- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #10.501
Evet zaten benim tarzım ben beğendim aşık oldum ama sizin fikirlerinizi önemsediğim için öğrenmek ve paylaşmak istedimm:95:
3 aralıktan beri aşkımla konuşamıyoruz of offyılbaşından hediye göndermek istiyorum ama asla kabul etmez. kargo gönderme artık demişti. çok gönderilince laf etmişi komutanlar uzun dönemler bile bu kadar kargo almadı falan demiş. bir de ben kargo göndersem bile o teslim almıyor, başkası alıyor açılıp kontrol edildikten sonra ona gidiyor, bilginiz olsun.
yok göndermem artıkın içimde ukte o gelince kutlayacağız yeni yılı off offfzayıfla dedi kilo aldım eheh sonum ne olacak bilmiyorummm bi de acaba süpriz yapar mı diye bi hafta önceden gidicem manikür pedikür ve kuaföre ama süpriz yapmaz da zamanında gelirse manikürüm falan eskimiş olacak ühühü...
gdogan canim ya seni görüyorum asagida bazen ama yazmiyorsun hic..iyimisin??
İyiyim canım.. yazmıyorum ama sizi takip ediyorum.. benimkide bana kilo alma dedi ama aldımo gelene kadar en az 3 kilo vermem lazım, her sabah karar veriyorum, her akşam dayanamayıp saldırıyorum yemeklere
bisey olmaz canim aldigin gibi verirsin sende geri=)
kilo dedigin nedirki yani=) bak benimkide al diyor bende alamiyorum=)
askerin nasil canim?? izine felan geldimi?? yoksa senin safakta 40mi??=)
ne cok sordum demi ama ne zamandir göremeyince merak ediyor insan=)
inşallah veririm, bi karar verebilsem vermeye.. askerim izine gelmedi , ayın 16 sına biletini aldı bile, inş bi aksilik olmazsa.. sor canım nolucak:)
İnşallah, evet canım hakkaride çok üzülmüştüm ilk duyduğumda ama çok şükür sıkıntısız geçti... Tek sıkıntısı uykusuzluktu okadarıda olsun artık:)ktmye gidecek, ama 16sından önce ktmye gidilecekmiş, orada bikaç gün kalma ihtimalleri olabilirmiş çünkü.. bilmiyorum bende endişe diyorum bikaç gün geçe kalır bileti yanar diye ama bakıcaz artık ...gerçi bizde hemen görüşemeyebiliriz,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?