335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

perim ne güzel aşkınla buluşuyosun canım tadını çıkar.. bu arada senin aşkın yay burcumu benim eşim de yay burcu:18: sanki kendim gidicekmişim gibi heyecanlandım yaa ne güzel keşke ben de gidebilseydim ama neyse az kaldı moral bozmak yok kıyafetlerine de bayıldım bu arada tatlım
viole selam tatlım:80:
selam canım naber geçmişi okudum şimdi dün akşam kuduruk kuşkiyle kudurmuşsunuz yine bu arada kuşkiye çok üzüldüm öğrencisiyle olanlar yüzünden umarım yoluna girer her şey benimkiler 4. sınıf ama felaketler ya onunkileri tahmin edebiliyorum Allah sabır versin kuşkama
Allah bozmasın canımcım ne güzel aşığım aşıksın aşık

gliba perimmm ama bni bu sfer bi korku aldıı
ya gelince bozulursa die çnkü mşllh gtti gideli büyk bi dargınlıgımz olmadıı off inş. bozulmz.. söyledm aşkımada nerdn çkardn dedi kapadı knuyu

ben de aynı senin gibi düşünüyorum gitti gideli bi dargınlığımız olmadı kavgamız da olmadı maşallah zaten ben sanki onla hiç karşılaşmamışım gibi geliyo sanki telefonla tanışmışız da ocak16 da ilk defa görücez birbirimizi gibi geliyo

Son düzenleme:
off valla çok değişik bi duyguymş ya bişy dicm siz katılmıcaksnz belki ama ..
bazen iyiki gitmiş diyorm bilsin uzakken nası oluyorz .. aynı şekilde bnde yoklugunu hssediymki yanıma gelince anlıym dhada degerinii
bugn zaten 50 kere nası aşksn sen böyle dedi durduu arada geliyolar bnm beyimee

hypatia bazı birliklerde gerçekten çok sıra oluyo arayamıyolar canını sıkma annesiyle tanışıyosan aranızda haberleşebilirsiniz.. eşim annesini arayamadığı zamanlarda bana diyo haber ver arayamamış de diyo ben de arayıp haber veriyorum siz de öyle yapabilirsiniz canım bi de orda kontörlü kart bulmak da bi sorun

gliba perimmm ama bni bu sfer bi korku aldıı
ya gelince bozulursa die çnkü mşllh gtti gideli büyk bi dargınlıgımz olmadıı off inş. bozulmz.. söyledm aşkımada nerdn çkardn dedi kapadı knuyu

Canım benim zaten önemli olan bu dönemi en az yarayla bitirebilmek. Neden korkuyorsun bu çok güzel bişe yani tartışmamanız. ben napim o zaman gittiği günden beri 1 kez bile tartışmadık, zaten biz normaldede 1,5 senede 2 kez tartıştık. Allah bozmasın, benim aşkım çok sabırlıdır, bende ona deli gibi aşık olduğumdan kalbini kırmaktan çok korkarım. Sebepsiz korkulara düşürme güzel kalbini bitanem... Herşe çok güzel olacak.. !

335dc senin adına çoook sevindimmm:)
bakalım içimi karartmamak en iyisi. sağolun arkadaşlar yaaa :)
cnm iç karartılcak bi drum yokki zaten ama dha sık aramasını istedigini syleyebilirsn laf arasnda dha mutlu olucagını dha degerli olucagını hssedicegini fln syle .. ama laf sokarak deil bulun orta yoluu amann kavgaya gerek yok

1,5 senede 2 keremi perim ne diyosn sen bu benim dogama aykırı sıkılırm
ben dayak istiyorm ya ama öyle
ya bizde tartışırz ama hiç öyle günlerce knuşmadıgımz olmadıı çnkü en baştan birlikte olurken açık açık knuştuk .. herşeyi knuşarak hlledelm die .. mşllh hep öyle yptık inş. bozulmaz ama tartışırm hiç acımam

Hypatiacım askerlik öncesi ilişkin ne kadar sağlam ve güzelmiş bak. Arkada sıra beklerken diğer askerler benim askerimde bende stres oluyorum herkes sevdiğini aramaya çalışıyor o yüzden içim acıyor hemen kapatmak istiyorum. Orda bunu yaşamak daha farklıdır tatlım anlamaya çalışmak gerek. Sen ilişkine güveniyorsan bu askerlik döneminde yaşanan olayları baz alarak kendi içinde bazı şeyleri şekillendirmemeye çalış canım. Gelince göreceksin herşey eskisi gibi devam edecek... ben inanıyorum

Cazgırlık yapmaaa ya ben ilişkiler konusunda eski kafayım. Ananemi örnek alıyorum hep gerçekten. 65 sene dedemle dolu dizgin aşk yaşadılar resmen. Çünkü ananem hep hürmet etti, erkeğini hep yüceltti, herşeyi paylaşırladı, dedemi jilet gibi giydirirdi, yemeğini elleriyle yedirirdii. AMAA en önemlisi dedem bunların kıy*****i öyle iyi bilirdiki ... başının tacıydı ananem. 85 yaşındaydı hala şiirler yazardı ananeme.. idolum o benim

ne hoşlar çok merak ettim şimdi.. bazı erkekler çok yüceltilmekten sıkılıyolar ama canım o kişiden kişiye değişir demekki senin aşkın da dedenin tarzında

perim bn ananemi örnek alırsak yandık
dedem ananemle zorla evlenmş 10 yaş büyk ananem aglayark gelin olmşş çok uzun hikayesi wr ...
ananemide dedemide çok çok fazla severm özellkle ananem canımdır
ama evliliklerine eywh diyorm ananem her gün boşanıyo
ama bazen aşka geliyolar dedem laz aşşşkuummm dioo kopuyorm telefonunda aşkm die kayıtlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…