335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

KONUYA CEVAP VER'iyorum=)
nabersiniz kizlar, muhabbet yine muzda aman ne güzel Allahtan sevmiyordum muzu cocuklugumdan beri yoksa fobi olacakti sayenizde
335im benim askimda carsambadan itibaren nöbetci astsubay yani komutan oluyor tatlim..ki benimki zaten koguscu,kantinci,komutanin postasi,nöbet listesini hazirlayip kendiside tutuyor,muimmat teslimat ve hesap kitap islerine bakiyor birde bu eklendi artik dedigin gibi 10dakika bile konussak yarabbi sükür diyecek duruma gelecegim
özos resimmi ekliyorsun?? haydi bekliyorum bende merak ettim simdik senii

yaa hacı bi ciddi olamıcak mıyım benben iki farklı kişiliğim hem taamam mıııkuduruk öncesi kuduruk sonrası diye ikiye bilem ayrılabilirim

özocumm çok tatlıymışssın anam gazelerine bayıldım. çok sempatik geldin bıcır bıcırr

özom ben senin profilini çizmiştim kafamdan çok sempatik olduğun için resmini görünce hakikaten kafamdaki tipsin sevimli sempatik maaşallahhh allah seni askerine bağışlasın çok tatlısın canım yaaa

Özoş tam hayallerimdeki gibisin yeminleeee, çok sevimlisin bi kere kendine haksızlık etmeee gamzelerin de çok tatlı ayrıcaaa saç renginde çok güzell. Bu arada boyadığın şeye bittimm çok sanatsal olmuuşş o ne gızz ne boya varsa basmış içineeeeeeeeeeeeeeeee

ey allahım adım çıkmış bi keremayra öyle bi topic açacam bekle sen topiğe de kilit koyacam ne zaman muzu yersen o zaman anını anlatmak üzee girebilcen topiğe valla ben de itiraf ediyorum şimdiye kadar hiç yaşını sormak aklıma gelmemiş ama özom ben de büyük sandımdı seni ilk başlarda,baktım kudurmay başladın o zaman anladım bizlere yakın olduğunu

bide başta rhat olur die dşndük istiyodk ama çaglom havalar soguk bide şmdi o çıktı bşına egitm pff
nese btanem ya az kldı naalm 10dkyla yetincz

ayyyy kızlar geçmişii okuyorummm koptummmmmm bu muz muhabbetine yineee yeni bi topik açalım bariii 335 kere canı muz isteyenlerr konu sahibiii kuşkiii
tevbeelr olsn GOOGLE'A 335 muz yazın bakın ne çıkıyo

aynen öyle artik son ayin icindeyiz canim ya ne yapalim bunada katlanicazzz..
insallah askim gelince gercekten böyle olmam

açç kuşummm açççç vallahiii bugün kalori hesabı yapıyodummm yediğim muzu tartım aklıma sen geldimmm koptummmm yediğim muzzz 100 gramdı

335 kopuyorum şuannndaaa heran altımı ıslatabilirim adamla kadının olduğu resmi diyorsun dimii !!! hahahhah ölcem galiba o neeeeeeee !! Askerimi karşılamaya muzla gidip bu pozdan vericemmmmmmmmm. Sende bi "funny banana" yazıp ilk sıradaki soldan 4. resime, bide hemen onun altındakineeee baksana koyamıorum şuann !!!! ölcemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…