- 31 Mayıs 2009
- 3.344
- 32
- 158
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #9.821
perim ne güzel aşkınla buluşuyosun canım tadını çıkar.. bu arada senin aşkın yay burcumu benim eşim de yay burcu:18: sanki kendim gidicekmişim gibi heyecanlandım yaaSelam canlaaarr askerim çıktııı birliktennn babası gitti yanınaaaaaaaaaaaaa aradı kendi numarasından bi hoş oldummmmmmmm :102::102::102:Bende solaryuma girdimm frenchlerimi yaptırdım saçlarımı fönlettim ve geldimmm içim içime sığmıyor şuan... Kuşum nereye yaaa. Size sormam gereken bazı şeyler vaarrrrrrrrrrrrr :26::103:
selam canım naber geçmişi okudum şimdi dün akşam kuduruk kuşkiyle kudurmuşsunuz yine bu arada kuşkiye çok üzüldüm öğrencisiyle olanlar yüzünden umarım yoluna girer her şey benimkiler 4. sınıf ama felaketler ya onunkileri tahmin edebiliyorum Allah sabır versin kuşkamaviole selam tatlım:80:
Allah bozmasın canımcım ne güzel aşığım aşıksın aşıkaşkm gittigindn beri en duygusal knuşmayı bugn gerçekleştirdk
bi tuhaftı heran aglıcak gbiii
kıyamam ya elimde olsa geldigmz ilk gün evlenirdik dioo
off neler dedi wlla güzel aşkmm yaa
mutluymmmmmmmmmm ama çok özledmmmmmmmmmmmmmmmmmm
neyse havayı bozmak egleninbu da cam siliyo gbii
Canım benimmilişkilerimizi çok daha güçlendirdi bu askerlik gerçekten...
:123:
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
335dc,hypatia,viole+,ozelegtim+,Perisoko,_Hayat__+,selenn+,
nden knuşmuyosnz
Allah bozmasın canımcım ne güzel aşığım aşıksın aşık
gliba perimmm ama bni bu sfer bi korku aldıı
ya gelince bozulursa die çnkü mşllh gtti gideli büyk bi dargınlıgımz olmadııoff inş. bozulmz.. söyledm aşkımada nerdn çkardn dedi kapadı knuyu
hem severm hem döverim bendur kuzum ne vuruyon ya ıngaa ıngaa:84::84:
seviyoruzzzzzzzzzz seviliyorzzz
off valla çok değişik bi duyguymş ya bişy dicm siz katılmıcaksnz belki ama ..ben de aynı senin gibi düşünüyorum gitti gideli bi dargınlığımız olmadı kavgamız da olmadı maşallahzaten ben sanki onla hiç karşılaşmamışım gibi geliyo sanki telefonla tanışmışız da ocak16 da ilk defa görücez birbirimizi gibi geliyo
gliba perimmm ama bni bu sfer bi korku aldıı
ya gelince bozulursa die çnkü mşllh gtti gideli büyk bi dargınlıgımz olmadııoff inş. bozulmz.. söyledm aşkımada nerdn çkardn dedi kapadı knuyu
cnm iç karartılcak bi drum yokki zaten335dc senin adına çoook sevindimmm:)
bakalım içimi karartmamak en iyisi. sağolun arkadaşlar yaaa :)
1,5 senede 2 keremiCanım benim zaten önemli olan bu dönemi en az yarayla bitirebilmek. Neden korkuyorsun bu çok güzel bişe yani tartışmamanız. ben napim o zamangittiği günden beri 1 kez bile tartışmadık, zaten biz normaldede 1,5 senede 2 kez tartıştık. Allah bozmasın, benim aşkım çok sabırlıdır, bende ona deli gibi aşık olduğumdan kalbini kırmaktan çok korkarım. Sebepsiz korkulara düşürme güzel kalbini bitanem... Herşe çok güzel olacak.. !
Violem beğenmene sevindim arkadaşım. Evet bende canım sevgilimde yayız
1,5 senede 2 keremiperim ne diyosn sen bu benim dogama aykırı sıkılırm
ben dayak istiyorm yaama öyle
ya bizde tartışırz ama hiç öyle günlerce knuşmadıgımz olmadıı çnkü en baştan birlikte olurken açık açık knuştuk .. herşeyi knuşarak hlledelm die .. mşllh hep öyle yptık inş. bozulmazama tartışırm hiç acımam
ne hoşlar çok merak ettim şimdi.. bazı erkekler çok yüceltilmekten sıkılıyolar ama canım o kişiden kişiye değişir demekki senin aşkın da dedenin tarzındaCazgırlık yapmaaaya ben ilişkiler konusunda eski kafayım. Ananemi örnek alıyorum hep gerçekten. 65 sene dedemle dolu dizgin aşk yaşadılar resmen. Çünkü ananem hep hürmet etti, erkeğini hep yüceltti, herşeyi paylaşırladı, dedemi jilet gibi giydirirdi, yemeğini elleriyle yedirirdii. AMAA en önemlisi dedem bunların kıy*****i öyle iyi bilirdiki ... başının tacıydı ananem. 85 yaşındaydı hala şiirler yazardı ananeme.. idolum o benim
perim bn ananemi örnek alırsak yandıkCazgırlık yapmaaaya ben ilişkiler konusunda eski kafayım. Ananemi örnek alıyorum hep gerçekten. 65 sene dedemle dolu dizgin aşk yaşadılar resmen. Çünkü ananem hep hürmet etti, erkeğini hep yüceltti, herşeyi paylaşırladı, dedemi jilet gibi giydirirdi, yemeğini elleriyle yedirirdii. AMAA en önemlisi dedem bunların kıy*****i öyle iyi bilirdiki ... başının tacıydı ananem. 85 yaşındaydı hala şiirler yazardı ananeme.. idolum o benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?