335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh 3o'lara düştükk bu bi şaka olmalııııııııııııııııııııııııı Geldik Sana Kırklareli, oluyorum inan deli, Her halinden belli rakamlar gelsin beri, sarılmandan belli, kıracan mı belimi? Verirsem kolumu kaptırırım eli, bu askerlik etti beni deliiii. Aboooooooooooooowwwwwwwwwwwwwww 155ten tevbeler olsun, 39 a düştük bacılllarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Canım bi ilişkide en önemli şey biz olmayı bilmektir. Acaba bunları konuşmak için genç misiniz? yaşınız kaçtı mahsuru yoksa? Düzgün giden bi ilişkinin en doğal tarafları bunlar..

evet çok doğru söylüyorsun doğalı normali o ama bizde niye böyle davranıyor (

ayrıca 24 yaşındayım gayet normal. hem seven insan yaşı da dert etmiyor ki alıyor sevdiceğini koluna takıyo yüzüğünü(

bebelerin bebesi olarak söz hakkı istiyorm :80:
bnde küçügmmmm amma velakn

Sözüm Meclisten dışarı bebeğim. Yaşla olmuyor bunlar, 16 yaşındaki çocuk 45 yaşındaki adamdan daha çok sahipleniyor ilişkisini yeri geliyor. Sadece iş buraya gelmiş arkadaşımız asker bekliyor, neden hala ayrı ayrı planlar yapıldığını "biz" olamadıklarını anlamaya çalıştım. Yaştan başka sorgulayabileceğim bişe gelmedi aklıma. Sen kendini katma hemen

Canım sevgilini en iyi sen tanırsın. Yani her erkek evliliği rahatça konuşamaz. Kişiliği ile ilgili birazda. Ama senin hayatın demesi tuhaf gerçekten.

bizim okulun sahibinin torunu sevgilisine tek taş almışşş
kızın sewdigi bşka çocuk wrmış kız kabl etmemş tbi
çocuk küçük 9 10 yaşında
inş. ölür sevgln demş atmş yüzügü koptm duydugmda

şimdi şimdi bazı dediklerini anlıyorum. sanki askere gitmeden önce demiş de ben şimdi duyabiliyorum gibi, eskiden de hiç açmıyordu iş konusuna gelince askerden dönünce başlıcak inş.
cnm annem hep derki bi erkege ne kadr evlilik dersen o kadar uzaklaşr.. bn tam olarak bna katılmıyorm ama biçok erkek bncede öyle..
ama bnce burclarlada çok alakalı bişy bu..
bnm erkek arkdşm yengeç burcu direk ew erkegi zatn bn bişy demesmde o syler..
neydi burcu ???

ahahhahha ciddi misinnn ??? koptumm yaaa, şunlara bak görüyorlar dizilerde orda burda tabii. Ya Allaan 335i şu resmini gördükçe töööbeee, uyuyan, büzüşmüş, ama donu açık bi "muz" görüyorum sürekli tevbeler olsun kuşu da çıkarmış ucundan ooff yaaa bayılcam gülmektennn

kuduruk kuşkii muduruk kuşkiiii, allaaam bu nasıl işkiiii? Gülmekten karnımız şiştiii, tuttuk tuttuk popişler piştiii. Kuduruk kuşkii kuduruk kuşkiii, alacam sana bir pompişişkiiii

bizm askerler utansn o yaşta çocuk almş wlla
bu kuşumu ynsıtan bi foto duştan çıkmş bornozu o muzlu bornoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…