- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #10.941
Özoş tam hayallerimdeki gibisin yeminleeee, çok sevimlisin bi kere kendine haksızlık etmeeegamzelerin de çok tatlı ayrıcaaa saç renginde çok güzell. Bu arada boyadığın şeye bittimm çok sanatsal olmuuşş o ne gızz ne boya varsa basmış içineeeeeeeeeeeeeeeee
perim görsellere deil direk yaz goggle a335 kopuyorum şuannndaaa heran altımı ıslatabilirim adamla kadının olduğu resmi diyorsun dimii !!! hahahhah ölcem galiba o neeeeeeee !! Askerimi karşılamaya muzla gidip bu pozdan vericemmmmmmmmm. Sende bi "funny banana" yazıp ilk sıradaki soldan 4. resime, bide hemen onun altındakineeee baksana koyamıorum şuann !!!! ölcemmmm
özoşş ne tatlıymışsın....hele gamzene bittim..benim yarimin de iki yanağında iki gamzesi vargamzenden öpesim geldi
Özoşşş tam bir öğretmensinmaşallah yüzün gibi güzel olsun herşeyinn...
bence muz konusunu kapasak adamlar gelmeye yakın muzlar silinsede benim aşkım geldiğinde buraları okumayı düşünüyor nedir seni bu kadar güldüren şeyler diye merak ediyordu telefonda anam bu muz muhabbetini okursa muzu bu kadar sediğini bilmiyordum der bol bol yedirir
öyle deme pleasee, kendine haksizlik etme..
gercekten tip olarak cok hos duruyorsun
ey allahım adım çıkmış bi keremayra öyle bi topic açacam bekle sen topiğe de kilit koyacam ne zaman muzu yersen o zaman anını anlatmak üzee girebilcen topiğe valla ben de itiraf ediyorum şimdiye kadar hiç yaşını sormak aklıma gelmemiş ama özom ben de büyük sandımdı seni ilk başlarda,baktım kudurmay başladın o zaman anladım bizlere yakın olduğunu
bence muz konusunu kapasak adamlar gelmeye yakın muzlar silinsede benim aşkım geldiğinde buraları okumayı düşünüyor nedir seni bu kadar güldüren şeyler diye merak ediyordu telefonda anam bu muz muhabbetini okursa muzu bu kadar sediğini bilmiyordum der bol bol yedirir
sanırım adminler kapatabiliyor 335 cim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?