- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #10.921
anammm özoşun gamzasi varrrrrrrrr
ben seni dha büyük hayal ediyodm yahu belkide nikah oldu die
bide başta rhat olur die dşndük istiyodk ama çaglom havalar soguk bide şmdi o çıktı bşına egitm pffKONUYA CEVAP VER'iyorum=)
nabersiniz kizlar, muhabbet yine muzda aman ne güzel Allahtan sevmiyordum muzu cocuklugumdan beri yoksa fobi olacakti sayenizde
335im benim askimda carsambadan itibaren nöbetci astsubay yani komutan oluyor tatlim..ki benimki zaten koguscu,kantinci,komutanin postasi,nöbet listesini hazirlayip kendiside tutuyor,muimmat teslimat ve hesap kitap islerine bakiyor birde bu eklendi artik dedigin gibi 10dakika bile konussak yarabbi sükür diyecek duruma gelecegim
özos resimmi ekliyorsun?? haydi bekliyorum bende merak ettim simdik senii
tevbeelr olsn GOOGLE'A 335 muz yazın bakın ne çıkıyoayyyy kızlar geçmişii okuyorummm koptummmmmm bu muz muhabbetine yineee yeni bi topik açalım bariii 335 kere canı muz isteyenlerr konu sahibiii kuşkiii
özoo ne dadlusun sen öyle
bide kiloluyum diyor hergünn bence cok hos duruyorsun
özom ben senin profilini çizmiştim kafamdan çok sempatik olduğun için resmini görünce hakikaten kafamdaki tipsin sevimli sempatik maaşallahhh allah seni askerine bağışlasın çok tatlısın canım yaaa
bide başta rhat olur die dşndük istiyodk ama çaglom havalar soguk bide şmdi o çıktı bşına egitm pff
nese btanem ya az kldı naalm 10dkyla yetincz
tevbeelr olsn GOOGLE'A 335 muz yazın bakın ne çıkıyo
ey allahım adım çıkmış bi keremayra öyle bi topic açacam bekle sen topiğe de kilit koyacam ne zaman muzu yersen o zaman anını anlatmak üzee girebilcen topiğe valla ben de itiraf ediyorum şimdiye kadar hiç yaşını sormak aklıma gelmemiş ama özom ben de büyük sandımdı seni ilk başlarda,baktım kudurmay başladın o zaman anladım bizlere yakın olduğunu
o resme göre beş kiloo fazlayım canım o kiloma bir düşşem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?