335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Yılbaşı gecesi bunları giyip sevgililerimize gidiyoruzzzzzzzzzzzzz Soldan sağa tuti, kuş, çağlo, peri, 335, özoş
ben nasıl bölee oldumben sarışın olamam ki yoksam imalat hatası mı var bendeolsa olsa onun yanındaki olabilirim değilse kendimden şüpheleniciğimmm
aynen bebeğim bana da bugün biletlere bakar mısın hayatım dedi. çok heyecanlandım yaaaa
yupppiiiiii
hahahahah ayyy yerlere yatıom şu an perim ne gğzelcolmuş buuiiki bi altıma mıçtım haaaa

huuuuuuuuuuuuuu kuşkam ya nerdesin kuşum
biri haber saldı koş didi hacı didi kk öçalkalanıyo senin mokunla midikinle didi

violem bebem beim annem ve aşkımın annesi ve babası aşkımın yemin töreninde tanıştı babam tanımıyor onun ailesini sadece...

perimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aşkolsun yaaa ben istiyorum söz nişan bebem bizim by direk evlenelim gerek yok tantanaya diyorrrr gelmez olurmuyum ben ne yapıp edip nişanda yapcam sözde sen benim öyle dediğime bakma çıkmam o topikten ben...sizi seviyorummmmm benn

kızlar yaa allah hepiciğinizin güzel günlerini ilişkisini tamamına erdirsin bi yastıktak ocatsın inş. ama burdaki herkes söz nişan diyooo benim aşkımdan hiç böyle bir şey çıkmadı daha:'(( gelecekten asla bahsetmiyoo o senin hayatın diyoo falan( kahroluyorummm...

cnm eskidende bu şekildemiydi yksa ordamı söz açmamaya bşladı ? işi fln yoksa şuan o yzdendr blkide

Benim açtığım konulara bakarken o 4 aylık bebe uyutma konusu bana ait değil haberiniz ola. nasıl oldu bilmiyorum 2008de açılmış konu ben 2010 üyesiyim 335im gibi bebem oldunu düşünenler olmasın tevbeler ola hahahha editörlere msg attım silerler umarım

Canım bi ilişkide en önemli şey biz olmayı bilmektir. Acaba bunları konuşmak için genç misiniz? yaşınız kaçtı mahsuru yoksa? Düzgün giden bi ilişkinin en doğal tarafları bunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…