- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #10.541
ahhh pericim seninle konuştuktan sonraa aşkımla konuştum oda demez mi canım deli gibi hamsi tava salata istiyoooo içim cızz etti nöbett tuttuğum yerde hepp balık kokuları geliyo diyooo içim gitti içimm ilk askerden geldiğim gün bana balaık yap diyoooo dedimm bir balıktır gidiyoo bugünnn bende vicdan yaptım askerim gelinceye kadar balık yemicemmmm
Benim kuzenimin düğünü kırda olmuştu ve nikah şekerleri bu lolipoplardandı. Çok sevimli olmuştu bence
iyi aksamlar kizlarr=)
Allahtan orucumu actiktan sonra gelmisim buraya yoksa o resimler adami dinden imandan cikarir
bende 2hafta önce anneme balik istedigimi söylemistim telefonda.. bi baktim 3gün sonra abim geldi hamsi yapip göndermis annem bana =)
Ohh noelde geliyor ayin 24nde ziyafet bizde kizlar anam hindi yapar yine miss gibi=)
cok güzel oluyor noel zamaninda almanya yaa,ahh bide askim burda olsaydi=S
Selam Çağlommmm iyiki yemek yiyip gelmişsinevet bende yeniyılı evde tek başıma köpeğimle geçiricem. Hatta ders bile çalışabilirim. Yılbaşı ertesi finallerim başlıyor :18:
kızlarrr selamm
pilizz lütfen bana yardım edin nişanlıkkkk arıorum amaaa bi türlü karar veremedimmmm
cano çok açık olmayan amaaa sade bişiyyyynası bişi istiyosn angelm hemenckk bulalm
cano çok açık olmayan amaaa sade bişiyyyynası bişi istiyosn angelm hemenckk bulalm
kızlarrr selamm
pilizz lütfen bana yardım edin nişanlıkkkk arıorum amaaa bi türlü karar veremedimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?