- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #10.901
oyyhh anamm neyy spermli balon mu aşkm senin balonu bi patlatr grürsndua et spermli balon değilimyapışırım vallahda billah bebelerin olur boy boy :92:
Yemin ediorum bugün markette muz alırken kapşonumu kafama geçirip sağıma soluma baktım bizden biri olmasın sonra dilinden kurtulamam diye.tevbeler olsun nası bi paranoya oluştuysa bende. Elimde 3 adet Muz ve poşete korkarak koyuyorum bi yandan sırıtıyorum acaba o muzları aldığımı gören diğer insanlar onunla ne yapacağımı hayal etti, şahsen ben öyle bi kız görsem pek saf şeyler hayal etmezdim
psikolojimiizi bozdu bu muz artıkkim çıkardı bunu ilk
bunlar artık durdurulamaz drumdaspermli balon muuuuumuza bakarken kapşon giymek miii ay koptummmmmm
size yeni bir tasarım daha...
muz kafalıym muz kafa
şapkamda var kafamda
oy anammm işte budurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr1 küsür ay sonra 335. KD Yarenlerinin kaçınılmaz durumuu !!!!!!!!1bizim topigin başlıgı bu olsn
anammm bnm fotoların ırzına geçmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşlaa hacıııo kadar muzu gözüme soktunuz kuduruğum diyeee bazı şeyleri görememem normal değil mi hey allam yaaa özom facen varsa o daha makbule geçer fotollarınaa tevacüz edesim varrr
Merhaba arkadaşlar,
Benim nişanlım askerliğini Eskişehir'de yapacak.Eğer yakını Eskişehir'de olan varsa nasıl bir yer olduğuna dair beni bilgilendirebilir mi
Askerlerinize bir an önce kavuşmanız dileğimle...
Ne biçim laf o bee biz seni sevdik bi kere dinazor gibi olsan kaç yazar artık. Msni yolla özeldende bi resmini koy merak ettim bi yerim şişecekk. hem merak etme msnden resim çalınmıo tevbeler olsun çalıp napacam gı bize güvenmion muuu hepimiz buraya bile resmimizi koyduk zamanında bi seni göremedik dahaa
ben bu askeriyeyi yıkarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
benim aşkımı yeni gelenlerin başına vermişler egitimleri o vercek artık
bu duruma sevindk ama duyun bklm nolcak
aşkımın binası deişcek
ve büyk ihtiml acemilk yptıgı binaya gidick ordada telefonlar çok uzakkkk
ve çok sıra oluyo
artık günde 10 dk knuşursak öpüp başımıza koyarz
335 dc yawrum şurda azcık kalmış buda gelir buda geçer üzülme hem ne güzel eğitim vercekmiş askerin arar askerin seni merak etme...
Kuzum bence hiç öyle düşünme, çok iyi olmuş yani artık kendi kafasına göre takılcak eğitimler dışında. İstediği kadar uzak olsun gidip arar gayette rahat konuşursunuz zatn şurda ne kaldı yaa boşverrr üzülmee. İllaki bisürü boş vakti olucakk arar o zamanlardaa.
canım üzülme askerin muhakkak bir yolunu bulur arar senii
kuşki ya sana byle knuşmayı hiç yakıştıramıyorm heran kudurcakmısn gbi geliyo
kuşki ya sana byle knuşmayı hiç yakıştıramıyorm heran kudurcakmısn gbi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?