335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

hyr cnm kızlarla buluştuk ya fransız sokağına gittik ya orda dışarda oturuyorduk ufo koymuşlar şu ısıtıcılar warya o dokundu sanırım başıma çok feci ağrıyor ...
oy askerinin doğum günü demek nice yıllara şimdiden...

3 aralıktan beri aşkımla konuşamıyoruz of off yılbaşından hediye göndermek istiyorum ama asla kabul etmez. kargo gönderme artık demişti. çok gönderilince laf etmişi komutanlar uzun dönemler bile bu kadar kargo almadı falan demiş. bir de ben kargo göndersem bile o teslim almıyor, başkası alıyor açılıp kontrol edildikten sonra ona gidiyor, bilginiz olsun.

sevgilin öyle diyorsa gönderme canim zorluk cikarma bencede..
kargo meseleside her yerde farkli.. ben gönderdigimde postaneden telefon geliyor ve askim gidip aliyor ama karakola getirdiginde acip bakiyor komutan yine yoksa alamiyor iceri.. gecen seferde ablasi gönderdiginde merkezdeki karakolda acmislar sonra ordan aramislar gel paketini al diye.. ama yani her sekilde acilip bakiliyor dedigini gibi=)
sende topla hediyeleri o gelince hepsini birden ver=)

yok göndermem artıkın içimde ukte o gelince kutlayacağız yeni yılı off offf zayıfla dedi kilo aldım eheh sonum ne olacak bilmiyorummm bi de acaba süpriz yapar mı diye bi hafta önceden gidicem manikür pedikür ve kuaföre ama süpriz yapmaz da zamanında gelirse manikürüm falan eskimiş olacak ühühü...

benimkide kilo al demisti ama alamadim=)
ama ugrasiyorum tabi almak icin..
manikür pedikürüde dert etme bence geldiklerinde onlara bakacaklarini sanmiyorum=)

İyiyim canım.. yazmıyorum ama sizi takip ediyorum.. benimkide bana kilo alma dedi ama aldım o gelene kadar en az 3 kilo vermem lazım, her sabah karar veriyorum, her akşam dayanamayıp saldırıyorum yemeklere

bisey olmaz canim aldigin gibi verirsin sende geri=)
kilo dedigin nedirki yani=) bak benimkide al diyor bende alamiyorum=)
askerin nasil canim?? izine felan geldimi?? yoksa senin safakta 40mi??=)
ne cok sordum demi ama ne zamandir göremeyince merak ediyor insan=)

hahaha valla bnmki gelince ilk diyeceği şey kilo verememişsin! cildiniz bozmuşsun falan ahhaha :) hiç öyle duygusallıklar beklemiyorum(( yani beklemek istemiyorum askerdeyken bile yaşamadık ki. beklenti olunca hayal kırıklığı oluyoo((

şimdi ekler yiyordum iki taney edim bıraktım tabağı utandım kendimden eheh :)

inşallah veririm, bi karar verebilsem vermeye.. askerim izine gelmedi , ayın 16 sına biletini aldı bile, inş bi aksilik olmazsa.. sor canım nolucak:)

inşallah veririm, bi karar verebilsem vermeye.. askerim izine gelmedi , ayın 16 sına biletini aldı bile, inş bi aksilik olmazsa.. sor canım nolucak:)

aa ne güzel 16sindami cikiyor??
benim yavrucum hayirlisiyla bir aksilik cikmazsa 17de dedi hatta 18,19 bile olabilirmis sonradan..
hakkarideydi askerin yanlis hatirlamiyorsam?? Ktmye girmeden gelebiliyormu??

İnşallah, evet canım hakkaride çok üzülmüştüm ilk duyduğumda ama çok şükür sıkıntısız geçti... Tek sıkıntısı uykusuzluktu okadarıda olsun artık:)ktmye gidecek, ama 16sından önce ktmye gidilecekmiş, orada bikaç gün kalma ihtimalleri olabilirmiş çünkü.. bilmiyorum bende endişe diyorum bikaç gün geçe kalır bileti yanar diye ama bakıcaz artık ...gerçi bizde hemen görüşemeyebiliriz,

evet canim birkac gün kaliyorlarmis o ktmlerde ve ortam baya kötüymüs orda ya=S
ama duyduguma göre eger ucak bileti varsa komutana onu gösterip ktmye katilmadanda gelebiliyormus..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…