- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #10.641
bebelerin bebesi olarak söz hakkı istiyorm :80:Canım bi ilişkide en önemli şey biz olmayı bilmektir. Acaba bunları konuşmak için genç misiniz? yaşınız kaçtı mahsuru yoksa? Düzgün giden bi ilişkinin en doğal tarafları bunlar..
Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh 3o'lara düştükk bu bi şaka olmalıııııııııııııııııııııııııGeldik Sana Kırklareli, oluyorum inan deli, Her halinden belli rakamlar gelsin beri, sarılmandan belli, kıracan mı belimi? Verirsem kolumu kaptırırım eli, bu askerlik etti beni deliiii. Aboooooooooooooowwwwwwwwwwwwwww 155ten tevbeler olsun, 39 a düştük bacılllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Canım bi ilişkide en önemli şey biz olmayı bilmektir. Acaba bunları konuşmak için genç misiniz? yaşınız kaçtı mahsuru yoksa? Düzgün giden bi ilişkinin en doğal tarafları bunlar..
bebelerin bebesi olarak söz hakkı istiyorm :80:
bnde küçügmmmmamma velakn
cnm eskidende bu şekildemiydi yksa ordamı söz açmamaya bşladı ? işi fln yoksa şuan o yzdendr blkide
evet çok doğru söylüyorsun doğalı normali o ama bizde niye böyle davranıyor(
ayrıca 24 yaşındayım gayet normal. hem seven insan yaşı da dert etmiyor ki alıyor sevdiceğini koluna takıyo yüzüğünü(
Sözüm Meclisten dışarı bebeğim. Yaşla olmuyor bunlar, 16 yaşındaki çocuk 45 yaşındaki adamdan daha çok sahipleniyor ilişkisini yeri geliyor. Sadece iş buraya gelmiş arkadaşımız asker bekliyor, neden hala ayrı ayrı planlar yapıldığını "biz" olamadıklarını anlamaya çalıştım. Yaştan başka sorgulayabileceğim bişe gelmedi aklıma.Sen kendini katma hemen
kuduruk geldi bn kaçıyorm
güme gitmiym
cnm annem hep derki bi erkege ne kadr evlilik dersen o kadar uzaklaşr.. bn tam olarak bna katılmıyorm ama biçok erkek bncede öyle..şimdi şimdi bazı dediklerini anlıyorum. sanki askere gitmeden önce demiş de ben şimdi duyabiliyorum gibi, eskiden de hiç açmıyorduiş konusuna gelince askerden dönünce başlıcak inş.
kuduruk geldi bn kaçıyorm
güme gitmiym
bizim okulun sahibinin torunu sevgilisine tek taş almışşş
kızın sewdigi bşka çocuk wrmış kız kabl etmemş tbi
çocuk küçük 9 10 yaşında
inş. ölür sevgln demş atmş yüzügü koptm duydugmda
sen yazınca muz grüyorm herşeyi tevbeler olsnçikitamuz muz muzzzzzzzz
bizm askerler utansn o yaşta çocuk almş wllaahahhahha ciddi misinnn ??? koptumm yaaa, şunlara bak görüyorlar dizilerde orda burda tabii. Ya Allaan 335i şu resmini gördükçe töööbeee, uyuyan, büzüşmüş, ama donu açık bi "muz" görüyorum sürekli tevbeler olsun kuşu da çıkarmış ucundan ooff yaaa bayılcam gülmektennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?