335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Merhaba arkadaşlar,
Benim nişanlım askerliğini Eskişehir'de yapacak.Eğer yakını Eskişehir'de olan varsa nasıl bir yer olduğuna dair beni bilgilendirebilir mi
Askerlerinize bir an önce kavuşmanız dileğimle...

dua et spermli balon değilim yapışırım vallahda billah bebelerin olur boy boy :92:
oyyhh anamm neyy spermli balon mu aşkm senin balonu bi patlatr grürsn

Selam Elfidacımm. Aramızda askeri Eskişehirde olan yok ancak, çok güzel bi yere çıkmış bence nişanlın canımm.. Rahat olur oralarr, en önemlisi terör yok yanii. Çoğumuzun askeri Doğuda tatlım elimiz yüreğimizde ama bitti sayılır çok şükür . Size de kolaylık versin Allah canımm Hayırlı tezkereler diliyorum.

perim aslında sipariş vermek aklımdn geçti ama akşam akşam dokunur diyede düşündüm ...

elfidacım eskişehirde bizden asker bekleyen yok tatlım ama merak etme batıda rahat eder askerin ustayada çevre illere yollarlar askerini olmadı eskişehirde kalır bakarsın saol cnm sende bir an önce kavuşman dileğim ile...
:98::98:

Son düzenleme:
ÜçyüzOsBeşim Bnm askerime hediyesini verirken ağzını aç gözünü kapa dememden sonra kuşumun askerimin ağzına muzlu çikolata vereceğim fantazisinden çıktı bu muzzz nahled gitsin

ben bu askeriyeyi yıkarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
benim aşkımı yeni gelenlerin başına vermişler egitimleri o vercek artık
bu duruma sevindk ama duyun bklm nolcak
aşkımın binası deişcek
ve büyk ihtiml acemilk yptıgı binaya gidick ordada telefonlar çok uzakkkk
ve çok sıra oluyo
artık günde 10 dk knuşursak öpüp başımıza koyarz

yavrum buraya koyacam bekle kız

Kuzum bence hiç öyle düşünme, çok iyi olmuş yani artık kendi kafasına göre takılcak eğitimler dışında. İstediği kadar uzak olsun gidip arar gayette rahat konuşursunuz zatn şurda ne kaldı yaa boşverrr üzülmee. İllaki bisürü boş vakti olucakk arar o zamanlardaa.

335 dc yawrum şurda azcık kalmış buda gelir buda geçer üzülme hem ne güzel eğitim vercekmiş askerin arar askerin seni merak etme...

ordayken saat 7 ye kdaar arayamaynca dha arayamıyodu ama neyse tek tesellm o zatn son 35 gn kalck o binaya geçerse napalm o kadarda çekicz tam rhat ettk derken :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…