335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

şu an kendime kopuyorum ben o fotonun büyüdüğünü bilmiyodum ve resim değil pasta kesiyo sandımdıhatta yeminle canım bile çekti ah ulan olsa da yesem dieeemayraa ben de öğretmen tipi yok muokulda valla kuduruk kuşki kimliğimi bırakmış halde olluyo valla billaabakın inanın banadoğru ssölüyorumanammm hakket 335 muz yazınca bizim topic çıkıyo hahahahahaa

canım ya teşekkür ederim tatlım ya o resim şey zihin engelliler sanat şenliğinde öğrenciler resim yapıyordu bende kendi sanayımı ortaya koydum

ayyyy vallahiiiii koptummm 335 google yazdımmmmmm veeee ilk çıkandakii yazan;

Ya Allaan 335i şu resmini gördükçe töööbeee, uyuyan, büzüşmüş, ama donu açık bi "muz" görüyorum sürekli tevbeler olsun kuşu da çıkarmış ucundan ooff yaaa ...

ayyyyyy koptummmmmmm

perim görsellere deil direk yaz goggle a
senin msj çıkıyo direk ahahaha
ya aşkm buraya girdigimi biliyo gelnce kesn okuck bnları bn bittim

bence muz konusunu kapasak adamlar gelmeye yakın muzlar silinsede benim aşkım geldiğinde buraları okumayı düşünüyor nedir seni bu kadar güldüren şeyler diye merak ediyordu telefonda anam bu muz muhabbetini okursa muzu bu kadar sediğini bilmiyordum der bol bol yedirir

ya ewtt konuyu misafirlere kapatabiliyomusnz artık ??? oluyosa öyle yapın wlla bnmki okur adım gbi biliyorm oy yandıkkk

kuduruk kuşki sordun da sölemedim mi yaşımı aklın fikrin muzda yav arkadaşın ın yaşını zorar bir insan

BOL BOL MUZU YEDİRİR derken Tutimm ya boşverin kalsın da onları ne kadar özlediğimizi anlasınlaaarrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…