde olsa geldigmz ilk gün evlenirdik dioo
off neler dedi wlla güzel aşkmm yaa
mutluymmmmmmmmmm ama çok özledmmmmmmmmmmmmmmmmmm

neyse havayı bozmak eglenin bu da cam siliyo gbii

Canım benimmilişkilerimizi çok daha güçlendirdi bu askerlik gerçekten...

:123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…