335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Ay Özoşum Özoşum, benim tatlı kokoşum, sen varsan ağrımaz totoşum, amanda benim tontoşum.
Tutiş kız tutiş kız, aşkı ile tutumuş kız, bize de yüz vir ız, bak konuşuyom vız vız.
Kuşka kafa kuşka kafa, sonunda edecen altına kaka, aşkısına yollarmış pasta, oluyom sana hasta,
335 335, bulmuşsun kendine bir eş, kokun geldi topiğe leş leş, git yıkan sonra doğuraman beş beş.
Çağlo karı çağlo karı, dilinden düşmez türkü şarkı, askerin gelince yersin balık rakı.

Gözde bacı Gözde bacı, bırak uzunu kısayı, işlemez bize boyutu, önemlidir işlevi Gözde bacı gözde bacı, oldun içimizden biri, KKnın fatihi, gelmez hiç siteden beri, askerin gelince takacak parmağına çemberi

allahım ya şimdi ben de altıma yapacam kız sıs artık aaaa bir tene çarpacam a kendine gellll ya balıkları sen yerken ölülerdi değilmi eminsin bence içine başka canlı kaçmış seninya süper süper süper bir şiir olmuş

ohh tüm planlarimi ortaya dökmüssün walla perimmm
ayy eline,diline,yüregine saglik yaa ne güldüm bunaa

sen ne sanıyorsun kendini
sanki takmayacak mı seninki
teskere alıp gelince
perişkoya çemberi

Çavuşa rahmet
on başına merhamet
kıdemliye hürmet
alt devreye sabır eyle
Yarabbi;

yılan gibi sürünmekten
ördek gibi yürümekten
hergün şafak beklemekten
sen bizi kurtar yarabbiii

Çarşının yokluğundan
mıntıkanın çokluğundan
tabak kaşık yıkamaktan
sen bizi arazi et yarabbi

Sabahları erken kalkmaktan
kızlar gibi yatak yapmaktan
her sabah tabur-iştima almaktan
sen bizi kurtar yarabbi

AMINNNNNNNNNNNNN

Selencim seni merak ettik nasılsın? Gel biraz dertleşelim.... O konulara girmeyelim hiç... kendiyi iyi hissedersin gel çiçeğim kıyamam sana

teskere dedimde aşkım dediki bugün bizim teskere kağıtlarını hazırlamaya başladılar dedi ya demekki askerlik bitiyoooooo çak perişiö:13:
ayyy vallamıı özooşşşşş yaa evet bitti valla yedik ama ben inanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
teskere alıp gelince
perişkoya çemberi
ayyy özoşumm diline kurbannn taksınnn çember taksın bana istiyom artıkkkkkahahahhahahhha
takar takar tabi
takmazsa ne işe yarar askeri
tamtur pırlanta çemberi
tez zamanda takar inşallah emi

ya bnmki nie uçakla gelemiyo aşkm dio hareme gelme sabiha gökcende buluşalm dha havalı olur geliboluda ucak wrda bizmi binmedkkk
Siteye üye olma zamanım 2010. Sene 2008 "bebek uyutma yöntemleri" başlığı altında bir konu açmışım 4 aylık bebeğim varmış nasıl oluyor bu?
ahahhha içindeki azgın kadın bi ara çıkıp yapmış bebecigi
ahh kuşkam vah kuşkam kaldı adın pis kokulu
ama o nede güzel popolu
kuş kafa muz kafa kopar bizi burada

iyiki bakmamissin perim askim kiyameti koparirdi yoksam
adam hala agdaciya gitmemi bile kabullenemedi
alıştır caglom gerçekleri bilsn bnmki kabullendi
altına kaka yapmasıyla pasta yollaması pek bi uyum içinde
bn nden leş kokuyorm
ayrıcana koptm burda şmdi duştan çıktımm hisettm snrm bi güzel ovdum selülitlerimi dayak yemiş gbiyimm

teskere alıp gelince
perişkoya çemberi
tevbeelr olsun ozanlar diyarına düştük alın elinize sazınızıı

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bizim ewden atatürk havalimanına giden uçaklar gözüküyor bir gün o uçakların içinde aşkım olucakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkanneme dedim aşkımı görücem bu uçaklar geçerken dedim bana sen iyice kafayı yedin diyor

selam kızlar 2 gündür gelemiyorum ama bütün geçmişi okudum.. bi daha böyle fazla gelmemezlik yapmıcam zor okudum çeneniz durmamış yine maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…