335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Selammm kızlarrr nasılsınız bakalımmm bugün bitane daha mektubum geldiiiii yineee çok mutluyum bu sefer baya bi nostalji yapmış mektubun yanına bi tanede kartpostal alıp yollamış arkasına bişeyler yazmışş ileriye çok güzel anı olucakk veee sadeceeee 40 günümüzzz kaldııı hatta atarsa 39 içimden halay çekmek geliyoooooooo

geçmişe bakdım yine kilo mevzularıı bende vermeye çalışıyodumm düşündümde gelince o büyük özlemle bizim yağlarımızı göremezlerrr boşverinnnn 3 kilo versek ne vermesek nee

Selam Mayracmm hay diline saaağlıkkk ben 3 kilo verip gittim aşkımn yanına gözü ne kilo gördü ne bişeee !! gözlrimi gördü sadece, onlar aynıydı çünkü... Aynı aşkla bakıyorlardı... Hiç umursamayı kızlar yiyin güzel güzel eziyet etmeyin kendinizee zaten sıkıntılıyız diyet yapınca iyice canı sıkılıyor insanınnnn :125:bende birazdan pedagojiden gelip balık pişireceğim yanına da roka salataaa akşama ziyafet var bendee beklerimm :104::104:

Pericimmmm afiyet bal şeker olsunnn yağ olmasın ama yinede valla benim askerim tam 8 kilo almış oralarda o nedenle istesede zaten bana bişey diyemez bırak rejimİ diyo tabii o kilolu ben zayıf hoş olmucak hiç YAŞASINNNNNNNNNN YEMEKKKKKKKKKKKK YEMEKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Bugünki Mönüm. Hamsi Tava, Roka salata, yanında rakı güzel gider ama aşkımsız Aslaaa !!!
biraz ekşili turpta fena olmaz
üstüne de mis gibi tulumba tatlısıı oofffff hemen akşam olsunnnnn

Mayram ben kaçıyorum bitanemmm sınava giricemm sonra yemeğim için malzemeler alp gelicemm akşam görüşürüz öptüm canımmm Yaşasınn yemek yeemmeeekkkkkkk !!!!!!!!

indim derelerine
bilmem nerelerine
kaytan bıyıklarımı
sürsem nerelerine
ya perim en çok sevdigm türküyü bulmuşsnn çok severm çok son iki dizesi bni bendn alır

:92: Şafak 40 Kırşehir :92:
Yarın 30lardayız inanamıyorum :123::118::122:
119 gün bitii yaa
hazıra kaçmanın bu kadarına pes diyorm
tuti kafana ufo mu çarptıkelebek neyim olmasın oçam ağacı çok espirikli lur bence gönder . burda bulabilirsem ben de gönderirim. bu arada 1 ocak askerimin doğum günü
kebelektir kebelek
bnm kardeşimde gitti demiştm ya 2 litre demş doktor bnm zeki annemde kıza 8 şişe su içirmiş yarım saaat içinde 4 litre
ya bnmki nie yazmıyo kan çıkıcak haberi yok yanlış sularda yüzüyo
bnmki neden alamıyo kiloooooooooooooooo

Bir hamsi alayum dedum
Koştim heman bazara
Çok canli idu paliklar
Deymesun hiç nazara

Koydim hamsiyu ocağa
Puğulama yaptirdum
Uy tayanamadum uşağum
Bir da horon gaptirdum

Akşama tez gel Temel um
Hamsi bişirdum sana
Bir güzal eylenalum da
Kilçiğu batsin bana

Mayram ben kaçıyorum bitanemmm sınava giricemm sonra yemeğim için malzemeler alp gelicemm akşam görüşürüz öptüm canımmm Yaşasınn yemek yeemmeeekkkkkkk !!!!!!!!

ahhh pericim seninle konuştuktan sonraa aşkımla konuştum oda demez mi canım deli gibi hamsi tava salata istiyoooo içim cızz etti nöbett tuttuğum yerde hepp balık kokuları geliyo diyooo içim gitti içimm ilk askerden geldiğim gün bana balaık yap diyoooo dedimm bir balıktır gidiyoo bugünnn bende vicdan yaptım askerim gelinceye kadar balık yemicemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…