335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

ay kıyamam yaaaa uff benimkide bugün lahmacun söylemiş dışardan. Onun karnının tok olduğunu bildiğimden rahatça geçti boğazımdan. AY kıyamam gelince 5 tava hamsi yap enişteye Mayra

ahhh bi gelseee perimm varyaa neler yapıcammm pırasa sevmeyen çocukk bana gelince zeytinyağlı pırasa yap diyoo huyu değişti askerde valla :87:
sanada afiyet olsun tekrardan canım resimleri görünce valla canım istedi ama tulumbayı daha çok istedi

Kızla aklımdayken size bişey sorucam nişanda sizin oralarda da varmı bilmiyorum ama nikah şekeri gibi ama içinde lavanta oluyo buzdolabına takılabiliyo falan onlardan dağıtılıyo bende istiyorum nişanımda onlardan malum az kaldı nişana yavaştan başlıyorum işlere onu nereye yaptırabilirim fikri olan var mı

iyi aksamlar kizlarr=)
Allahtan orucumu actiktan sonra gelmisim buraya yoksa o resimler adami dinden imandan cikarir
bende 2hafta önce anneme balik istedigimi söylemistim telefonda.. bi baktim 3gün sonra abim geldi hamsi yapip göndermis annem bana =)
Ohh noelde geliyor ayin 24nde ziyafet bizde kizlar anam hindi yapar yine miss gibi=)
cok güzel oluyor noel zamaninda almanya yaa,ahh bide askim burda olsaydi=S

Son düzenleme:
Mayram bende tulumba almadım şekerpare aldım ama çok şekerliydi içimi baydı. Tatlım o lavanta konusunda yardımcı olamicam sana ben bilmiyorum ama buzdolabı magneti güzel fikir...

Selam Çağlommmm iyiki yemek yiyip gelmişsin evet bende yeniyılı evde tek başıma köpeğimle geçiricem. Hatta ders bile çalışabilirim. Yılbaşı ertesi finallerim başlıyor :18:

Selam Çağlommmm iyiki yemek yiyip gelmişsin evet bende yeniyılı evde tek başıma köpeğimle geçiricem. Hatta ders bile çalışabilirim. Yılbaşı ertesi finallerim başlıyor :18:

bende bu sene yanlizim canim yilbasinda..
annem ve babami biryerlere göndermek istiyorum bende evde kardesimle kalacagim..
hicbirsey kutlayacak hevesim yok acikcasi..

kızlarrr selamm
pilizz lütfen bana yardım edin nişanlıkkkk arıorum amaaa bi türlü karar veremedimmmm

canim en güzeli magaza magaza gezip bulmak bence=)
bende internetten günlerce aradim birsürü model buldum ama giydigin zaman cok farkli duruyor zamani bosyere harcamis oluyorsun.. magazalara gidip bakacaksin en temizi ve güvenlisi o=)

ayy pericim o şekerlerr çok güzel fiirmiş çok hoşuma gitti tek sorun yaşlı amcalara vermek
bende nişanlık arıyorumm ama aşkım ben gelince birlikta bakarız diyo o yüzden bakasım yok ama nasıl bişey istediğimi bilmiyorum
pericim seninkide marjinal bişeymiş güzel yakışır sana kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…