- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #10.521
ya perim en çok sevdigm türküyü bulmuşsnnindim derelerine
bilmem nerelerine
kaytan bıyıklarımı
sürsem nerelerine
119 gün bitii yaa:92: Şafak 40 Kırşehir :92:
Yarın 30lardayız inanamıyorum :123::118::122:
hazıra kaçmanın bu kadarına pes diyormkuşkam ya bende yılbaşı için biseyler yapım dıorum hatta yapmıcam ıkeada zencefıllı kurabıye satılıo kutusuyla onlardan alıyım dıyorum 3 - 4 kutu yerler hepsiağrıya sağ sağlim gider heralde hahaha
tuti kafana ufo mu çarptıkelebek neyim olmasın o çam ağacı çok espirikli lur bence gönder . burda bulabilirsem ben de gönderirim. bu arada 1 ocak askerimin doğum günü
bnm kardeşimde gitti demiştm ya 2 litre demş doktor bnm zeki annemde kıza 8 şişe su içirmiş yarım saaat içinde 4 litrecanlarım bende yatıyorum yarın maraton başlıyor sabah kalk dr git bol su iççem yine dr uğraşmasın yine benimle sidik depom patlayana kadar su içirdi bana bastırdıkça altıma yapıcam sandım sabah erken kalkıyım da damacana ile karşılıklı içelim suları sonrada yallah dr a gidim...
hepinizi seviyorum iyi geceler canlarım....
ya bnmki nie yazmıyo kan çıkıcak haberi yokSelammm kızlarrr nasılsınız bakalımmm bugün bitane daha mektubum geldiiiii yineee çok mutluyum bu sefer baya bi nostalji yapmış mektubun yanına bi tanede kartpostal alıp yollamış arkasına bişeyler yazmışş ileriye çok güzel anı olucakkveee sadeceeee 40 günümüzzz kaldııı hatta atarsa 39 içimden halay çekmek geliyoooooooo
bnmki neden alamıyo kilooooooooooooooooPericimmmm afiyet bal şeker olsunnn yağ olmasın ama yinedevalla benim askerim tam 8 kilo almış oralarda o nedenle istesede zaten bana bişey diyemez bırak rejimİ diyo tabii o kilolu ben zayıf hoş olmucak hiç YAŞASINNNNNNNNNN YEMEKKKKKKKKKKKK YEMEKKKKKKKKKKKKKKKKKK
Bir hamsi alayum dedum
Koştim heman bazara
Çok canli idu paliklar
Deymesun hiç nazara
Koydim hamsiyu ocağa
Puğulama yaptirdum
Uy tayanamadum uşağum
Bir da horon gaptirdum
Akşama tez gel Temel um
Hamsi bişirdum sana
Bir güzal eylenalum da
Kilçiğu batsin bana
Birazdan pişiricem canım buyur sendeeemisafir ol gel banaaa hamsiler kızartayım sanaaa :104:
Mayram ben kaçıyorum bitanemmm sınava giricemm sonra yemeğim için malzemeler alp gelicemm akşam görüşürüz öptüm canımmm Yaşasınn yemek yeemmeeekkkkkkk !!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?