- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #10.601
Ay Özoşum Özoşum, benim tatlı kokoşum, sen varsan ağrımaz totoşum, amanda benim tontoşum.
Tutiş kız tutiş kız, aşkı ile tutumuş kız, bize de yüz vir ız, bak konuşuyom vız vız.
Kuşka kafa kuşka kafa, sonunda edecen altına kaka, aşkısına yollarmış pasta, oluyom sana hasta,
335 335, bulmuşsun kendine bir eş, kokun geldi topiğe leş leş, git yıkan sonra doğuraman beş beş.
Çağlo karı çağlo karı, dilinden düşmez türkü şarkı, askerin gelince yersin balık rakı.
Gözde bacı Gözde bacı, bırak uzunu kısayı, işlemez bize boyutu, önemlidir işleviGözde bacı gözde bacı, oldun içimizden biri, KKnın fatihi, gelmez hiç siteden beri, askerin gelince takacak parmağına çemberi
Ay Özoşum Özoşum, benim tatlı kokoşum, sen varsan ağrımaz totoşum, amanda benim tontoşum.
Tutiş kız tutiş kız, aşkı ile tutumuş kız, bize de yüz vir ız, bak konuşuyom vız vız.
Kuşka kafa kuşka kafa, sonunda edecen altına kaka, aşkısına yollarmış pasta, oluyom sana hasta,
335 335, bulmuşsun kendine bir eş, kokun geldi topiğe leş leş, git yıkan sonra doğuraman beş beş.
Çağlo karı çağlo karı, dilinden düşmez türkü şarkı, askerin gelince yersin balık rakı.
Gözde bacı Gözde bacı, bırak uzunu kısayı, işlemez bize boyutu, önemlidir işleviGözde bacı gözde bacı, oldun içimizden biri, KKnın fatihi, gelmez hiç siteden beri, askerin gelince takacak parmağına çemberi
ayyy vallamıı özooşşşşş yaa evet bitti valla yedik ama ben inanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaateskere dedimde aşkım dediki bugün bizim teskere kağıtlarını hazırlamaya başladılar dedi ya demekki askerlik bitiyoooooo çak perişiö:13:
ayyy özoşumm diline kurbannn taksınnn çember taksın bana istiyom artıkkkkkahahahhahahhhasen ne sanıyorsun kendini
sanki takmayacak mı seninki
teskere alıp gelince
perişkoya çemberi
takar takar tabi
takmazsa ne işe yarar askeri
tamtur pırlanta çemberi
tez zamanda takar inşallah emi
ya bnmki nie uçakla gelemiyonişan mişan heç bişey istemiyorum direk evlenelim...bu aradaaaaaaaaaa aşkım uçak biletlerin ebakarmısın dedi askerlik bitiyor inanamıyorummmmmmm bir gün uçak bileti bakacağım hiç aklıa gelmezdi yedik seni şafakkkkkkkkkkk
ahahhha içindeki azgın kadın bi ara çıkıp yapmış bebecigiSiteye üye olma zamanım 2010. Sene 2008 "bebek uyutma yöntemleri" başlığı altında bir konu açmışım 4 aylık bebeğim varmışnasıl oluyor bu?
ahh kuşkam vah kuşkam kaldı adın pis kokulu335. KISA DÖNEM TOPAK ŞİİRİ
Yeri geldi güldük yeri geldi ağladık,
115gündür hep omuz omuzaydık
Büyük sıkıntılar yaşasakta ayakta kaldık
Bu askerliğin de tadına baktık
Önceleri olduk deli,
Zaman zaman oynadık çiftetelli
Askerlerimize etmedik hiç belli
Sonunda kazanıyor aşkın zaferi
335 kızlar 335 kızları, KK'nın sultanlarııııı
Bitmez hiç dostlukları
Kuşlarının osurukları
Bunu yaptın be kuşka
Altına ettin tontuşka
O kadar gülmeye hangi kas dayanır
Olacağı varmış okurken somurtma
335 kızları 335 kızlarrıı KK'NIN sultanları
Askerleri gelince depinerek dağıtacaklar yataklarııııı !!!!birden yazıvirdimmmm
alıştır caglom gerçekleri bilsn bnmki kabullendiiyiki bakmamissin perim askim kiyameti koparirdi yoksam
adam hala agdaciya gitmemi bile kabullenemedi
altına kaka yapmasıyla pasta yollaması pek bi uyum içindeAy Özoşum Özoşum, benim tatlı kokoşum, sen varsan ağrımaz totoşum, amanda benim tontoşum.
tevbeelr olsun ozanlar diyarına düştük alın elinize sazınızıısen ne sanıyorsun kendini
sanki takmayacak mı seninki
teskere alıp gelince
perişkoya çemberi
aşkımı özledim ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aşkımı özledim ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?