335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

selam canlar fazla kalamıcam perim özellikle yarın için bol şans canım enişte bey ile çok çok çok güzel vakit geçirmen dileği ile bnce hazırladığn kıyafetler gayet şık giyebilirsin...enişteye hazırladığın süprizlerde harikaymışşşş ...regl olcam sanırım çok huysuzum ...

violecim bu ara çok yoğunum canım bugün annemi dr a götürdüm yakındada kendimi götürcem aralık oldu hala regl olmadım artık korkmaya başladım kontrolüm vardı normalde ama adet olduktan 3.cü gün olmuyorumki gideyim dr a offff

selam kızlar bugün pek keyfim yok kusura bakmayın.geçmişi okudum da alıntı yapıcak gücü bulamıyorum kuduruk kuşki bugün öldü heraldeçok üzücü bir gün geçirdim sabır diliyorum:26::26::26:
yalnız söylemeden geçemicem. perim kıyafetlerin gayet normal canım sıkma bu kadar kendini bence. sürprizlerin de çok hoş olmuş. diyarbakıra gidersen benim askerime de selam et. onu çok sevdiğimi söyle

kuşkam dünkü olayla mı ilgili canım üzme kendini boşver her şey olacağına varır inşallah düzelir biran önce seni yine neşeli görmek istiyoruz

yok canım o değil.liseden çok çok sevdiğim bir öğretmenim vardı.kanserle mücadele ediyordu 7 senedir. sonunda iyileşmişti,bugün ölüm haberini aldık,yarın cenazesi varbunun şokunu atlatamadan belediye başkanımız var babamın yakın arkadaşı,cuma namazı çıkışı bıçaklı saldırıya uğradı,3 yerinde bıçaklanmış.biizim sitede de hep doktorlar oturuyor. habire evin üstünden acilin helikopterleri geçiyo. apartanda bi koşuşturmaca

öyle canım üst üste gelince toparlayamadım kendimi valla. geçer ama hayat bu ölüm de vr her şey var. perimm mutluluktan depüklenerek gitmelisin bebeğim.yarın senin günün

kuşkam canım niye sıkkın yazacak dermanı yok belli ama paylaşırsan yardımcı oluruz bellki

perim bence de kıyafetlerin hem normal hem de çok güzel. güle güle giy git ve eğlen. süprizlerine ise bayıldımmmm :) çok güzel şeyler hazırlamışsın:))

kuşkam başın saolsun tatlım mekanı cennet olsun belediye başkanınız içinde allah acil şifalar versin...
perim fgidicemde işte adet olmayı bekliyorum dr aet olduğunun 3 cü günü gel demişti
bilalim selam canım bugün keyifsiziz sanırım

bilalim canım benim rahmimde itihap wardı dra gittiğimde adet olunca 3 cü günü gel demişti bakalım iltihap ne ile alakalı diye bakacaktı bu ay adet olamadım hala olamadığım içinde dr a gidemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…